Gamespy או Gamespot או gamesomething אמרו שבסביבות ה20 שעות משחק.
אבל זה ממש תלוי באופן המשחק שלך. יש הרבה מקומות שאתה לא צריך לבקר בהם. למשל כשאתה נוסע עם הבאגי יש איזה 3-4 בתים בדרך שאתה יכול לעצור ולחקור. 20 שעות זה מספר הגיוני... אם תרוץ אז פחות, אם תחקור אז יותר.
במילים אחרות - שלוש שנות פיתוח בשביל 20 שעות משחק עלובות. לא תודה. אשקיע את המשכורת הצבאית במשהו אחר.
משחק ששווה יותר משאר המשחקים שמציעים לך למחשב
שלא נדבר על זה שאפשר לחזור עליו כמה פעמים בלי שימאס לך ושעוד כמה זמן יתחילו לצאת כמויות מודים שישאירו למשחק אורך חיים ארוך.
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /11 /18משחק ששווה יותר משאר המשחקים שמציעים לך למחשב שלא נדבר על זה שאפשר לחזור עליו כמה פעמים בלי שימאס לך ושעוד כמה זמן יתחילו לצאת כמויות מודים שישאירו למשחק אורך חיים ארוך.
המשחק לינארי לחלוטין ומתוסרט כמעט לגמרי. איך בדיוק אפשר לחזור עליו כמה פעמים בלי שימאס?
Quote:
אם אני זוכר טוב, אתה צריך לשים את החביות מתחת לגשר.
תיקח חבית אחת ותצלול מתחת למים אתה תראה שם חבית נוספת. תיקח את כל החביות ושים אותם ליד החבית הראשונה שראית ואז הגשר ירד.
תודה :>
ואינטר...עובדה, אפשר לחזור על אותו דבר כמה פעמים:
עכשיו שעברתי את הקטע המעצבן ההוא עם החביות, אני בקטע פשוט יפהפה עם הספינת אוויר. אתה נוסע לך, וימינה ושמאלה, קדימה ואחורה יורים בך, משגרים בך טילים, מורידים אליך חיילי קומביין, שמים לך מלכודות אש ומפוצצים לעברך מכוניות, כל זאת בזמן שאתה קופץ במעין מסלול מכשולים בספינת האוויר. זה פשוט כיף. וזה למה אני פשוט מאתחל את הקטע הזה כל פעם מחדש :> (טוב, זה ובגלל שכל הזמן אני יוצא משם עם 0 כוח לחליפה ו70 HP...וזה לא טוב מספיק עבורי :> )
ציטוט: הכותב המקורי Jack The Ripper ב 2004 /11 /18תודה :>
ואינטר...עובדה, אפשר לחזור על אותו דבר כמה פעמים:
עכשיו שעברתי את הקטע המעצבן ההוא עם החביות, אני בקטע פשוט יפהפה עם הספינת אוויר. אתה נוסע לך, וימינה ושמאלה, קדימה ואחורה יורים בך, משגרים בך טילים, מורידים אליך חיילי קומביין, שמים לך מלכודות אש ומפוצצים לעברך מכוניות, כל זאת בזמן שאתה קופץ במעין מסלול מכשולים בספינת האוויר. זה פשוט כיף. וזה למה אני פשוט מאתחל את הקטע הזה כל פעם מחדש :> (טוב, זה ובגלל שכל הזמן אני יוצא משם עם 0 כוח לחליפה ו70 HP...וזה לא טוב מספיק עבורי :> )
אני בכלל לא דואג לגבי הבריאות שלי במשחק. אני מסוגל להסתדר יופי גם עם 20 HP. פשוט שורדים מ-medpack ל-medpack. זה ממש לא קשה. המשחק די קל באופן כללי, אפילו שאני משחק על difficult. בכל מקרה, אני לא רואה את עצמי חוזר על המשחק פעם נוספת (למרות שעדיין לא סיימתי אותו, כך שקצת מוקדם מדי לקבוע). ה-replay value שלו, מבחינתי לפחות, שואף לאפס. 20 שעות זהו אורך חיים מכובד למדי, בכל אופן.
ג'יימז , Valve לא הראו את D.O.G אף פעם , אלו הביקורות שפרסמו תמונות שבו הוא מופיע.
למשחק יש ריפליי וליו די גבוה , אפשר לחזור ולנסות לעשות דברים אחרת , או לנסות להשלים את המשחק בשימוש במניפולייטור בלבד וכדומה. אנשים עדיין משחקים בהל1 מדי פעם לפעם.
בכל קרה , הל2 הוא ה FPS הטוב בכל הזמנים ואף משחק האקשן הטוב ביותר למחשב.
אינטר, אתה מוכן לתאר את ההתרשמות הכללית מהמשחק? האם היה שווה להמתין 5 שנים? המשחק שווה את הכסף?
