למרות היוזר הערטילאי המוצף בצד, זה למעשה אני, אסף, מדבר מבעד נבכי מוח המכונה. באישון לילה השתלטתי על מערכת הקהילות של ויגיימס. עם הכוח האדיר הטמון בידי, אני יכול להמליך שליטים ולהפיל רודנים, למחוק אנשים מרשימות ולפתוח כל ת'רד שיעלה בדעתי.
היות ואני מעוניין שזו תהיה תקופה יפה ונוחה, הנה כמה דברים בסיסיים לגבי המשך ההתנהלות בפורום, בכמה נושאים חשובים:
1) רישום: כן, מפעם לפעם מערכת הרישום מתאכזרת לחפים מפשע. אנחנו דואגים להאכיל אותה היטב, אך טעויות משעשעות קורות. לא הצלחתם להרשם מסיבה כלשהי? חושדים שיוזר נחסם, או ששכחתם סיסמה ואתם צריכים קצת עזרה והכוונה? הרימו מייל לתיבה assaf@vgames.co.il. אני אטפל בכל עניין אישית.
2) מודרטורים: מבין המבקרים הקבועים בפורומים יש לא מעט שדעתם חשובה לי ומבקרים בקביעות. אם אתם ברי סמכא בנושא מסוים או מבלים די הרבה בפורום כלשהו, ומרגישים צורך עז בשליטה אבסולוטית, פנו אלי ואני אתן לכם מודרציה והנחיות על הפורום. המטרה הכללית שלי היא למנות כמה שיותר מודרטורים מתוך הפורום עצמו. כתבי המערכת אמיצים ומחרפים נפשם, אבל הם לא ישאו בעול לבד.
3) פורומים חדשים: כן, אני יודע שיש לנו כמה פורומים חלשים, לא נזכירם בשם. אבל יש גם פורומים חזקים למדי, ואולי מקום לעוד פורומים. אם יש לכם רעיון לפורום נוסף (נניח תרבות 2: האלטרנטיבה) הרימו לי מייל ואני אשקול להקים משהו מהכלום. במקביל, אם פתאום פורום מסוים (נניח תמיכה טכנית, ללא הגבלת הכלליות) ייפול לפתע לתהום הנשייה - דעו מי ידו במעל.
זה לבינתיים. אני אנסה לנקות את הפורום בימים הקרובים: יכול להיות שחלק מהיוזרים ייחסמו זמנית, כי לא היו בשימוש מאז ומעולם, או שהיו יוזרי ספאם. במידה ויוזר לגיטימי נפל שלל, הרימו מייל והוא יוחזר פרונטו.
ראשית, כמה מודרטורים הוספו. אין בשום פנים ואופן להתנגד לסמכותם. אחד מהם הוא אליק פיטבול גודגלף, כלומר העדר ההתנגדות מצדכם ידרוש מאמץ מודע.
שנית, הקמתי במו ידי החלוציות את פורום הוובקומיקס הטרי. הוא מריח משגע, אבל עדיין חם. החל ממחר הוא יתחיל לפעול, אבל בינתיים שמתי בו למשמורת ת'רד ישן על הקומיקסים הקודמים. העיפו מבט, כתבו ונהנו.
הפורומים של VGAMES בקושי פורומים שקשורים למחשבים...
פעם ב... מישהו רושם משהו נורמאלי בפורומים הרגלים ומה המערכת עלובה, מלאת באגים...
לפחות פורום תרבות ממש חזק פה