מעבר לכך שהפורומים הרבה יותר נוחים ופונקציונאליים, יש כאן גם מערכת קהילות חדשה, שאין לי ספק שתופתעו מכמה שהיא מקיפה. אפשר ליצור ממש אתר שלם שמוקדש לכל דבר שבעולם באמצעות ויגיימס, ושיכיל פורומים זהים לאלה. ובחינם. ובלי הגבלת מקום על השרת או רוחב פס.
תהנו. אין לי ספק שתהנו, למען האמת.
מה זואת אומרת בלי הגבלת מקום? הרי מי שלא באינטרנט זהב מוגבל ל 5 מגה ומי שכן אז מוגבל ל 20.
אז איך זה שאין הגבלה?
ועוד משהו, רציתי לשאול - איך פותחים קהילה מסויימת כאן? כאילו, הבנתי שבגלל שזה קשור לאמ אס אן אפשר לבנות שאם את הקהילות וזה.. אבל איך עושים את זה?
מה זואת אומרת בלי הגבלת מקום? הרי מי שלא באינטרנט זהב מוגבל ל 5 מגה ומי שכן אז מוגבל ל 20.
אז איך זה שאין הגבלה?
ועוד משהו, רציתי לשאול - איך פותחים קהילה מסויימת כאן? כאילו, הבנתי שבגלל שזה קשור לאמ אס אן אפשר לבנות שאם את הקהילות וזה.. אבל איך עושים את זה?
והאם יש כאן אפשרויות של בלוגים וכאלה?
המקום המוגבל למשתמש רגיל הוא 5 MB של קבצים ותמונות. המקום המוגבל ללקוחות אינטרנט זהב ומועדון Vgamers הוא 20 MB.
אבל, כל הגולשים, בלי יוצא מן הכלל, יכולים לפתוח לעצמם קהילות שבהן מערכת הפורומים אינה מוגבלת לא במקום ולא בנפח התעבורה.
ההגבלה חלה אך ורק לקבצים ותמונות. חשוב לציין, שכיוון שאנחנו מאד רוצים שהקהילות שלנו יהפכו לקונצנזוס בקרב גיימרים בארץ, כל מי שיפתח קהילת משחקים רצינית, יקדם אותה וינהל אותה היטב, אנחנו ניתן לו את כל המשאבים שרק יצטרך כדי שהקהילה שלו תצליח: שטח אחסון בלתי מוגבל, אינטרנט בפס רחב ועוד ועוד...
רציתי רק לומר שהייתי מאד שמח אם במקום לפתוח דיונים על נושאים קצת מעליבים כמו "תוחזר מערכת הפורומים הישנה" אתם תתעסקו בשיפור המערכת הקיימת.
לא חשבנו שהמערכת הזאת תהיה מושלמת ביום השקתה, ומטבע הדברים כל דבר מתחיל קצת קשה. אפילו בדיסנילנד שום דבר לא עבד ביום הראשון.
מה שכן חשוב, מבחינתנו, זה לקבל מכם כמה שיותר משוב, הערות והצעות לשיפור כדי שתהיו כמה שיותר מרוצים מהמערכת החדשה. אל תשכחו שהמערכת הזאת יודעת לתת הרבה יותר דברים לגולש מסתם פורום.
ועכשיו לעניין: ראשית, כבר הבוקר הגדלנו את פונט ברירת המחדל להודעות בפורום כדי שהאותיות לא יהיו כל כך קטנות בעין. בנוסף, אנחנו כבר עובדים על אפשרות שכל אחד מכם יוכל לבחור אם הוא רוצה לצפות בפורומים של המערכת בצבעי כחול-צהוב (כמו במערכת הישנה) או אפור-לבן כמו עכשיו. אנחנו מקווים שתוך שבוע שבועיים האפשרות הזאת תהיה זמינה לכל גולש.
בנוסף לכך, ביומיים האחרונים עבד המתכנת שלנו קשה כדי להאיץ את פעולת המערכת ולמנוע "צווארי בקבוק" שגרמו לפעולה האיטית. האם הרגשתם בהבדל? נשמח מאד לדעת.
אני מקווה שנוכל לרצות את כולכם ולהביא את הפורום בחזרה לרמה שאתם אוהבים ומצפים מאיתנו. אחרי הכל, אנחנו פה בשבילכם :))
רציתי רק לומר שהייתי מאד שמח אם במקום לפתוח דיונים על נושאים קצת מעליבים כמו "תוחזר מערכת הפורומים הישנה" אתם תתעסקו בשיפור המערכת הקיימת.
לא חשבנו שהמערכת הזאת תהיה מושלמת ביום השקתה, ומטבע הדברים כל דבר מתחיל קצת קשה. אפילו בדיסנילנד שום דבר לא עבד ביום הראשון.
מה שכן חשוב, מבחינתנו, זה לקבל מכם כמה שיותר משוב, הערות והצעות לשיפור כדי שתהיו כמה שיותר מרוצים מהמערכת החדשה. אל תשכחו שהמערכת הזאת יודעת לתת הרבה יותר דברים לגולש מסתם פורום.
