Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > ברוכים הבאים לפורום המשחקים! (עודכן)
תגובות : 83
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 09/11/2003 12:21:01
תגובה אחרונה: 12/05/2006 13:01:31

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Darksteel ציטוט Darksteel
09/11/2003 19:20:50 #26

הפורום היה טוב יותר משהו

אבל גם הפורום הזה לא כל כך גרוע   

אבל הסמיילים די דפוקים

-----------------

אווטאר
Darksteel
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט InterAl
09/11/2003 19:34:55 #27

בהצלחה.

רק חבל שלא העברתם את הדאטאבייס למערכת החדשה. אנשים באמת השקיעו המון מזמנם לכתיבת ההודעות והתגובות שם, ועכשיו זה נראה כאילו הכל יורד לטמיון. חבל.

אה, וכן, זה באמת דומה יותר מדי לגיימר. חייבים להחליף את הלבן הזה ולקבוע פונט קבוע, כמו במערכת הישנה :O

אגב - איפה מגלגל העיניים שלי?! באמת... אני דורש את החזרתם של כל הסמיילים הישנים, לאלתר! :\

-----------------

(גם אני) חבר בקהילת סוגדי פיטר מולינו הישראלית, ומה איתך?

אווטאר
InterAl
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Killer-J
09/11/2003 19:59:21 #28
ציטוט: הכותב המקורי Killer-J ב 2003 /11 /09

אכן, הפורום איטי משהו, יחסית למערכת פורומים הקודמת.

בכל מקרה, נראה לי שאני מפספס משהו, אך האם ניתן להעלות Custom avatar?

אם כן, איך?

ועוד-

כדאי שתהיה דרך יותר נוחה לראות את הדיונים שכבר ראית, וכאלה שהתעדכנו. המערכת שהייתה בפורום הקודם הייתה מושלמת לעניין זה.

-----------------

Opinions are like assholes - Everyone has one, and everyone thinks everybody else's stinks.

אווטאר
Killer-J
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של U.F.O ציטוט U.F.O
09/11/2003 20:09:33 #29
בהצלחה עם הפורום החדש נראה אחלה פורום רק יש לי בעיה להכנס לאתר עם המשתמש שיש לי כבר

-----------------

אווטאר
U.F.O
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Dor Yadin ציטוט Dor Yadin
09/11/2003 21:16:23 #30
ציטוט: הכותב המקורי InterAl ב 2003 /11 /09

בהצלחה.

רק חבל שלא העברתם את הדאטאבייס למערכת החדשה. אנשים באמת השקיעו המון מזמנם לכתיבת ההודעות והתגובות שם, ועכשיו זה נראה כאילו הכל יורד לטמיון. חבל.

אה, וכן, זה באמת דומה יותר מדי לגיימר. חייבים להחליף את הלבן הזה ולקבוע פונט קבוע, כמו במערכת הישנה :O

אגב - איפה מגלגל העיניים שלי?! באמת... אני דורש את החזרתם של כל הסמיילים הישנים, לאלתר! :\

כנל.

שונא שעושים את זה , אבל זה בדיוק מה שצריך לעשות.

-----------------

אווטאר
Dor Yadin
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ashmedai
09/11/2003 21:22:11 #31

ברכות על המערכת... אני כבר התחלתי לתפוס פיקוד פה! :-)

בואו לקהילת המטאל שלי... חיחיחיחי... איזה קרציה...   

-----------------

!I'm Ashmedai, King of Demons! Bow To Me

אווטאר
Ashmedai
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
10/11/2003 00:54:32 #32

ארררר.... מזל טוב! אני מניח. חביב, הרעיון הזה של הקהילות האישיות.

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Magneto ציטוט Magneto
10/11/2003 01:02:37 #33

דע את האויב, מה ?

נזכה גם לראות את שקל והכובען במערכת החדשה ?

אולי תפתחו כאן קהילה חדשה ? למשל, קהילת גיימר?

תוכלו למעשה להעביר את כל מערכת הפורומים שלכם לכאן ובכך לחסוך ג'יגות של רוחב פס !   

