gunzrunnable הוא הקובץ היחיד שיכול לעקוף את שומר ההאקים של המשחק.
עכשיו בעצם אתם תמיד תכנסו למשחק דרך גאנזרונבלז ולא דרך גאנז נקודה אי אקס אי הרגיל.
עכשיו תורידו את wpepro ועכשיו מתחיל החלק הקשה.
תחלצו את wpepro לתיקייה במחשב.
עכשיו תורידו את godmode filter ותחלצו גם אותו למחשב.
עכשיו אתם שואלים מה זה הקובץ flt?
זה הקובץ של ההאק שרק התוכנה wpepro יכולה לפתוח.
אוקיי עכשיו תפתחו את התוכנה wpepro ותשאירו אותה דולקת בלי ללחוץ שמה על כלום וכנסו למשחק דרך גאנזרונבלז. עכשיו תרשמו שם משתמש וסיסמא וכנסו לסרבר, עכשיו שאתם בבחירת דמות עצרו ועל תכנסו לדמות ותלחצו alt+tab עכשיו זה מיזער את גאנז נכון? אז עכשיו אתם תראו על המסך את wpe שפתחנו קודם. אז תלחצו שמה הכי למעלה בתוכנה בצד שמאל יש target program אז תלחצו עליו.
ועכשיו בלי לסגור את התוכנה תחזרו לגאנז שמיזערנו קודם. ותכנסו לדמות שלכם ותשחקו וזהו!! עכשיו אתם תראו את האחרים בלי יריות כאילו אין יריות ורק את שלכם תיראו וגם הם לא יורידו לכם אף פעם חיים לא משנה מה הם יעשו!! אז תמיד תנצחו! חחח... הא ולפעמים זה יצא לכם למסך הראשי של הסרברים כי לפעמים שומר ההאקים תופס את זה. אבל זה קורה ממש מעט ואז פשוט נכנסים שוב... חחח... אז בעצם כל פעם שתרצו להפעיל את ההאק תפתחו את wpe ותעשו את מה שיש הלאה...!. האקרים קטנים שלי תהנו ובהצלחה!!! חחח...
אז תן לי להבין... אתה משחק ללא כל אתגר, פשוט מסתובב במפות בלי שמישהו שמישהו יוכל לנצח אותך, ואין לך צורך להתאמץ חוץ מלהרוג את כולם מסביבך ברצף (ותוך כדי כך גם לעצבן את כל השחקנים האחרים, כי הם הרי מנסים לשחק ולהנות בצורה הוגנת). נשמע ממש כיף :/
אז תן לי להבין... אתה משחק ללא כל אתגר, פשוט מסתובב במפות בלי שמישהו שמישהו יוכל לנצח אותך, ואין לך צורך להתאמץ חוץ מלהרוג את כולם מסביבך ברצף (ותוך כדי כך גם לעצבן את כל השחקנים האחרים, כי הם הרי מנסים לשחק ולהנות בצורה הוגנת). נשמע ממש כיף :/
אבל כשה אני מחלץ את WPEPro אני עדיין לא יכול להיכנס ה רושם לי:אין לכה אפשרות להיכנס.מה אני אמור לעסות? ובנוסף אני תמיד רואה בשרתים את הילדיםאים הקודים והם אחרישעה 4 אז מה אני אמור לעסות תאנה לי בבקשה
אבל כשה אני מחלץ את WPEPro אני עדיין לא יכול להיכנס ה רושם לי:אין לכה אפשרות להיכנס.מה אני אמור לעסות? ובנוסף אני תמיד רואה בשרתים את הילדיםאים הקודים והם אחרישעה 4 אז מה אני אמור לעסות תאנה לי בבקשה
ה wpe נחשב כוירוס באנטי וירוסים - תבטלו תאנטי וירוסים - (disable) 2.godmode - בלתי פגיע - לא עוזר כי נגמר הנשק 3.wall hack- להיכנס לקיר ואי אפשר לפגוע בך 4.fly - דפוק ביותר ללא שליטה במשחק 5.gold gun - תחמושת לא נגמרת - מי שמוצא את הקובץ FLT של תחמושת שיפרסם פה מ-י-ד אני חייב את זה **כל קובץ האק נגמר בflt ופועל רק בwpe**