בקשר לפתיחת חנות \ אתר אינטרנט אני מתעניין מה אנשי הפורום חושבים בכלל על החנויות בארץ ועל המחירים שהם מציאים לנו. דעתי האישית היא שחנויות בארץ מרוויחות המון כסף עלינו ולא בצדק. שמשחק בחול עולה 225 שקלים בארץ הוא עולה 350 שקלים. ואני לא רואה שום סיבה לכך. מאחר ואם אני מזמין כמה משחקים דרך אתר בסופו של דבר כולל המכס (אם יש) וכולל המשלוח זה יצא יותר זול מחנות בארץ (תקנו אותי אם אני טועה כמובן) אני לדוגמא מזמין דברים שונים מחול וקונה אותם 25 אחוז פחות מהמחיר ממה שמציאים לי בארץ (לא משחקים אך אני מאמין שזה על אותו משקל). יש כמה אנשים שאני מכיר שנימאס להם ממסחטת הכסף הנוראית שהולכת בארץ ורוצים לנסות לשפר את המצב. אני מאמין שכל אדם בפורום הזה היה רוצה לשנות את המצב הנתון של המחירים המופרזים שיש במדינה שלנו. אחת הבעיות היותר קשות שכל הזמן קמות להן חנויות חדשות אך המחירים נשארים אותן מחירים. יכול להיות שהשרות יותר טוב ויכול להיות שהם עושות טורנירים למינהם (כמו ארקדיה בדיזנגוף סנטר לדוגמא) אך עדיין המחירים בשמיים לכל דבר. אז אני שואל את עצמי איפה השינוי? אני אשמח אם תמשיכו להביע את דעתכם על הנושא הנ"ל
----------------- phoenixtb
|