דרך אגב ויגיימס בכתבה שלכם רשמת אכסון במקום אחסון

-----------------

Master of Magnetism

המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)

אווטאר
Magneto
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Dr.Loco ציטוט Dr.Loco
10/11/2003 04:50:41 #34
ציטוט: הכותב המקורי Moridin ב 2003 /11 /09

ברוכים הבאים :)

מעבר לכך שהפורומים הרבה יותר נוחים ופונקציונאליים, יש כאן גם מערכת קהילות חדשה, שאין לי ספק שתופתעו מכמה שהיא מקיפה. אפשר ליצור ממש אתר שלם שמוקדש לכל דבר שבעולם באמצעות ויגיימס, ושיכיל פורומים זהים לאלה. ובחינם. ובלי הגבלת מקום על השרת או רוחב פס.

תהנו. אין לי ספק שתהנו, למען האמת.   

מה זואת אומרת בלי הגבלת מקום? הרי מי שלא באינטרנט זהב מוגבל ל 5 מגה ומי שכן אז מוגבל ל 20.

אז איך זה שאין הגבלה?

ועוד משהו, רציתי לשאול - איך פותחים קהילה מסויימת כאן? כאילו, הבנתי שבגלל שזה קשור לאמ אס אן אפשר לבנות שאם את הקהילות וזה.. אבל איך עושים את זה?

והאם יש כאן אפשרויות של בלוגים וכאלה?

-----------------

אווטאר
Dr.Loco
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של CitizenD ציטוט CitizenD
10/11/2003 07:50:44 #35
ציטוט: הכותב המקורי Dr.Loco ב 2003 /11 /10

מה זואת אומרת בלי הגבלת מקום? הרי מי שלא באינטרנט זהב מוגבל ל 5 מגה ומי שכן אז מוגבל ל 20.

אז איך זה שאין הגבלה?

ועוד משהו, רציתי לשאול - איך פותחים קהילה מסויימת כאן? כאילו, הבנתי שבגלל שזה קשור לאמ אס אן אפשר לבנות שאם את הקהילות וזה.. אבל איך עושים את זה?

והאם יש כאן אפשרויות של בלוגים וכאלה?

המקום המוגבל למשתמש רגיל הוא 5 MB של קבצים ותמונות. המקום המוגבל ללקוחות אינטרנט זהב ומועדון Vgamers הוא 20 MB.

אבל, כל הגולשים, בלי יוצא מן הכלל, יכולים לפתוח לעצמם קהילות שבהן מערכת הפורומים אינה מוגבלת לא במקום ולא בנפח התעבורה.

ההגבלה חלה אך ורק לקבצים ותמונות. חשוב לציין, שכיוון שאנחנו מאד רוצים שהקהילות שלנו יהפכו לקונצנזוס בקרב גיימרים בארץ, כל מי שיפתח קהילת משחקים רצינית, יקדם אותה וינהל אותה היטב, אנחנו ניתן לו את כל המשאבים שרק יצטרך כדי שהקהילה שלו תצליח: שטח אחסון בלתי מוגבל, אינטרנט בפס רחב ועוד ועוד...

הכל ברור?

-----------------
Citizen D. is on the air

אווטאר
CitizenD
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
ציטוט RYaniv
10/11/2003 12:25:29 #36
וואלה. מי היה מאמין שזה יבוא.. אבל איזה תזמון מצאתם.  

-----------------
I was cured alright.

RYaniv
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט ~Ido~
10/11/2003 15:38:51 #37

איי איי איי......

הפורומים הקאלסיים של Vgames ננטשים בעת זיקנה.      

קודם כל:

מזל טוב!   ;

סוף סוף!....   ואולי גם.......

תודה.

העיצוב נחמד ונשמר נעים ונקי.

דברים שאפשר לשפר:

א. הסמיילים/פרצופונים...... הקודמים היו נהדרים.

ב. אחד המאפיינים שהפכו את הפורום הקודם לכל כך נוח וטוב היה שהוא היה ממש מהיר.

לפורום (מערכת קהילות....) הזה לוקח הרבה זמן להיכנס.... ובכלל, הוא איטי יותר.

אני מניח שמעבר למערכת משוכללת יותר יגרור איטיות מסוימת, אבל זה נראה לי יותר ממש שצריך להיות.

וזהו. בנתיים.

-----------------
עד לא מזמן: The Avatar

אווטאר
~Ido~
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
10/11/2003 19:17:09 #38
ציטוט: הכותב המקורי Magneto ב 2003 /11 /10

דע את האויב, מה ?

תוכלו למעשה להעביר את כל מערכת הפורומים שלכם לכאן ובכך לחסוך ג'יגות של רוחב פס !   

