Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > Half-Life 2 - הדיון הרשמי (הרחבה ל- DM)
תגובות : 364
עמוד :  מתוך 15
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 18/10/2004 23:23:47
תגובה אחרונה: 25/10/2005 19:09:48

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Midfit
18/10/2004 23:23:47 #1

More ways to die, more reasons to live.

תמונה של האריזה (האירופאית):

שימו לב לכך שהדירוג הוא 18+ - HL2.net אומרים שהקודם קיבל דירוג של 16+, ושימו לב לכך שהשמועות היו נכונות - והוא באמת יצא בגרסת DVD בלבד לחנויות באירופה.

Day of Defeat: Source יתווסף לחבילת הכסף, הזהב וגם ל- CE. הנה קישור ל- Q&A מעט לא מעודכן מבחינת התאריך, אבל למרות זאת הוא עדיין מאוד מקיף וארוך.

התפרסם ראיון חדש עם Doug Lombardi ב- Gamespy. הנה קישור.

התפרסם ראיון באתר inHalflife.de עם הכתב שסיקר את המשחק במגזין PC Games. הראיון נחמד, ונותן פרטים בהחלט מעניינים (גם-אם-קצת טכניים) בנוגע למשחק. מומלץ.

התפרסם ראיון נוסף עם Gabe Newell בגרמנית, ואחד מחבר הפורום של HL2.net תרגם אותו לאנגלית.

שני הספרים על HL2, ששמם Raising The Bar and the Strategy Guide כבר יצאו. הכתב של HL2.net השתגע מרוב אושר, וזרק עליהם סופרלטיבים כאילו אין מחר. אני מניח שלפחות חלקם נכונים. אגב, נאמר ב- Strategy Guid שיש Auto-aim ברמת Easy, וכנראה גם ב- Normal. אני מקווה שתהיה איזו Checkbox בשביל לכבות את האפשרות הזאת.

Gamespot העלו את הכתבה המצופה שלהם על המשחק: The Final Hours of HL2. מנסיון אישי אני יכול להגיד לכם שאומנם הוא ארוך מאוד, אך הוא בהחלט שווה קריאה לכולם - ובמיוחד למי שמתעניין ב"מאחורי הקלעים" של התעשייה. קישור תמצאו כאן.

יש שמועות שמגיעות ממקור אמין ש- Valve תשחרר הפתעה בנוגע ל- MP של HL2, שכידוע לכולנו מכיל רק את CS:S. אז לכל המאוכזבים - אולי יש תקווה בכל זאת.

מצאתי תמונה נחמדה של ה- Gold Box שמישהו כבר קיבל מ- Valve:

במסגרת ההכנות לקראת שחרור המשחק, HLFallout.net פתחו Forum מיוחד, שמכיל ספוילרים מהמשחק, מהעלילה ומכל מה שקשור לו. אין צורך לציין שהקישור מכיל... ספוילרים.

IGN פרסמו ביקורת! הם נתנו למשחק את הציון המכובד של 9.7. גם Gamespot פרסמו את הביקורת שלהם, ונתנו לו ציון של 9.2. הטון של הביקורת של IGN הרבה יותר מתלהב מאשר זה של Gamespot. יש מקרים שבהם IGN ציינו יתרון בולט של המשחק, בעוד ש- GS מצאו אותו מאפיין כחסרון. לא ממש עקבי - אבל הן כן משלימות אחת את השנייה.

נפתח ת'רד בפורומים של HL2.net בקשר ל- AI של המשחק. בינתיים רק כמה אנשים נתנו את ההתרשמות שלהם מה- AI (חיובית), אבל אני מקווה שהוא יגדל עם הזמן.

באותו מקום נפתח ת'רד השוואה בין Halo 2 לבין HL2.

בנוסף, שימו לב לאתר HL2Mods, שמרכז בתוכו את כל המודים ל- HL2 - גם SP וגם MP. בהחלט חובה לכל בעל עותק של HL2.

IGN העלו דף עם כל הצ'יטים ל- HL2. אתם יכולים למצוא אותו כאן.

OMFG! שימו לב מה HL2World מצא! MP ל- HL2 שכבר נמצא בתוך המשחק. פשוט תכתבו את הפקודות ב- Console ו... שחקו. מצורפת שם גם מפה להורדה, בכדי שתוכלו לשחק באופן בסיסי. צפו לעוד מפות בקרוב!

