ציטוט: הכותב המקורי the friedmyster ב 2004 /03 /15
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /03 /14
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /03 /14אני לא מבין אותכם. ככאלה שמחשיבים את עצמם כ"גיימרים" אתם צריכים לשמוח לזה ש"פריק" או כל חנות אחר regardless to everything but piracy מייבאת את המשחק ועוד ככה מוקדם. או שאתם טיפשים או שאתם דיסלקטים.
כל כך נכון. ממש מגעיל מה שהולך פה... אחר כך מתפלאים למה ישראל נראית רע...
כולכם, או כולכן! צריך לכתוב מתינהגים כמו חבורה של ילדות בנות 5 או זונות או משהו!!!!!!!
פשוט פאקינד דוחה מה שהולך פה!~!!!!!!
אלו הפורמים היחידים שנראים כך שאני מכי!!!!! אפילו לא אלה הזולים והמגעולים, שלא פועלים "על הסרסרים החדישים ביותר"!!!!!!!!!!!!
בא לי פשוט להקיא, להקיא, לקחת את זה לידחוף לעצמי בתחת ולהקיא עוד פעם!!!!!!!!!!!!
כולם כאן מיתנהגים כמו חבורה של זונות זולות!!!!!!!
אני מפסיק ליגלוש פה, נימאס לי !!!!!!
או שאין שום תגובות בפורומים או שיש את זה~!!!!!!!!!!!!!~~!!!
נ.ב.
לא הבנתי לגמריי מי בעד מי ומה הולך בדיוק, אבל אני לא אוהב את זה!
ציטוט: הכותב המקורי העילג ממונטה כריסטו ב 2004 /03 /15וארליקס הצליח להגיד משהו חכם, אחרי שנים של ניסיונות כושלים - עם מי נשחק במשחק בחצות הלילה הראשון להפצתו?
ציטוט: הכותב המקורי העילג ממונטה כריסטו ב 2004 /03 /15וארליקס הצליח להגיד משהו חכם, אחרי שנים של ניסיונות כושלים - עם מי נשחק במשחק בחצות הלילה הראשון להפצתו?
חוקי הפורום מצווים עלינו את התמימות, ולכן אינני מורשה להניח אפילו שישנם אנשים שקונים את המשחק רק בגלל שעוד לא נמצאה דרך להתחבר לכל השרתים הרגילים עם עותקים פיראטיים של המשחק, בטח שלא להציג הערכה לגבי מספרם של אותם חוטאים. אסור לי להעלות זו בדעתי אפילו, שכן האדמין יובל בירב רואה לכליות וללבב.
-----------------
"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.
כן-כן-כן-כן-כן, נתניה... חמוד אתה. הם עובדים בלונה-פארק? כן-כן-כן-כן-כן, אל תדאג. הוא עוצר ליד איקאה.
ציטוט: הכותב המקורי Moridin ב 2004 /03 /19עכשיו תקרא את UT מימין לשמאל ותכתוב בסדר הפוך. ואז תחשוב על גילו של האובייקט, ותבין למה הוא טעה באיות של זה.
אני ממש לא מבין מה אתה רוצה. הוא טעה, ואני תיקנתי אותו, בנימוס רב. לא לעגתי, לא התעלמתי מדבריו בגלל הטעות, לא כלום. מה בדיוק אתה רוצה? להראות שאתה יותר נחמד?
-----------------
"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.
כן-כן-כן-כן-כן, נתניה... חמוד אתה. הם עובדים בלונה-פארק? כן-כן-כן-כן-כן, אל תדאג. הוא עוצר ליד איקאה.
אוקי שוב לא הבנתי מה הקוונה אני לא מסתיר מכם שום דבר חוץ מהעובדה שאני יוכל לראות איך בנו את אנריל טורנמנט 2004 אני יוכל לדבר בעזרת אוזניות עם השחקנים ברשת ואני אלמד לשחק במשחק אכיר את הנשקים ואדע איך לבנות מודים זה כל מה שאני לא כתבתי
-----------------
מור המגניב במיוחד אחרי מבחן עם ציון 100 או אחרי סיום משחק מחשב מוצלח