עם כל הכבוד, ויש לי ה-מ-ו-ן כבוד למערכת החדשה, הפורומים שלנו עובדים לי הרבה יותר מהר על המחשב.   

ואני מניח שתזכה לראות אותם. כאילו, את שקל פחות. התגייס הבנאדם, אתה יודע.

-----------------

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Magneto ציטוט Magneto
10/11/2003 22:48:11 #39
ציטוט: הכותב המקורי bs315 ב 2003 /11 /10
ציטוט: הכותב המקורי Magneto ב 2003 /11 /10

דע את האויב, מה ?

עם כל הכבוד, ויש לי ה-מ-ו-ן כבוד למערכת החדשה, הפורומים שלנו עובדים לי הרבה יותר מהר על המחשב.   

ואני מניח שתזכה לראות אותם. כאילו, את שקל פחות. התגייס הבנאדם, אתה יודע.

וואלה? איפה הוא ?

-----------------

Master of Magnetism

המרת AVI ל-VCD (העברת סרטים מהמחשב למדית CD רגילה לצפיה בנגן ה DVD הסלוני)

אווטאר
Magneto
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של CitizenD ציטוט CitizenD
11/11/2003 11:07:31 #40

שלום לכולם,

רציתי רק לומר שהייתי מאד שמח אם במקום לפתוח דיונים על נושאים קצת מעליבים כמו "תוחזר מערכת הפורומים הישנה" אתם תתעסקו בשיפור המערכת הקיימת.

לא חשבנו שהמערכת הזאת תהיה מושלמת ביום השקתה, ומטבע הדברים כל דבר מתחיל קצת קשה. אפילו בדיסנילנד שום דבר לא עבד ביום הראשון.

מה שכן חשוב, מבחינתנו, זה לקבל מכם כמה שיותר משוב, הערות והצעות לשיפור כדי שתהיו כמה שיותר מרוצים מהמערכת החדשה. אל תשכחו שהמערכת הזאת יודעת לתת הרבה יותר דברים לגולש מסתם פורום.

ועכשיו לעניין: ראשית, כבר הבוקר הגדלנו את פונט ברירת המחדל להודעות בפורום כדי שהאותיות לא יהיו כל כך קטנות בעין. בנוסף, אנחנו כבר עובדים על אפשרות שכל אחד מכם יוכל לבחור אם הוא רוצה לצפות בפורומים של המערכת בצבעי כחול-צהוב (כמו במערכת הישנה) או אפור-לבן כמו עכשיו. אנחנו מקווים שתוך שבוע שבועיים האפשרות הזאת תהיה זמינה לכל גולש.

בנוסף לכך, ביומיים האחרונים עבד המתכנת שלנו קשה כדי להאיץ את פעולת המערכת ולמנוע "צווארי בקבוק" שגרמו לפעולה האיטית. האם הרגשתם בהבדל? נשמח מאד לדעת.

אני מקווה שנוכל לרצות את כולכם ולהביא את הפורום בחזרה לרמה שאתם אוהבים ומצפים מאיתנו. אחרי הכל, אנחנו פה בשבילכם :))

-----------------
Citizen D. is on the air

אווטאר
CitizenD
מנהל הפורום
רשום מ- 07/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Puppet of Masters ציטוט Puppet of Masters
11/11/2003 12:22:52 #41
ציטוט: הכותב המקורי CitizenD ב 2003 /11 /11

בנוסף לכך, ביומיים האחרונים עבד המתכנת שלנו קשה כדי להאיץ את פעולת המערכת ולמנוע "צווארי בקבוק" שגרמו לפעולה האיטית. האם הרגשתם בהבדל? נשמח מאד לדעת.

אני מקווה שנוכל לרצות את כולכם ולהביא את הפורום בחזרה לרמה שאתם אוהבים ומצפים מאיתנו. אחרי הכל, אנחנו פה בשבילכם :))

שלום אזרח D !

המערכת החדשה מעולה, יפה מאוד ומציעה הרבה, ואני מאמין שאני מדבר בשם הרוב (חבל שלא כולם  ).

אז בקשר לשאלתך הנ"ל: כן, מרגישים בהבדל כבר מאתמול >> לעומת היום הראשון, שבו זה ממש קירטע.

