תקחו את בליזארד לראיון, תדביקו אותם לקיר ותגידו להם לחזור כבר למה שהם טובים בו (דיאבלו, סטאר קרפט וור-קרפט) כי נמאס שכל ההכרזות שלהם בזמן האחרון הן על WOW או ghost.
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
אני כבר עשיתי משהו כזה, פעמיים. פעם אחת כששלחנו ראיון לחברה באימייל וקיבלנו חזרה תשובות מלוקקות ושיווקיות מהזן הנחות ביותר (כל כך נחות עד שמעולם לא פירסמנו את הראיון הזה). פעם שניה היתה עם הסמנכ"ל לענייני שיווק עולמי שהוא במקרה ישראלי, והוא כל כך התקפד והפך לעוין עד שהייתי חייב לזנוח את הנושא לגמרי.
בקיצור - WoW, WoW ושוב פעם WoW - לפחות לשנים הקרובות.
ציטוט: הכותב המקורי Mickey_ ב 2006 /04 /25נראה לי שעדיף להתמקד בכותרים הקטנים. הכותרים הגדולים יזכו להנות ממכונת PR משומנת היטב, אבל לא פעם דווקא הכותרים הקטנים מעניינים יותר.
הרשימה שלי: Okami Alan Wake Spore
כל האחרים בטוח ייסקרו בהרחבה ע"י מיליוני האתרים בסביבה, אבל דווקא אלה מעניינים אותי יותר.
למה אתה בכוח מנסה לצאת פרו? טוב אתה לא מצליח בכל מקרה, אלה שני משחקים עם הייפ עצום.
אני כבר עשיתי משהו כזה, פעמיים. פעם אחת כששלחנו ראיון לחברה באימייל וקיבלנו חזרה תשובות מלוקקות ושיווקיות מהזן הנחות ביותר (כל כך נחות עד שמעולם לא פירסמנו את הראיון הזה). פעם שניה היתה עם הסמנכ"ל לענייני שיווק עולמי שהוא במקרה ישראלי, והוא כל כך התקפד והפך לעוין עד שהייתי חייב לזנוח את הנושא לגמרי.
זה באמת חבל, הם היו החברה האהובה עלי אבל עכשיו בעידן מסחטת הכספים שנקראת MMO, כל חברה רק מחפשת את הדולר וזה חבל...
-----------------
" Wii at Nintendo have lost our collective minds "
את הראיון השני פירסמתם, לא?
ציטוט: הכותב המקורי J.angelus ב 2006 /04 /26למה אתה בכוח מנסה לצאת פרו? טוב אתה לא מצליח בכל מקרה, אלה שני משחקים עם הייפ עצום.
לא צריך לתקוף, אבל בגדול אתה צודק, הוא סתם פרסם דברים לא נכונים. his bad