למי שעדיין לא נמאס לו מביקורות על HL2, הנה עוד אחת (איכותית) מבית Eurogamer. הם נתנו לו 10/10 מרשים. תוכלו למצוא אותה כאן.

IGN פירסמו כתבת השוואה מקורית שמראה לך אילו פרטים גרפיים אתה מפסיד בכל גרסת DirectX - 7.0, 8.0, 8.1 ו- 9.0. נחמד מאוד ומומלץ.

יצא Patch ראשון ל- HL2. הוא נועד לטפל בבעיות של כמות משתמשים קטנה, שקשורות להתרסקות המשחק בזמנים שונים. אם אתם חלק מאלה שחווים כאלה התרסקויות, כנסו לקישור הזה, והקליקו על אחד הלינקים בהתאם למשחק שבו אתם נתקלים בבעיות. הוא לא חובה לכולם - מי שהמשחק עובד לו חלק לא צריך להוריד את ה- Patch הזה.

AnandTech פרסמו Benchmark שהם עשו על המנוע של HL2, עם כרטיסים שונים. המאמר מחולק לשני חלקים - חלק ראשון וחלק שני.

Gamespy פרסמו מאמר על שני הספרים שיצאו יחד עם המשחק - Raising The Bar וה- Strategy Guide - שניהם של Prima. המאמר בהחלט מספק מידע מעניין על כל אחד מהם, ומי ששקל לקנות אותם (או את אחד מהם) - רצוי שיגש לבדוק את הקישור.

וכרגיל - השמועות ממשיכות לזרום. הפעם איזה מגזין שוודי מדווח על HL3, או על הרחבה ל- HL2 שתתבסס על מנוע ה- Source. לי זה נשמע קלוש במיוחד, אבל אם אתם מעוניינים בעוד מידע, אתם תוכלו למצוא אותו כאן.

Gamespy פרסמו כתבה על HL:S, שבה הם מפרטים מה נשתנה. בשלוש מילים - לא הרבה בכלל. הגרפיקה לא שופרה בהרבה, אבל כן יש שימוש במנוע הפיזיקאלי. ליותר פרטים גשו אל הכתבה (הקצרה).

HL2 עטוף בחנויות בארץ בקופסת DVD עם התמונה שנמצאת למעלה. בתוך קופסה זו נמצאים 5 דיסקים (אחד על כל צד של העטיפה, שלושה בתוך שקיות ניילון שקופות באמצע). יש לשני הדיסקים שנמצאים על הצדדים נטייה מעצבנת לצאת מהמחזיקים שלהם, אבל לא זה לא כזה מפריע. מה שכן מפריע היא העובדה למשחק אין חוברת בכלל. יש לו דף הסבר קטן (באנגלית) שנותן הסביר קצר על ההתקנה ועל Steam, ומצדו השני רשומים המקשים. אבל זה הכל. אני מניח שזו הסיבה שבגללה הוא עולה רק 200 ש"ח.

HL2Files שחררו קובץ קטן שמוסיף ל- HL2 דפדפן פנימי שדרכו אתם יכולים להיכנס לשרתים שמריצים את ה- MP של המשחק.

עוד קצת מידע על Raising The Bar - הפעם HL2.net פרסמו ביקורת משל עצמם על הספר. בקצרה הם אומרים שם שהספר מאוד מעניין, ומומלץ לכל מי שאהב את המשחק - ובמיוחד לגרעין ה- Hardcore של השחקנים.  תמצאו אותה כאן. בנוסף תוכלו למצוא שם 10 עמודים מהספר.

גרסה 1.1a של ה- MPDeathMatch של המשחק יצאה. היא כוללת הפעם הסבר על "איך מקימים שרת?". אתם יכולים להשיג אותה כאן.

אתר בשם PrimoTech פרסם ציר זמן שמציג את כברת הדרך שעבר HL2 מההתחלה עד השחרור. אמנם אין שם שום דבר חדש, אבל בכל זאת נחמד לראות את זה מסודר ונעים לעין.

