אני בקטע שאני בורח מהעיר למעבדה של הד"ר הזה. אני באיזשהו קטע באזור הרכבות, שבו נתקלתי במכונת ירייה של הקומביין. אחרי שחיסלתי אותם, איישתי את מכונת הירייה ועצרתי גל של קומביין שבא לעברי, ואז מישהו שאני לא רואה אותו התחיל לירות עלי טילים. מה לעזאזל עושים עכשיו?
יש שם טיפה בהמשך פלטפורמה שהיא קצת גבוהה מדי בשביל שתעלה עליה ועל הפלטפורמה חבית שוכבת
אתה צריך לירות על הפחית כדי שתדלק והפלטפורמה תיצור לך גשר קטן
ציטוט: הכותב המקורי Jack The Ripper ב 2004 /11 /17חברה' איזה שלב אתם? :>
אגב, החראות הקטנים האלה עם הפרופלורים ממש מעצבנים. אני מקווה שאותם אני לא אפגוש שוב :X
אני ב... טוב, זה יהווה יותר מידי ספויילר אם אני אספר איפה אני כרגע... אבל בקשר לMan-hacks, הGrav-Gun הוא החבר הכי טוב שלך ככל שזה נוגע להם. ואתה עוד תפגוש אותם, אל תדאג.
אנשים, המשחק הזה פשוט מדהים! שיחקתי שעתיים-שלוש, ואני פשוט מכור! המערכת שלי (פנטיום 4 1700, 768 מ"ב ראם, רדיאון 9600XT) מריצה את המשחק הזה בכ-40 FPS (בלי FSAA, AF, על 1024*768, כל הפרטים על מקסימום חוץ מההשתקפויות של המים)! יש לי ירידות פריימים רק בפיצוצים. זמני הטעינה הם כמו בכל משחק כבר אחר (פאר קריי, דום 3), אבל מה שהכי מעצבן זה הטעינה כשמעלים את המשחק.
המנוע הפיזיקלי משולב בצורה מצוינת במשחק. הגעתי לאיזה מקום שיש שני סלים שמחוברים לשתי גלגלות עם כבל אחד (יעני בצורה של ח'). בסל הגבוה הייתה חבילת בריאות ותחמושת, אבל אי-אפשר להגיע אליו. מה עושים? מוציאים את הבלוקים מהסל השני שעל הרצפה, ורואים איך לאט-לאט הסל השני יורד. אין, זה פשוט מגניב איך ששילבו את המנוע, וזאת רק דוגמה אחת מיני רבות.
יצא לי להגיע לאחד הקרבות עם הסטריידרים וזה פשוט מדהים
כל המשחק מדהים, בלי רגע אחד של נפילה. אחד הפרקים שנורא אהבתי highway 17
היום בערב או מחר אני אסיים את המשחק :D
אחרי שאתה מסיים תרשום מה דעתך על הסיום. אני התאכזבתי מאוד.
וכן, Highway 17 שולט. הקטע שנלחמים בGunship באמצע הכביש הוא הקטע האהוב עלי במשחק.
דווקא הקטע שם שאני הכי אהבתי הוא מתחת לגשר הזה של הרכבת(אני לא מצליח לתאר את הקטע הזה אף פעם, אז הנה תמונה מתוך הקטע). אגב, מי שחשב שמה שהציגו בדמואים בתערוכות זה הקטעים הכי טובים במשחק טועה יש במשחק כמה קטעי אקשן(כמו האחד שציינתי למעלה) שהם פשוט הרבה יותר טובים ממה שהראו בדמואים.
אני לא פאקינג מבין איך אפשר להרים את המקפצה הזו שיש בהתחלה של השלב...תקעתי שם את ה-4 החביות הכחולות שם למעלה, אני מתנגש מקדימה במקפצה עם האופנוע-מים, אבל זה לא הולך עד הסוף, וזה לא נשאר במקום...יש עוד איזה חבית או משהו שאני יכול לתקוע שם למעלה שיספיק לי?
אימריס, כן, זה קטע טוב אבל לדעתי פחות טוב מהקטע על הכביש. בכביש יש לזה תחושה יותר אמיתית. אתה מנסה לברוח ופתאום אתה נתקל במחסום, ואז אתה מתחיל לקפוץ בין ההריסות ולסדר אותן עם הGrav-Gun בשביל לחסל את הgunship... ואז בום היא מתרסקת עליך. פשוט קטע טוב.
ואתה צודק כשאתה אומר שיש קטעי אקשן יותר טובים מאשר הציגו בסרטים. אבל מה שכן, חבל שהציגו את כל ההפתעות של המשחק בסרטים. נראה שאת הכל כבר ראינו עוד לפני שהתחלנו לשחק... הGrav-Gun, הבאגי, הפארומונים של הLionants, הכלב של אלקס, בארני, המלכודות של Revenholm... פשוט לא השאירו שום דבר מיוחד למשחק עצמו... טוב... אולי בעצם יש דבר אחד שכן נשאר אבל הוא מתחיל רק מהשלב האחרון אז לא נספר.
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /11 /18חבר'ה, אתם לא עונים על השאלה. מה אורך החיים של המשחק?
Gamespy או Gamespot או gamesomething אמרו שבסביבות ה20 שעות משחק.
אבל זה ממש תלוי באופן המשחק שלך. יש הרבה מקומות שאתה לא צריך לבקר בהם. למשל כשאתה נוסע עם הבאגי יש איזה 3-4 בתים בדרך שאתה יכול לעצור ולחקור. 20 שעות זה מספר הגיוני... אם תרוץ אז פחות, אם תחקור אז יותר.
Gamespy או Gamespot או gamesomething אמרו שבסביבות ה20 שעות משחק.
אבל זה ממש תלוי באופן המשחק שלך. יש הרבה מקומות שאתה לא צריך לבקר בהם. למשל כשאתה נוסע עם הבאגי יש איזה 3-4 בתים בדרך שאתה יכול לעצור ולחקור. 20 שעות זה מספר הגיוני... אם תרוץ אז פחות, אם תחקור אז יותר.
במילים אחרות - שלוש שנות פיתוח בשביל 20 שעות משחק עלובות. לא תודה. אשקיע את המשכורת הצבאית במשהו אחר.
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /11 /18במילים אחרות - שלוש שנות פיתוח בשביל 20 שעות משחק עלובות. לא תודה. אשקיע את המשכורת הצבאית במשהו אחר.
Valve נעלו אותך בארון במשך ה3 שנים האלה? מה זה משנה כמה זמן לקח להם?
אנשים מחפשים תירוצים לקטול את המשחק הזה מבלי שהם שיחקו בו בכלל... זה עגום. המשחק שווה את המחיר שלו, יותר מאשר 90% מהמשחקים האחרים בשוק שאורך החיים שלהם רב יותר משלו.
Valve נעלו אותך בארון במשך ה3 שנים האלה? מה זה משנה כמה זמן לקח להם?
אנשים מחפשים תירוצים לקטול את המשחק הזה מבלי שהם שיחקו בו בכלל... זה עגום. המשחק שווה את המחיר שלו, יותר מאשר 90% מהמשחקים האחרים בשוק שאורך החיים שלהם רב יותר משלו.
שום תירוץ. זה רק חישוב פשוט.
לקנות HL2 בשביל 20 שעות משחק או לקנות Warhammer 40,000: Dawn of War ולקבל משחק רשת מעולה שיספק הנאה להרבה מאד זמן.
דרך אגב, אם אינני טועה, HL הראשון סיפק הרבה יותר שעות הנאה.