-----------------

!Hasta La Victoria Siempre 

Too much Blood in my Vodka system

used to be the chandler

אווטאר
Puppet of Masters
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של amon amarth ציטוט amon amarth
11/11/2003 12:56:43 #42

שאלה לי אליך יובל, שהבאת את הדוגמה לבניית קהילה של דום 3 חשבת עלי נכון ? ;]

-----------------

אווטאר
amon amarth
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
11/11/2003 14:41:21 #43
ציטוט: הכותב המקורי CitizenD ב 2003 /11 /11

שלום לכולם,

רציתי רק לומר שהייתי מאד שמח אם במקום לפתוח דיונים על נושאים קצת מעליבים כמו "תוחזר מערכת הפורומים הישנה" אתם תתעסקו בשיפור המערכת הקיימת.

לא חשבנו שהמערכת הזאת תהיה מושלמת ביום השקתה, ומטבע הדברים כל דבר מתחיל קצת קשה. אפילו בדיסנילנד שום דבר לא עבד ביום הראשון.

מה שכן חשוב, מבחינתנו, זה לקבל מכם כמה שיותר משוב, הערות והצעות לשיפור כדי שתהיו כמה שיותר מרוצים מהמערכת החדשה. אל תשכחו שהמערכת הזאת יודעת לתת הרבה יותר דברים לגולש מסתם פורום.

ועכשיו לעניין: ראשית, כבר הבוקר הגדלנו את פונט ברירת המחדל להודעות בפורום כדי שהאותיות לא יהיו כל כך קטנות בעין. בנוסף, אנחנו כבר עובדים על אפשרות שכל אחד מכם יוכל לבחור אם הוא רוצה לצפות בפורומים של המערכת בצבעי כחול-צהוב (כמו במערכת הישנה) או אפור-לבן כמו עכשיו. אנחנו מקווים שתוך שבוע שבועיים האפשרות הזאת תהיה זמינה לכל גולש.

הבדל במהירות?
אני לא ממש רואה הבדלים שהמהירות השתפרה בהם בפורום החדש.. אם כבר אז רק להפך..

לקח לי כרגע רק בשביל לכתוב את ההודעה הזו ולהכנס לציטוט ותגובה והכל בערך כ 4 פעמים ריפרש שלקח לו דיי הרבה זמן לטעון בין כל אחד מהריפרשים..

קיצר המהירות ממש לא משהו עכשיו.. רואים שצריך לטעון מלא פונקציות ממש מיותרות כמו המתחת קו וכל הדברים האלה..

באמת שאני לא מבין מה הקטע... זה רק פורומים פה.. לא בלוגים או כתיבת מאמרים\סיפורים..

אין לי בעיה שתיהיה אפשרות לזה אבל זה קצת מעצבן כשזה בא על חשבון המהירות בעיקר אחרי שאני יודע שבוייגמס אפשר היה להגיע למהירות גלישה בפורומים בצורה ממש מעולה =\

אבל נקווה שזה ישתפר כמו שאמרתם וזה..

וההצעה של החלפת הצבע לסיגנון הישן דיי נשמעת טוב.

בהצלחה בהמשך.

-----------------

אווטאר
Dr.Loco
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Ringo Star
12/11/2003 13:57:49 #44

בתור אחד שעובד בתחום, אני חייב לציין שהעבודה אשר נעשתה כאן היא מרשימה ביותר. מי שמזלזל, פשוט לא קולט את נפח הפרוייקט. ברכות לויגיימס.

-----------------
Ringo is the best

אווטאר
Ringo Star
משתמש רגיל
רשום מ- 12/11/2003
ציטוט sexoress
12/11/2003 13:59:32 #45
אפשר לעשות cdkey trades?

-----------------

אווטאר
sexoress
משתמש רגיל
רשום מ- 11/11/2003
13/11/2003 14:19:30 #46
ציטוט: הכותב המקורי Maverick ב 2003 /11 /12

בתור אחד שעובד בתחום, אני חייב לציין שהעבודה אשר נעשתה כאן היא מרשימה ביותר. מי שמזלזל, פשוט לא קולט את נפח הפרוייקט. ברכות לויגיימס.

יופי תלקק.. אולי תקבל עוד כמה הודעות כבונוס על ליקוק -_-

אנשים לא בוכים שהפורום הזה לא טוב בפני עצמו, אנשים מתלוננים שהפורום הקודם היה יותר נוח וקל ופשוט ובעיקר - מהיר...

הינה עכשיו באתי לכתוב הודעה באחד הנושאים ובטעות יצא שזה עבר עמוד.. אז עשיתי BACK וזה כמובן הוביל אותי לדף ריק בחזרה וכל מה שכתבתי נעלם...