אחרי הרבה תלונות שהגיעו מצד אנשים בנוגע לבעיית ה- Motion Sickness (בחילה) שלחלק מהאנשים יש, Valve הגיבה על הנושא. אחד מהמפתחים שלח Email לאחד השחקנים, ובקצרה הוא אומר שהם דווקא כן שמו לב לבעייה בשלבים מוקדמים יותר של הפיתוח, בעיקר בנהיגה ברכבים, והם עשו כל מה שיכלו בכדי לתקן את הבעיה. הוא מציע להקטין במעט את ה- FOV (Field of View) אם אתם חווים את ההרגשה הלא נעימה. לבסוף הוא מוסיף בוידוי אישי שגם הוא חווה בחילה קלה ברגעים מסוימים במשחק. אז לא לדאוג - אתם לא לבד.

אתר HL2Coding.com התרחב. הוא מיועד לאנשים שמעוניינים במידע ועזרה בנוגע ל- SDK של מנוע ה- Source. הוא יערוך כל מיני תחרויות ויציג מדריכים שימושיים לכל מי שרוצה לדעת איך לתכנת ב- Source.

HLFallout פרסמו Walkthrough מקיף מאוד (מאוד) למשחק. הוא בינתיים מסתיים בפרק 10 (מתוך 15), אך הוא צפוטי להתעדכן בזמן הקרוב. בדקו את הלינק לפרטים נוספים.

בעמוד הזה, יחד עם רשימה של שינויים ושיפורים מה- Patch האחרון, אפשר לראות כי בסופו מצוין שה- SDK של המשחק ישוחרר בשבוע הבא, ובנוסף רשום ש- Valve מכינה הפתעה לקהילה. יש ניחושים? שמועות מספרות שההפתעה תהיה כנראה ה- ATI Levels ש- Valve מתכננת, שאמורים להציג את היופי המלא של המנוע. אותם שלבים כבר הוזכרו בכתבת ה- Final Hours של Gamespot.

אתנחתות קומיות - הנה מה שיש לאיש הזה לומר על המשחק. והנה בחור שמגיב בצורה מוגזמת מעט למוות ב- CS. 

כאן תוכלו למצוא סיכום של העלילה של שני המשחקים, מסודרת לפי ציר זמן. מכיל ספוילרים משני המשחקים.

הנה סרטון הומוריסטי, בשם ClanWars שמתאר מלחמה בין Clan של 1337 ב- CS לבין noobs. מאוד מצחיק, ומומלץ על אף הגודל.

HL2DoneQuick הוא אתר ששם לעצמו כמטרה לצרף סרטונים של כמה אנשים, וביחד ליצור סרטון שיהיה המינימום זמן שבו אפשר לסיים את המשחק. הוא מתעדכן מדי פעם, ובהחלט שווה לשים על עין.

אתר HL2Files פרסם את ה- Mappack השנייה שלו - חבילת מפות ל- HL2DM. את החבילה הראשונה ניתן להשיג כאן, ואת השנייה כאן.

HLFallout סיימו לבנות את המדריך שלהם ל- Singleplayer של HL2. הוא ארוף ומקיף, והם תיארו אותו כ- "Like Prima's guide, but free". כל מי שצריך עזרה מוזמן לבדוק אותו.

לפני כשבוע שני אנשים שלחו שאלות ל- Valve בנוגע להוספת ה- Crowbar וה- Stunstick (הנשק של ה- Metrocops) ל- MP. נציג של Valve אמר שהם עובדים על זה. אז צפו בקרוב לעדכון. בנוסף - דובר גם על מצב משחק חדש.

Valve פרסמו שתי תמונות חדשות מהמפה Prodigy ל- CS:S, שהם עובדים עליה כיום. אפשר לראות אותן בת'רד הזה ב- HL2.net.

השתחרר עדכון ל- HL2, HL2:DM ול- Source Engine דרך Steam. הוא בעיקר מתקן באגים. הפעילו מחדש את ה- Steam שלכם בשביל להוריד אותו.

עדכון גדול שמכיל שינויים רציניים יחסית השתחרר דרך ה- Steam אתמול בלילה. העדכון נועד בעיקר ל- CS:S, אך גם למנוע ה- Source באופן כללי. העדכונים כולים מפה חדשה (Prodigy), שיפורים גרפיים, שיפורים מינוריים למשחקיות ועוד. בכדי להוריד הפעילו מחדש את ה- Steam שלכם, ובכדי לראות את רשימת השינויים הקליקו כאן.

