כהרגלנו מדי שנה, אנחנו רוצים לדעת מה מעניין אתכם בתערוכת E3, אילו משחקים נראים לכם מגניבים ואתם רוצים שנכתוב עליהם, ובאילו ביתנים אתם רוצים שנבקר. המשלחת שלנו ללוס-אנג'לס לא תנוח לפני שתבדוק את כל המשחקים שמעניינים אתכם במיוחד. למטרה זו בדיוק נפתח הנושא הזה, ואתם מוזמנים להגיב בו ולהוסיף לרשימה את המשחקים שאתם הייתם רוצים לראות.
מדי פעם אנחנו נעדכן את הנושא עם המשחקים שנוספים לרשימה.
רשימה חלקית:
Alan Wake - לא עומד להופיע, חבל :(
American Mcgee's Bad Day LA BattleField 2142 Bioshock C&C3 CivCity Rome Company of Heroes Crysis Dark Messiah of Might & Magic Devil May Cry 4 Dragon Age Enemy Territory: Quake Wars Gears of War God Hand God of War 2 Halo 3 (אם יהיה) Hitman - Blood Money Mass Effect Medieval: Total War 2 Metal Gear Solid 4 Mortal Kombat: Armageddon Neverwinter Nights 2 Okami Operation Flashpoint 2 Prey Project Gray Company Project Offset Scarface Sid Meier's Railroads Splinter Cell: Double Agent Spore Timeshift Too Human UFO: Extraterrestrials UT 2007 Warhawk WoW: Burning Crusade Yakuza Zelda
כל מיני משחקים ש- Yuber רוצה (מצטער, עדי לא נוסע הפעם אז אין משוגע-נינטנדו תורן) - אנחנו נשתדל...
ו Nintendo Revolution, על אף שהם כבר איבדו מאפקט המתח שלהם, זה עדיין מעניין מה יש לקונסולה המיוחדת שלהם להציע... אולי הם יצליחו אפילו להחזיר את העיניין אליה? אי אפשר לדעת!
כמובן שהייתי מעדיף שתתנסו כמה שיותר ברבולושן ותספרו על זה.<br>
כמו שכבר אמרתי בעבר, תבדקו גם את God Hand של Clover/Capcom.
אה כן, יש גם את Too Human שבהחלט נשמע כמו משהו ששווה הצצה.
דבר ראשון שאתם עושים זה ניגשים לביתנים של EA, תופסים את העובד הראשון שלהם שאתה מוצאים, גוררים אותו לשירותים ותוקעים את הראש שלו בתוך האסלה עד שהוא מגלה לכם אם ה-MCV חוזר לעיניינים.
ואז רצים כמובן לעדכן את האתר.
-----------------
"Genji 2 is an action game which is based on Japanese history. The stages of the game will be based on famous battles which actually took place in Ancient Japan.
ציטוט: הכותב המקורי Mickey_ ב 2006 /04 /25נראה לי שעדיף להתמקד בכותרים הקטנים. הכותרים הגדולים יזכו להנות ממכונת PR משומנת היטב, אבל לא פעם דווקא הכותרים הקטנים מעניינים יותר.
הרשימה שלי: Okami Alan Wake Spore
כל האחרים בטוח ייסקרו בהרחבה ע"י מיליוני האתרים בסביבה, אבל דווקא אלה מעניינים אותי יותר.
המשחקים שציינת הנ"ל ממש לא כותרים קטנים. ודווקא יש להם פרסום.