פעם נוספת בהיסטוריה לפני כל מקום אחר בעולם, החנות "פריק" יוצאת במכירה לילית מיוחדת של Unreal Tournament 2004, שם נהיה המקום הראשון בעולם שמוכר את המשחק. כל מי שמעוניין יכול להגיע מעשר בלילה ועד חצות היום, יום ראשון, ה-14 למרץ, ולרכוש לעצמו עותק במחיר 199 שקלים.
נתראה שם.
-----------------
חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!
שמע, אני לא ממש אוהב שאנשים זרים באים ומקללים אותי. אם ככה אתה מגיב, כנראה שלא הבנת את ההודעה שלי.
נ.ב.
אני בן 16 עוד פחות מחודשיים, אם כל-כך חשוב לך.
נ.ב.ב.
אם כל-כך קריטי לך, אני דווקא מצליח לשרוד במתמטיקה 5 יח"ל, ואני דווקא מצליח בפיזיקה. לא טוב לך?
[/מצב התנשאות]
16 עוד חודשיים. ילד גדול, באמת. איזה יופי שאתה מצליח לשרוד במתמטיקה ובפיזיקה 5 יח"ל בכיתה י'. זה בטח נורא קשה ובוודאי קשור מאוד לנושא.
תגיד לי, מה איכפת לך מתי מר הראל עילם מוכר את סחורתו? האם זה באמת משנה לך בין אם זה בחצות הליל או לא? מה מציק לך, ילד? מה הבעיה הגדולה שלך עם חוקי עזר עירוניים טיפשיים?
אגב, אתה לא צריך להסתתר מאחורי תגיות ה"התנשאות" האלה. פשוט תגיד את הנפיחות הפלצניות שלך תכל'ס. עוד נער קטן ומתנשא שחושב את עצמו למשהו.
ציטוט: הכותב המקורי Chymes ב 2004 /03 /14תאמינו או לא, אבל איתן צודק. חוק עזר עירוני באמת אוסר על מכירה בשעה כל כך מאוחרת. פריק יכולים לחטוף קנס כספי כבד. מישהו רוצה להתקשר לעירייה?
אתה צוחק? אנחנו יכולים לעשות את זה בעצמינו. בדרך, נקח להם גם את כל העותקים של המשחק.
אני לא מבין אותכם. ככאלה שמחשיבים את עצמם כ"גיימרים" אתם צריכים לשמוח לזה ש"פריק" או כל חנות אחר regardless to everything but piracy מייבאת את המשחק ועוד ככה מוקדם. או שאתם טיפשים או שאתם דיסלקטים.
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /03 /14אני לא מבין אותכם. ככאלה שמחשיבים את עצמם כ"גיימרים" אתם צריכים לשמוח לזה ש"פריק" או כל חנות אחר regardless to everything but piracy מייבאת את המשחק ועוד ככה מוקדם. או שאתם טיפשים או שאתם דיסלקטים.
כל כך נכון. ממש מגעיל מה שהולך פה... אחר כך מתפלאים למה ישראל נראית רע...
אפשר לחשוב מה אנשים אמרו כבר? כל מה שהם עשו זה להגיד שזה בניגוד לחוק. זה כמו שמישהו יגיד שאסור להוריד משחקים ואנשים יתעצבנו עליו. אומנם הקצנתי, אבל זה נכון במידה מסוימת (נכון?)
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /03 /14אני לא מבין אותכם. ככאלה שמחשיבים את עצמם כ"גיימרים" אתם צריכים לשמוח לזה ש"פריק" או כל חנות אחר regardless to everything but piracy מייבאת את המשחק ועוד ככה מוקדם. או שאתם טיפשים או שאתם דיסלקטים.
כל כך נכון. ממש מגעיל מה שהולך פה... אחר כך מתפלאים למה ישראל נראית רע...
כולכם, או כולכן! צריך לכתוב מתינהגים כמו חבורה של ילדות בנות 5 או זונות או משהו!!!!!!!
פשוט פאקינד דוחה מה שהולך פה!~!!!!!!
אלו הפורמים היחידים שנראים כך שאני מכי!!!!! אפילו לא אלה הזולים והמגעולים, שלא פועלים "על הסרסרים החדישים ביותר"!!!!!!!!!!!!
בא לי פשוט להקיא, להקיא, לקחת את זה לידחוף לעצמי בתחת ולהקיא עוד פעם!!!!!!!!!!!!
כולם כאן מיתנהגים כמו חבורה של זונות זולות!!!!!!!
אני מפסיק ליגלוש פה, נימאס לי !!!!!!
או שאין שום תגובות בפורומים או שיש את זה~!!!!!!!!!!!!!~~!!!
נ.ב.
לא הבנתי לגמריי מי בעד מי ומה הולך בדיוק, אבל אני לא אוהב את זה!