בפרסי משחקי השנה של Spike TV, ערוץ טלוויזיה ארצי בארה"ב, HL2 זכה בתואר "משחק המחשב הטוב ביותר" ו"הגרפיקה הטובה ביותר". לצערנו (?), GTA:SA זכה בפרס משחק השנה.

בגרסת ה- Catalyst האחרונה של ATI, החברה כללה גם כמה שיפורים לכרטיסיה ב- HL2 ו- CS:S, בכדי שהמשחקים ירוצו טוב יותר. בעלי כרטיסי ATI - הורידו את הדרייבר כאן.

בחור במערכת הפורומים של HL2Fallout פרסם מן Inside Peek שחבר שלו סיפר לו מביקור שהוא ערך במשרדים של Valve. מוזכרים שם כמה עדכונים ושיפורים שיקרו בקרוב, חלקם חדשים לנו וחלקם לא, ועוד פיסת מידע קטנה על ה- G-Man. מומלץ.

HL2 גרף 3 פרסי IGN למשחקים הטובים של השנה: Best 1st Person Shooter, Best Graphics, PC GoTY. כמו כן הוא גרף 3 פרסים של המגזין Edge לשנה החולפת: Best Game, Innovation, Best Visual Design.

זוכרים את מה שכתבתי לכם שתי פסקאות למעלה, על הביקור של מישהו ב- Valve? אז HL2.net החליט לשלוח ל- Valve את הלינק להודעה הזאת, ושאל אותם אם היא נכונה. הם ענו לו שהיא מזויפת ולא נכונה.

השתחרר עוד עדכון ב- HL2DQ. הפעם מישו הצליח לסיים את הפרק "Follow Freeman" ב- 8 דקות.

השתחררה תמונה ראשונה מ- HL3. לצפייה לחצו כאן.   

HL2.net פרסמו ראיון שהם ערכו עם צוות שמפתח Remake ל- TFC על מנוע ה- Source. הם כבר עובדים על המשחק מעל לשנה, ונראה כי יש למה לצפות.

ל- Patch המפורסם שניסה שוב לתקן (בתקווה בפעם האחרונה) את בעיית הגמגומים, היו עוד כמה סעיפים, שכללו: שיפור מהירות ה- Quicksave, שיפורים מינוריים לגרפיקה, הקטינו עיכובים שנגרמו כתוצאה מהחלפת נשקים ועוד. את הרשימה המלאה ניתן למצוא כאן.

למי שעוד איכשהו לא שמע על Garry's Mod, אני אספר בקצרה שזהו Mod חדשני ל- HL2 שמאפשר לכם לעשות הכל עם המשחק. לא מאמינים? נסו. למי שכן מכיר - השתחררה גרסה חדשה - V5. ניתן למצוא אותה בקישור.

כל מי שפתח את ה- Steam שלו היום בבוקר גילה ש- Valve מתכננים מעכשיו והלאה לפרסם הודעה שבועית בקשר לפיתוחים חדשים למשחקים שלהם. הפעם בהודעה הם פרסמו שבחודש הקרוב הם יוציאו CS:S Bot למשחק, שיהיה ההמרה של ה- Bots מ- CZ. בהמשך החודש הם גם יוציאו עוד מפה (גם היא מ- CZ) בשם de_tides. לאחר מכן, בפברואר, תצא מפה חדשה פרי פיתוחו של עובד Valve. היא תתרכז בלחימה מטווח קרוב, והיא תהיה Hostage Rescue map. לבסוף, הם גם מוסיפים שהם עובדים על עוד כמה דברים שהם לא מוכנים לחשוף אותם כרגע. נשמע מעניין.

העדכון (^) יצא! יש בוטים למשחק, de_tides הוספה (רק שהיא Bomb Defusal), כמה מפות קיימות עודכנו, ושיפורים קטנים נוספים הוכנסו. לרשימה המלאה לחצו כאן.

מי שפתח את ה- Steam שלו היום בבוקר יכול היה לראות עדכון של Valve בנוגע ל- DM. מסתבר שתחרות המפות הסתיימה זה מכבר, וכרגע Valve חושבים על הזוכים. הם הודיעו גם, שיחד עם העדכון על הזוכים והוספת המפה, יתווספו למשחק עוד שני נשקים: ה- Stunstick שמשתמשים בו ה- Combine ב- SP, ועוד נשק בשם The Slam שמהותו עדיין לא ידועה.