ועכשיו לעניין: ראשית, כבר הבוקר הגדלנו את פונט ברירת המחדל להודעות בפורום כדי שהאותיות לא יהיו כל כך קטנות בעין. בנוסף, אנחנו כבר עובדים על אפשרות שכל אחד מכם יוכל לבחור אם הוא רוצה לצפות בפורומים של המערכת בצבעי כחול-צהוב (כמו במערכת הישנה) או אפור-לבן כמו עכשיו. אנחנו מקווים שתוך שבוע שבועיים האפשרות הזאת תהיה זמינה לכל גולש.
בנוסף לכך, ביומיים האחרונים עבד המתכנת שלנו קשה כדי להאיץ את פעולת המערכת ולמנוע "צווארי בקבוק" שגרמו לפעולה האיטית. האם הרגשתם בהבדל? נשמח מאד לדעת.
אני מקווה שנוכל לרצות את כולכם ולהביא את הפורום בחזרה לרמה שאתם אוהבים ומצפים מאיתנו. אחרי הכל, אנחנו פה בשבילכם :))
הבדל במהירות? אני לא ממש רואה הבדלים שהמהירות השתפרה בהם בפורום החדש.. אם כבר אז רק להפך..
לקח לי כרגע רק בשביל לכתוב את ההודעה הזו ולהכנס לציטוט ותגובה והכל בערך כ 4 פעמים ריפרש שלקח לו דיי הרבה זמן לטעון בין כל אחד מהריפרשים..
קיצר המהירות ממש לא משהו עכשיו.. רואים שצריך לטעון מלא פונקציות ממש מיותרות כמו המתחת קו וכל הדברים האלה..
באמת שאני לא מבין מה הקטע... זה רק פורומים פה.. לא בלוגים או כתיבת מאמרים\סיפורים..
אין לי בעיה שתיהיה אפשרות לזה אבל זה קצת מעצבן כשזה בא על חשבון המהירות בעיקר אחרי שאני יודע שבוייגמס אפשר היה להגיע למהירות גלישה בפורומים בצורה ממש מעולה =\
בתור אחד שעובד בתחום, אני חייב לציין שהעבודה אשר נעשתה כאן היא מרשימה ביותר. מי שמזלזל, פשוט לא קולט את נפח הפרוייקט. ברכות לויגיימס.
יופי תלקק.. אולי תקבל עוד כמה הודעות כבונוס על ליקוק -_-
אנשים לא בוכים שהפורום הזה לא טוב בפני עצמו, אנשים מתלוננים שהפורום הקודם היה יותר נוח וקל ופשוט ובעיקר - מהיר...
הינה עכשיו באתי לכתוב הודעה באחד הנושאים ובטעות יצא שזה עבר עמוד.. אז עשיתי BACK וזה כמובן הוביל אותי לדף ריק בחזרה וכל מה שכתבתי נעלם...
בפורום הישן לדוגמא הייתי יכול לחזור ומה שכתבתי היה נשאר..... אבל בוא נגיד שזה רק אחד הדברים הקטנוננים...
מה שהכי מציק זה בעיקר המהירות האיטית יחסית, העובדה שאני צריך לחכות כמה זמן עד שזה טוען את כל האפשרויות המיותרות כמו מתיחת קו, צבעים להודעה, גודל הפונט ושטויות כאלה..
זה אשכרה כאילו עשו לספאמרים פונקציות נוספות.. בשביל מה צריך צבעים אני לא קולט? אני מכין פרוייקט הגשה? כולה פורום.. צריך לזרום במהירות וסבבה
ושלא נדבר על הצורה שבא מופיעות ההודעות.. זה הרבה פעמים יוצא לא מסודר ולא ממש אחד אחרי השני.. זה יותר כזה הצידה ויש הרבה יותר מידי גילגול של הסקרול הזה בצד....
מה עוד ראיתי.. למשל התמונות האלה שבצד ליד כל משתמש.. כן, זה נחמד.. כן זה חביב.. אבל מה זה עוזר לי שזה בגודל אצבעוני? אני צריך למצוא תמונה שהפרצוף דבוק כל כך קרוב שאפשר לראות את השערות באף אם אני רוצה לראות את זה נורמלי.. בחיית, תגדילו קצת את זה או שתורידו.. זה סתם מיותר ככה.
בנוסף יש את הקטע של הכתב כאן.. נגיד כתבתי משהו וירדתי שורה, אז לפעמים מתחשק לפונט לשנות את הגודל של הכתב וכדי להחזיר לרגיל אני צריך ללכת לאיפה שהיה כתב רגיל, למחוק איזה אות, לכתוב שוב והופה, הכתב חוזר לרגיל...
כאילו.. עם כל הכבוד שזה פורום משחקים וזה.. משחקים כאלה במהלך כתיבה בפורומים לא נראה לי תורמים הרבה =\
קיצר יש עוד הרבה בלאגן כאן ואני לא מדבר על משהו חדש שעשיתם וזה.. אני מדבר על זה שזה פשוט לא טוב ביחס לפורומים הישנים.. אני מקווה שזה יסתדר בהמשך כי זה ממש מרגיז.
זה מה שקורה שאתה משקיע איזה יותר מרבע שעה על הודעה ואז היא נמחקת... אתה חוטף קריזה על כל הדברים המעצבנים :X