מממ... זה של סאנדיסק באמת נראה מתאים למה שאני רוצה. השאלה היא אם הוא ברמה טובה ויחזיק מעמד לאורך זמן, או שהוא מאלה שנהרסים אחרי חודשיים של שימוש...
תודה!
זו הסיבה שנתתי אותו בתחילת ההודעה, כי הוא מאלה שלא נהרסים אחרי כמה חודשים וישאר לך הרבה זמן...והוא גם בין הנגנים הקומפקטים הטובים ביותר (לפחות בתקציב שלך).
-----------------
לראשונה מזה חודשים : חתימה בויגיימס!1 w00t.
מונה סופגניות: 6 סופגניות (בלי ספינשים/נסקנן, לביבות ושאר בצק מטוגן שהוא לא סופגניה).
כן....סנדיק גם נגן טוב ואיכות סאונד סבירה...יש גם אייריור זולים שיש להם סאונד איכותי מאוד... (לי יש אישית h-10 שהוא לא כל כך נוח אבל סאונד מדהים)יצא משהו חדש גם...iaudio חבר שלי קיבל...נגן טוב...עם איכות סאונד קצת פחות טובה...מראה סרטונים...
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2005 /09 /16קניתי בגרמניה נגן פלאש בנפח 512 מ"ב, שיכול לשמש גם כדיסק-און-קי. עלה לי 60 יורו.
וואלה... ההורים שלי בדיוק טסים לגרמניה, אולי אני אבקש מהם לקנות לי. 60 יורו נשמע מחיר טוב. אגב, כמה שירים בערך אפשר להכניס לנפח כזה, משהו כמו 150, נכון?
ציטוט: הכותב המקורי Sagist ב 2005 /09 /20וואלה... ההורים שלי בדיוק טסים לגרמניה, אולי אני אבקש מהם לקנות לי. 60 יורו נשמע מחיר טוב. אגב, כמה שירים בערך אפשר להכניס לנפח כזה, משהו כמו 150, נכון?
הכל תלוי באיכות שלהם ובאורך. אני אישית עדיין לא מילאתי את כל הנפח. שמתי מעט שירים שאני אוהב כדי שיהיה לי מה לשמוע בשיעורי מתמטיקה.
את הנגן קניתי בחנות Saturn בקניון פוטסדמר פאלץ (Potsdamer Platz Arkaden). החנות בקומה השנייה, ולחנות עצמה יש קומה שנייה, שם יש מדף ארוך מאוד שמלא בנגנים (מהזול שצד שמאל ועד ליקר בצד ימין). אה, וגם יש שם חדר של מסכי פלזמה... רק לראות ולבכות.
<blockquote><b>Quote: </b><i> הכותב המקורי shonon ב 2005 /10 /01<br><font face="1" size="3">יש קיבלתי את העכבר (mx 518 ) , המקלדת ביום ראשון (שניהם מנעה מחשבים). תמונות בשבוע הבא אחרי שאני אקנה מפצל מתח.</font></i><hr>
<hr></blockquote><br>
<br>
פששש עכבר תותח , תתחדש
קניתי נגן Mp3. בגלל שאני טס בעוד שלושה שבועות ופחדתי שאם אני אזמין מהאינטרנט זה לא יספיק להגיע (בגלל החגים), החלטתי לקנות סתם אחד מעפן שהיה בחנות שקניתי בה מצלמה. הנה תמונה, כמו שביקשת, שונון :)
הוא אמנם לא של איזו פירמה ידועה, (האמת שאין לו בכלל... פשוט כתוב "Mp3 Player"...), אבל יש לו את כל האופציות, תת-ספריות, הקלטה, חיבור ל-USB... שאלת ה-350 שקל היא אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן או שכבר בשבוע הבא הוא יפסיק לעבוד. מה שממש נראה לי הגיוני כרגע.