ממוצע הביקורות נכון לעכשיו: 95.7%. הוא המשחק התשיעי בטיבו, לפי Game Rankings, בכל הזמנים.

-----------------

Gold comes from China.

-Zinwrath.

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Shoe-Horn-O-Plenty ציטוט Shoe-Horn-O-Plenty
18/10/2004 23:30:03 #2

אלוהים. סוף סוף. אם הוא ירוץ טוב על המחשב שלי (כמו שאני מקווה שהוא ירוץ ) אני אהיה אחד האנשים המאושרים בעולם.

-----------------

Draconian - Where Lovers Mourn

אווטאר
Shoe-Horn-O-Plenty
משתמש רגיל
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט -ox-
19/10/2004 01:21:14 #3

yey

עכשיו צריך רק להכין את המזומנים :(

-----------------

אווטאר
-ox-
משתמש רגיל
רשום מ- 13/03/2004
ציטוט Zappatta
19/10/2004 01:43:26 #4

כבר רכשתי את המשחק דרך Steam, ורובו כבר יושב לי על הדיסק הקשיח!

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני סופר את הרגעים...

-----------------

-I know that monkey! his name is donkey!

-Monkeys aren't donkeys! Quit messing with my head!!

אווטאר
Zappatta
משתמש רגיל
רשום מ- 24/10/2003
ציטוט CommandoGuard
19/10/2004 07:07:13 #5
כשאני אראה אלפי זאטוטים שנראים כאילו הם תחת השפעת סמים קשים רצים בבהלה ברחובות במרדף אחר חנות עם עותקים של HL2 ברחבי הארץ, אז אני אאמין שהמשחק יוצא לחנויות.  עד אז זה נראה כמו אשליה מהסוג שאתה רודף קילומטרים כדי להשיגה ואז היא מתפוגגת.

-----------------

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט @Tiger Lili@
19/10/2004 13:26:32 #6

חבל שלא אמרתם קודם, לא הייתי פותח את האשכול - "בא לכם לדרג?"

איייייהא!!! סוף סוף!

-----------------

אווטאר
@Tiger Lili@
משתמש רגיל
רשום מ- 20/01/2004
ציטוט Menaged
19/10/2004 14:20:54 #7
אוי, זה הולך להיות כואב - גם ל-MGS3 וגם ל-HL2.

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
19/10/2004 15:35:22 #8
סוף סוף... רק בגלל HL2 החלפתי כרטיס מסך.

-----------------

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט imris
19/10/2004 20:33:38 #9
אני כבר מוריד את המשחק דרך STEAM בעזרת הקופון של הרדאון
גם אני כבר לא יכול לחכות ;(

-----------------

אווטאר
imris
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של shonon ציטוט shonon
19/10/2004 23:09:42 #10
*בוכה* יש, יששששששששששששששששששששששששששששששששש *בוכה*

-----------------

לראשונה מזה חודשים : חתימה בויגיימס!1 w00t.

מונה סופגניות: 6 סופגניות (בלי ספינשים/נסקנן, לביבות ושאר בצק מטוגן שהוא לא סופגניה).

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
בקרו בעמוד הבית של TYCOONMAN ציטוט TYCOONMAN
20/10/2004 17:46:13 #11

אותי זה בכלל לא מרשימה.

אני לא מחכה למשחק. אני לא יקנה אותו ובטח שלא יוריד אותו.

-----------------

אווטאר
TYCOONMAN
משתמש רגיל
רשום מ- 27/06/2004
20/10/2004 19:48:18 #12
ציטוט: הכותב המקורי TYCOONMAN ב 2004 /10 /20

אותי זה בכלל לא מרשימה.

אני לא מחכה למשחק. אני לא יקנה אותו ובטח שלא יוריד אותו.

אתה מגחגח עלינו?! ^_^.

-----------------

מונה סופגניות: 6 סופגניות (בלי ספינשים/נסקנן, לביבות ושאר בצק מטוגן שהוא לא סופגניה).

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט Perseus
21/10/2004 04:24:35 #13

שרק יגיע כבר אלוהים.

-----------------

Play Dead

אווטאר
Perseus
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של fighterblast ציטוט fighterblast
21/10/2004 17:02:26 #14

קניתי אותו גם דרך סטים גרסת כסף. יהיה לי בו 35-60 FPS בהכל על HIGH עם

p4 2800 mhz ht

512 ddr ram

radeon 9600 pro shippra

-----------------

אווטאר
fighterblast
משתמש רגיל
רשום מ- 23/09/2004
ציטוט Midfit
21/10/2004 18:15:51 #15

אני אתחיל לעדכן את ההודעה הראשית מדי פעם - אולי הת'רד יהפך לת'רד הרשמי (וכך יחסוך עשרות נושאים חדשים כשיצא המשחק...).

הוספה תמונה של האריזה האירופאית.

עריכה:

Q&A על DoD:S נוסף.

-----------------

Gold comes from China.

-Zinwrath.

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
21/10/2004 18:28:08 #16
ציטוט: הכותב המקורי Midfit ב 2004 /10 /21

אני אתחיל לעדכן את ההודעה הראשית מדי פעם - אולי הת'רד יהפך לת'רד הרשמי (וכך יחסוך עשרות נושאים חדשים כשיצא המשחק...).

הוספה תמונה של האריזה האירופאית.

זה יהיה מבורך.
בכל אופן, DVD יש לי אז אני לא דואג.
דירוג 18+ נשמע מצוין- משחק בוגר וריאלי זה רק דבר טוב.

-----------------

אמר רבי עקיבא:

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Jack The Ripper ציטוט Jack The Ripper
21/10/2004 18:41:48 #17

18+ אה? דם דם דם, איברים עפים מוהאהאהאה.   

נשמע טוב, ובאמת תודה לאל שזה סופסוף עומד לצאת...רק שלא יקרה עוד משהו :X 

גם לי יש כונן די וי די, אז אני לא דואג...

נקווה שיעמוד בציפיות ויכסח לכולנו את הצורה :)

-----------------

Are you ready to begin?

אווטאר
Jack The Ripper
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט sany black
21/10/2004 18:49:15 #18
סתם קקי. FPS מעולם לא נועדו למחשבה.

-----------------

sany black
משתמש רגיל
רשום מ- 21/01/2004
ציטוט Chymes
21/10/2004 18:52:14 #19
לא מזיז לי את הביצה השמאלית.

-----------------

Chymes
משתמש רגיל
רשום מ- 17/02/2004
21/10/2004 19:00:16 #20
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /10 /21
לא מזיז לי את הביצה השמאלית.
יופי הומו, ממש אכפת לנו.
לך תוציא פטורים לצה"ל י'נקבה. :|

-----------------

אמר רבי עקיבא:

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Chymes
21/10/2004 19:36:31 #21

בכיף. אבל בינתיים אני אזלזל קצת ב-HL2.

-----------------

Chymes
משתמש רגיל
רשום מ- 17/02/2004
21/10/2004 20:11:49 #22
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /10 /21

בכיף. אבל בינתיים אני אזלזל קצת ב-HL2.

לך תתאבד יא גחגחן.

-----------------

אווטאר
shonon
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
בקרו בעמוד הבית של BULL$hIT ציטוט BULL$hIT
22/10/2004 12:27:21 #23
סבבה אז זה יצא... אבל למה אתם כמעט גומרים?

-----------------

אווטאר
BULL$hIT
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
ציטוט Midfit
22/10/2004 23:27:05 #24
התווסף קישור לראיון חדש.

-----------------

Gold comes from China.

-Zinwrath.

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Hatulis ציטוט Hatulis
23/10/2004 01:40:25 #25
ציטוט: הכותב המקורי BULL$hIT ב 2004 /10 /22
סבבה אז זה יצא... אבל למה אתם כמעט גומרים?

סתם עוד FPS. אני עם סאני ועם מר דיכאון.

-----------------

ציטוט: הכותב המקורי Ruskie ב 2004 /12 /24
אתה פשוט תיפש
ציטוט: הכותב המקורי Avki ב 2005 /01 /05

הומו האנוכי

Hatulis
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > Half-Life 2 - הדיון הרשמי (הרחבה ל- DM)
תגובות : 364
עמוד :  מתוך 15
הבא
גש ל:
נכתב על-ידי: Midfit
נכתב ב: 18/10/2004 23:23:47
תגובה אחרונה: 25/10/2005 19:09:48

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום