בד"כ לפאלפון יש מבצעים ומחירים יותר אטראקטיביים כך שאם יש לך יותר אנשים שאתה מתקשר אליהם עם חברת פלאפון לך על פלאפון, לפי דעתי היא גם יותר אמינה מאורנג', בעצם הסיבה היחיד לבחור באורנג' היא שרוב בני הנוער באונג' ופשוט יוצא לך בסוף החודש יותר זול אם אתה מדבר דרך אורנג', אבל אם אצלך זה לא כך אז אל תהסס ולך על פלאפון.
-----------------
Date : 30/04/2004 Time : 19:53 GreeN ShyKE נשמה שלי א. שבת שלום ב. אני אדבר איתך יותר מאוחר ג. חולה עלייך ד. מה דעתך על ג' > ? ' > ? ה. חסר לך שאתה רושם ב-ד' שאני הומו "נשיקה של ערסים" "נשיקה של ערסים" ביי
בד"כ לפאלפון יש מבצעים ומחירים יותר אטראקטיביים כך שאם יש לך יותר אנשים שאתה מתקשר אליהם עם חברת פלאפון לך על פלאפון, לפי דעתי היא גם יותר אמינה מאורנג', בעצם הסיבה היחיד לבחור באורנג' היא שרוב בני הנוער באונג' ופשוט יוצא לך בסוף החודש יותר זול אם אתה מדבר דרך אורנג', אבל אם אצלך זה לא כך אז אל תהסס ולך על פלאפון.
אורנג' לדעתי... לי יש אורנג' ואני נהנה שם. לרוב החברים שלי יש אורנג' ככה שבסוף החודש יוצא לי גרושים על הפאלפון (30 ש''ח בסוף החודש לרוב) יש לי אינטרנט שאני גולש בו מלא ומשלם רק 10 ש''ח בחודש, מוריד כל מני שטויות לפאלפון והוא מספק אותי.
לא יודע מה יש לחברות האחרות להציע.. לי טוב באורנג'.