איך שכחתי... לא לשכוח את הדוכן של Bioware ולבדוק את מצבם של כל משחקי התפקידים שלהם- במיוחד את Dragon Age. משחקי הרפתקאה קלאסים: Runaway 2, A Vampyre Story... עולים לי רק שני שמות, אבל תבדקו בתערוכה עוד.
נסיעה מוצלחת!
-----------------
אמר רבי עקיבא: "אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה. על רגל אחת- זו כל התורה."
אני פשוט מתחנן,תוסיפו את המשחקים שרשמנו למעלה ברשימה הכללית! בסוף אתם תשכחו לסקר דווקא את החשובים!!!
הרשימה שלי
לבינתיים
Resistance: Fall of Man Just Cause Starcraft: Ghost S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl Tabula Rasa Mercenaries 2: World in Flames LEGO Star Wars II KILLZONE2 אם יהיה Ratchet and Clank: Size Matters Crash Boom Bang לds Destroy All Humans! 2 Indiana Jones החדש Painkiller: Hell Wars Assassin`s Creed Rome: Total War - Alexander Red Steel
ליובל או לכל אחד אחר שעורך את הפורום רשמתם שהכתבים לא ינוחו עד שיסקרו את המשחקים החשובים ביותר מבחינתנו.אז תוסיפו בבקשה את המשחקים שרשמנו לרשימה של החשובים ביותר כי בסוף תשכחו לסקר את החשובים ביותר!
After a year's break S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, published worldwide by THQ (but for the territory of ex-USSR), is to be demonstrated at E3. The press-only presentation featuring a live singleplayer demo will be held at THQ booth (South Hall booth #1324).