בפורום הישן לדוגמא הייתי יכול לחזור ומה שכתבתי היה נשאר..... אבל בוא נגיד שזה רק אחד הדברים הקטנוננים...

מה שהכי מציק זה בעיקר המהירות האיטית יחסית, העובדה שאני צריך לחכות כמה זמן עד שזה טוען  את כל האפשרויות המיותרות כמו מתיחת קו, צבעים להודעה, גודל הפונט ושטויות כאלה..

זה אשכרה כאילו עשו לספאמרים פונקציות נוספות.. בשביל מה צריך צבעים אני לא קולט? אני מכין פרוייקט הגשה? כולה פורום.. צריך לזרום במהירות וסבבה

ושלא נדבר על הצורה שבא מופיעות ההודעות.. זה הרבה פעמים יוצא לא מסודר ולא ממש אחד אחרי השני.. זה יותר כזה הצידה ויש הרבה יותר מידי גילגול של הסקרול הזה בצד....

מה עוד ראיתי.. למשל התמונות האלה שבצד ליד כל משתמש.. כן, זה נחמד.. כן זה חביב.. אבל מה זה עוזר לי שזה בגודל אצבעוני? אני צריך למצוא תמונה שהפרצוף דבוק כל כך קרוב שאפשר לראות את השערות באף אם אני רוצה לראות את זה נורמלי.. בחיית, תגדילו קצת את זה או שתורידו.. זה סתם מיותר ככה.

בנוסף יש את הקטע של הכתב כאן.. נגיד כתבתי משהו וירדתי שורה, אז לפעמים מתחשק לפונט לשנות את הגודל של הכתב וכדי להחזיר לרגיל אני צריך ללכת לאיפה שהיה כתב רגיל, למחוק איזה אות, לכתוב שוב והופה, הכתב חוזר לרגיל...

כאילו.. עם כל הכבוד שזה פורום משחקים וזה.. משחקים כאלה במהלך כתיבה בפורומים לא נראה לי תורמים הרבה =\

קיצר יש עוד הרבה בלאגן כאן ואני לא מדבר על משהו חדש שעשיתם וזה.. אני מדבר על זה שזה פשוט לא טוב ביחס לפורומים הישנים.. אני מקווה שזה יסתדר בהמשך כי זה ממש מרגיז.

זה מה שקורה שאתה משקיע איזה יותר מרבע שעה על הודעה ואז היא נמחקת... אתה חוטף קריזה על כל הדברים המעצבנים :X

-----------------

אווטאר
Dr.Loco
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Noki
13/11/2003 17:47:54 #47

שלום !

נקווה שזה גם יהיה פורום טוב כמו קודמו.

אם לא והפורום הזה הולך להיות כמו של גיימר אז יש לי רק דבר אחד לומר:

בייי

סתםםםםםם

מת על הפורום הזה וכמו שאמרתי שיהיה מצליח כמו קודמו

-----------------

אווטאר
Noki
משתמש רגיל
רשום מ- 13/11/2003
ציטוט KaKi-MeTuMtAm
13/11/2003 22:31:01 #48

מאוד נחמד הפורום הזה..

למרות שאני לא מת על העיצוב

העיצוב הקודם היה הרבה יותר טוב..  

-----------------

Dead, Dead, Dead

Someday You'll Be Dead

הניק הקודם שלי היא סתם-איש אז למי שזוכר אותי.. אני עדיין אותו סתם-איש אבל עם ניק יותר מגניב...

KaKi-MeTuMtAm
משתמש רגיל
רשום מ- 13/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
14/11/2003 15:22:42 #49

אחרי התיקונים שביצעתם, הפורום ממש ניהיה מצוין. המהירות כרגע ממש גבוה, והיא בערך כמו הפורום הקודם... והכי חשוב, החזרתם את הפרצופים.  

-----------------

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של LAPD ציטוט LAPD
14/11/2003 16:03:34 #50
משום מה אין לי את הסמיילים הישנים. תחת קטגוריית הסמיילים יש לי רק את החדשים. מישהו יכול לעזור?   

-----------------

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > ברוכים הבאים לפורום המשחקים! (עודכן)
תגובות : 83
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Darksteel
נכתב ב: 09/11/2003 12:21:01
תגובה אחרונה: 12/05/2006 13:01:31

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום