ציטוט: הכותב המקורי oferst ב 2004 /11 /06DoD:S לא יתווסף לחבילת האספנים, ויש סיבה מוצדקת למה... הוא כן מתווסף לחבילה הזאת, וגם לחבילת הכסף שעולה 50$. הנה מה שכתוב באתר של סטים לגבי החבילות: BRONZE -- $49.95
Half-Life 2*
Counter-Strike: Source *To be made available upon product's release.
SILVER -- $59.95
Half-Life 2*
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source*
Day of Defeat: Source*
Valve's back catalog currently available on Steam *To be made available upon products' release.
GOLD -- $89.95
Half-Life 2*
Counter-Strike: Source
Half-Life 1: Source*
Day of Defeat: Source*
Valve's back catalog currently available on Steam
Complete Half-Life 2 Strategy Guide from Prima Games
3 different Half-Life 2 posters
Half-Life Collector's box
Half-Life 2 hat
Half-Life 2 postcard
Half-Life 2 stickers
Half-Life 2 Soundtrack CD
Chance to win a trip to Valve! (1 trip offered for every 5000 Gold packages purchased).
אחרי שקראתי אותה אני חייב לציין שזה פשוט חובה לקרוא לכל חובבי החברה והתעשייה בכלל.
אזהרה קטנה : הכתבה די ארוכה - 25 עמודים.
עוד חדשות: 2 הספרים על המשחק יצאו - המדריך של פרימה בגודל של 316 (!) עמודים וספר Raising The Bar . לפי מה שקראתי הספרים האלה מומלצים מאוד. אין לי מושג אם הספרים יהיו למכירה בחנויות הארץ.
ריפרפתי קצת בביקורת של גיימספוט ואני חייב לציין שהמשחק קצת מאכזב..קראתי טיפה על החסרונות וציינו שם שהעלילה מאכזבת ,שזה דבר די חשוב מבחינת האלף לייף(תמיד אמרתי שקשה לעשות עלילה עמוקה וטובה כשהמשחק 100 אחוז אינטרקטיבי אבל שיהיה), ובנוסף גם הAI מאכזב שזה ממש מפתיע אחרי כל הסירטונים המגניבים שהראו AI ממש חזק..
חוץ מזה גם הציון 92 די מאכזב,אחרי הכל עם הציונים שמשחקים מקבלים היום, 92 למשחק כל כך מצופה ועם הייפ ענק זה כמו 70 :[
ריפרפתי קצת בביקורת של גיימספוט ואני חייב לציין שהמשחק קצת מאכזב..קראתי טיפה על החסרונות וציינו שם שהעלילה מאכזבת ,שזה דבר די חשוב מבחינת האלף לייף(תמיד אמרתי שקשה לעשות עלילה עמוקה וטובה כשהמשחק 100 אחוז אינטרקטיבי אבל שיהיה), ובנוסף גם הAI מאכזב שזה ממש מפתיע אחרי כל הסירטונים המגניבים שהראו AI ממש חזק..
חוץ מזה גם הציון 92 די מאכזב,אחרי הכל עם הציונים שמשחקים מקבלים היום, 92 למשחק כל כך מצופה ועם הייפ ענק זה כמו 70 :[
אני לא מבין למה אנשים מסתכלים דווקא על הביקורות של גיימספוט ושל IGN כביקורות מובילות...תקראו ביקורות של אתרים ומגזינים אחרים, רובם מתלוננים על ה-AI, אבל לא שה-AI של האויבים, אלא של בני הברית, שלפעמים הם חוסמים לך את הדרך
עוד חדשות: 2 הספרים על המשחק יצאו - המדריך של פרימה בגודל של 316 (!) עמודים וספר Raising The Bar . לפי מה שקראתי הספרים האלה מומלצים מאוד. אין לי מושג אם הספרים יהיו למכירה בחנויות הארץ.
הספרים של פרימה הם בסה"כ Walkthroughs מודפסים, פחות או יותר (למרות שהם מאוד אוהבים לפרסם את עצמם תחת הכותרת של "Strategy guide"). קשה מאוד לומר שהם מומלצים.
אני בקטע שאני בורח מהעיר למעבדה של הד"ר הזה. אני באיזשהו קטע באזור הרכבות, שבו נתקלתי במכונת ירייה של הקומביין. אחרי שחיסלתי אותם, איישתי את מכונת הירייה ועצרתי גל של קומביין שבא לעברי, ואז מישהו שאני לא רואה אותו התחיל לירות עלי טילים. מה לעזאזל עושים עכשיו?