כתפקידי בתור מודרטור, אני מתריע בזאת שכל מי שיקשר, מסיבה כלשהי, לאתר www.hebrew.gindis מעתה והלאה - לא אכפת לי מאיזו סיבה - יקבל באן לאלתר. אני לא מוכן לשמוע על זה יותר.
כמו כן, כל הודעה שכזו תימחק מיד לכשתתגלה.
עדכון: כל מי שיקשר למשהו שמקושר ל-go.battle (היה מין fantastic.coo או משהו כזה, שזה כיסוי עילג) יזכה לגורל עגום ומר.
זו קנוניה פשוטה של מחזיקי אתרים, שמקבלים תשלום בעבור חשיפה (Hits) של משתמשים. הם מקימים משחק רשת פשוט מאוד, שבו כל מתחרה יכול לשפר את מעמדו במשחק על ידי הפצת החלק "שלו" באתר, המדינה שלו או הצבא שלו הוא מה שלא יהיה, ברשת. כמה שיותר אנשים פותים מקליקים - מעמדו עולה במשחק, ובעל האתר מרוויח מהמטומטמים הרבים שמביאים לו כסף בלי שום תמורה.
אני לא מוכן שהפורום הזה יטומא במאות משתמשים-לדקה שרק רוצים להגביר את כוחם, ואני מאוד אשמח אם מפעילי משחק הפירמידה האלו יעלמו מהעולם. אז זהו.
שימו לב אנשים !<br><br>
על אנשים כאלה אפשר להיתלונן<br><br>
<br><br>
כנסו לאתר המשחק וליחצו על "צור קשר" בסוף העמוד תעתיקו את הכתובת של מי שפרסם זאת כתובת IP מיוחדת <br><br>
והם יסגרו לו את המשחק מהר מאוד...<br><br>
<br><br>
זה כאילו - אבל לא באמת. אין לנו בעיה עם המשחק עצמו, כמו שהבאנר מעיד. יש לנו בעיה עם אנשים שפועלים בניגוד לחוקים שלו, וממלאים בספאם את הפורומים בכל רחבי הרשת הישראלית.
ציטוט: הכותב המקורי Nnesk ב 2005 /11 /27זה כאילו - אבל לא באמת. אין לנו בעיה עם המשחק עצמו, כמו שהבאנר מעיד. יש לנו בעיה עם אנשים שפועלים בניגוד לחוקים שלו, וממלאים בספאם את הפורומים בכל רחבי הרשת הישראלית.
"ובעל האתר מרוויח מהמטומטמים הרבים שמביאים לו כסף בלי שום תמורה". אני לא חושב שאסף אוהב את המשחק הזה כל כך...