קצת קשה לי להעריך לגמרי את המשחק, כי אני רק באמצע, בערך. ממה שהתרשמתי עד עכשיו, לפחות, המשחק עושה רושם של משחק פעולה סולידי וטוב. אני חושב ש"סולידי" זוהי המילה שמגדירה את המשחק בצורה הטובה ביותר. HL2 הוא לא משחק מהפכני או פורץ ז'אנרים בצורה כלשהי. פשוט משחק פעולה טוב שממש משתדל להכניס את המנוע הפיזיקלי המתקדם שלו באופן די רציני למשחקיות, והאמת היא שזה די הולך לו (למרות שמדי פעם העסק נראה קצת מאולץ, כשהם מנסים לשלב כאילו בכוח כל מיני חידות מוזרות שמתבססות על המנוע הפיזיקלי, רק כדי להראות מה הוא מסוגל לעשות, כביכול). אם היה שווה להמתין לו 5 שנים? קשה לי לומר לך, כי אני לא ממש חיכיתי לו במשך 5 שנים. האמת היא שאף פעם לא הייתי מחסידי HL, וגם לא ציפיתי בכיליון עיניים מטורף למשחק ההמשך. אני חושב שבסה"כ HL2 שווה את הכסף. הוא משחק טוב, אחרי הכל. 20 שעות ל-SP בלבד זהו אורך חיים לא רע יחסית לסטנדרט של היום. אל תשכח גם את כל המוני המודים העתידיים שייצאו למשחק בקרוב, בתקווה. אם אתה מחובבי CS ותואמיו, אז סביר להניח ש-CS:S המצורף בחינם למשחק גם הוא יעסיק אותך למשך זמן מה.
ציטוט: הכותב המקורי Inter ב 2004 /11 /18 פשוט משחק פעולה טוב שממש משתדל להכניס את המנוע הפיזיקלי המתקדם שלו באופן די רציני למשחקיות, והאמת היא שזה די הולך לו (למרות שמדי פעם העסק נראה קצת מאולץ, כשהם מנסים לשלב כאילו בכוח כל מיני חידות מוזרות שמתבססות על המנוע הפיזיקלי, רק כדי להראות מה הוא מסוגל לעשות, כביכול).
לא מסכים. החידות הם חידות קלאסיות כאלה ואם המנוע של המשחק מאפשר להם אז למה לא ...
הרי בשביל עשו את המנוע כדי לגוון בחידות ולא לעשות את רוב החידות בסגנון של הרם את הידית ופתח את הדלת.
השגתי את הGravity Gun ועכשיו אני בתחילה של "We don't go to Ravenholm"
:]
הייתי ממשיך משם אבל א. הייתי עייף. וב. כל כך כיף להעיף דיסקים משוננים ובלוני גז על זומבים שפשוט רציתי לעשות זאת שוב ושוב D:
אגב, גיליתי גם באג די מצחיק בHL2...נכון יש את הרגליים האלה שתלויים מהעץ? אז אם אתה מפוצץ אחד מהחביות המתפוצצות לידן, הן לא בדיוק פועלות באופן ריאליסטי D: הן מתחילות לעשות סיבובים משוגעים באוויר וזה די מצחיק DDD:
באמת שאני די מרוצה שסופסוף סיימתי את Water Hazard, אבל רוב הקרבות שם היו שווים את הפרק הארוך. אוי כמה כיף היה אחד הקרבות שם שהמסוק רודף אחריך (ואין לך עדיין את הרובה על הספינה) ויש את הטראק שמנוגן בפעם הראשונה שאתה פוגש את החיילים בHL1...מת על הטראק הזה. לכן שמרתי את הקטע הזה ואני מתכוון להציג אותו בפני חברים שלי כשהם יבואו לראות אצלי את HL2 :>
אין ספק, HL2 בהחלט לא מפתיע. לאחר שקודמו היווה פריצת דרך עצבנית, המשחק הנוכחי סטנדרטי בהחלט. המנוע הפיזיקלי חביב (המממ מה אפשר להרכיב מ-3 חביות בלוק וכסא?). הבאג העיקרי מופיע ברגע שהשחקן נוטל חפץ ומתנגש בחפצים אחרים, התוצאה - "התפרעות פיזיקלית מוחלטת". ככל הנראה הפרמטרים הפיזיקלים של השחקן אינם מוגדרים כמו שצריך (לדוגמא מסה ומקדם חיכוך דינאמי) ועל כן המנוע לא יודע כיצד "לאכול" התנגשויות שכאלה.
האכזבה העיקרית היא כמובן ה-AI הסטנדרטי מינוס. אך את זאת עוד ניחשנו לפני מספר חודשים עוד מהסרטונים אשר הופיעו.
בקיצור משחק לינארי וחביב, אך לא מהפכה משחקית כמו שכולם הכתירו אותו (מי שמכיר את דעותי בטח ניחש שאומר זאת).
דרך אגב, חבל שכללו את CS כתוסף ה-MP, אני פשוט מתעב את המוד הזה.
אוקיי, אני חייב להגיד שההמשך של "We don't go to Ravenholm" הוא לא כיפי וחביב כמו בהתחלה...:< בהתחלה אתה זורק בלוני גז ודיסקים משוננים וחותך ומפוצץ לחתיכות את הזומבים...אבל אז מופיעים הזומבים המוטנטים...ואם חשבתם שהזומבים המוטנטים המהירים מOpposing Force היו מפחידים...תתכוננו. פגשתי את 2-3 הדורות הבאים. יש גם הד קרבס חדשים, גם זומבים חדשים, מהירים, מכוערים, ומפחידים ו...יש הרבה מהם...עד שקלטתי מה לעזאזל אני צריך לעשות באחד מהקטעים, בזבזתי את כל התחמושת שלי :X
כאילו, פאק...אני רציני, זה היה מפחיד. עברתי איכשהו את הקטע הזה והמשכתי עם "האב גרגורי" המגניב, ועכשיו אני עדיין עם בקושי מספיק תחמושת, בתוך איזשהו תהום ענקי, צולף במיליוני הד קרבס מכל הסוגים...וזה לא כיף. נשבע לכם שבפעם הראשונה שראיתי את אחד הזומבים החדשים, הזה המהיר שמסוגל לטפס על קירות (!), לקפוץ לגבהים מדהימים ולרוץ כמו סוס...נשבע לכם...פשוט לא יכלתי לזוז. לא יריתי בגלל שאני הייתי בשוק מהחתיכת חרא שעומדת מולי...
Whoa.
מתי יוצאים מרבנהולם הזה??!?!?! :(((((((((((((((((((
ציטוט: הכותב המקורי Jack The Ripper ב 2004 /11 /19אוקיי, אני חייב להגיד שההמשך של "We don't go to Ravenholm" הוא לא כיפי וחביב כמו בהתחלה...:< בהתחלה אתה זורק בלוני גז ודיסקים משוננים וחותך ומפוצץ לחתיכות את הזומבים...אבל אז מופיעים הזומבים המוטנטים...ואם חשבתם שהזומבים המוטנטים המהירים מOpposing Force היו מפחידים...תתכוננו. פגשתי את 2-3 הדורות הבאים. יש גם הד קרבס חדשים, גם זומבים חדשים, מהירים, מכוערים, ומפחידים ו...יש הרבה מהם...עד שקלטתי מה לעזאזל אני צריך לעשות באחד מהקטעים, בזבזתי את כל התחמושת שלי :X
כאילו, פאק...אני רציני, זה היה מפחיד. עברתי איכשהו את הקטע הזה והמשכתי עם "האב גרגורי" המגניב, ועכשיו אני עדיין עם בקושי מספיק תחמושת, בתוך איזשהו תהום ענקי, צולף במיליוני הד קרבס מכל הסוגים...וזה לא כיף. נשבע לכם שבפעם הראשונה שראיתי את אחד הזומבים החדשים, הזה המהיר שמסוגל לטפס על קירות (!), לקפוץ לגבהים מדהימים ולרוץ כמו סוס...נשבע לכם...פשוט לא יכלתי לזוז. לא יריתי בגלל שאני הייתי בשוק מהחתיכת חרא שעומדת מולי...
Whoa.
מתי יוצאים מרבנהולם הזה??!?!?! :((((((((((((((((((( כשתגיע יחד עם גרגורי לבית קברות זה הסוף של הפרק ובשביל קטעים שאין לך תחמושת תמיד יש את הרובה גרוויטי אין שום מקום שאין לך משהו למשוך איתו.. ואם אין לך משהו למשוך אז יש לך את ה-crowbar \:
יצא מוד לHL2 מרובה משתתפים. תוכלו למצוא באתרי המשחק.
ובקשר למשחק עצמו. אני לא מבין מה אתם כל כך מתלהבים ממנו. גראפיקה יפה יותר כבר ראינו. AI מצוין? לא חושב. האויבים רק עומדים ויורים, מחליפים בין Path אחד לשני וזהו. ציפיתי לראות במשחק חידות כמו במשחק הראשון, אבל לא... הגעתי לאזור אחד והיה שם מעבר צר שעובר בו חשמל, ונתקעתי שם כי חשבתי שצריך לעשות משהו כדי לעבור את האזור, נתקעתי שם לחצי שעה.. אבל כשהייתי כבר נועש סתם רצתי במכשול ועברתי אותו כשבאמצע אספתי חבילת בריאות... :| די עלוב ביחס למשחק הראשון.
אני לא מבין מה הבעיה ב AI , הוא בסדר גמור ושוה ערך ל AI של משחקים מובילים אחרים.
מעריצים לא המתינו בסבלנות 5 שנים בשביל לקבל AI שווה ערך. אנשים רצו AI פורץ גבולות. ה-AI המדהים ביותר שנראה אי פעם במשחק מחשב. HL הראשון היה משחק כזה, השני... לא כל כך.
סיימתי את המשחק היה פשוט מעולה, אני הייתי מרותק לאורך כל המשחק. הקטע סיום היה קצת חלש(הקטע של ה"בוס" האחרון הכוונה), כאילו ציפיתי בסיום למשהו קצת יותר גדול ובסוף קיבלתי משהו די גרוע. אבל לעומת הקטע הזה, כל הפרקים האחרונים של המשחק היו פשוט מעולים. כל המשחק היה מעולה, בסוף זה אפילו נהיה טוב יותר ובסיום הייתה נפילה קטנה.