6 דיסקים השתעגת? אני קניתי את גרסת האספנים עם אוזניות שמחובר אליהים מיקרופון בגרסה זאת יש שני דיסקים אחד ללמוד איך לבנות מודים ואחד להתקנה וכדי לשחק במשחק ובעזרת המיקרופון אני יכול לדבר עם השחקנים ברשת או השחקנים שהמחשב שם בקבוצות והלוויתן ( גם נגמש) מזה שווה ויש לו נשקים מזה חזקים אני בהחלט מצדיק שUT2004 הכי טוב בן המשחקים שהחברה יצרה עד עכשיו אבל חכו לUT2005 אם הוא יגיע יכול להיות שהוא יהיה יותר טוב אולי פחות טוב מי יודע?
-----------------
מור המגניב במיוחד אחרי מבחן עם ציון 100 או אחרי סיום משחק מחשב מוצלח
ציטוט: הכותב המקורי מורולול ב 2004 /04 /026 דיסקים השתעגת? אני קניתי את גרסת האספנים עם אוזניות שמחובר אליהים מיקרופון בגרסה זאת יש שני דיסקים אחד ללמוד איך לבנות מודים ואחד להתקנה וכדי לשחק במשחק ובעזרת המיקרופון אני יכול לדבר עם השחקנים ברשת או השחקנים שהמחשב שם בקבוצות והלוויתן ( גם נגמש) מזה שווה ויש לו נשקים מזה חזקים אני בהחלט מצדיק שUT2004 הכי טוב בן המשחקים שהחברה יצרה עד עכשיו אבל חכו לUT2005 אם הוא יגיע יכול להיות שהוא יהיה יותר טוב אולי פחות טוב מי יודע?
אתה חייב ללמוד לשים סימני פיסוק. אי אפשר לקרוא את מה שאתה כותב ככה. אפשר להבין, אבל קצת רחמים. שתגיע לגיל 14 תחזור ותסתכל על כל ההודעות שלך בתקופה הזאת ... אתה תצחק.
1. אין לך אישור לא מאינטרנט זהב ולא מויגיימס לפרסם את זה כאן
2. חוק עזר עירוני אוסר על מכירה בשעות אלו
3. מעניין מאיפה הסחורה
Care to elaborate?
FoxHound, אתה פשוט בנאדם מגעיל.
אתה בטח ילד קטן טיפש בן 14. אני רוצה לראות אותך מנהל עסק או משהו בכלל ומצליח, חתיכת אפס קטן.
הראל מנהל עסק? הראל סתם נציג טיפש של החנות שלו שחוזר כל פעם לדווח לנו מה היא מציעה בשביל לא לבזבז כסף על פרסומת .
אני לא מבין את ויגיימס שבשביל פרסומות גובה תשלום אבל בשביל " הידיעה הגיימרית המרגשת " של הראל עים אין צורך בתשלום .
חבל שאין פה נציג של אינטרנט זהב שיבין שהחברה שלו מבזבזת כסף בשביל פרסומת בעוד חנויות כמו פירק מקבלות פרסומת קבועה בחינם .
אני לא מבין גם את כל הפיגור של אלה שאומרים :"אתם לא שמחים בתור גיימרים לדעת ....." אז לא אין לי חשק שכל טמבל שרוצה לפרסם כאן משהו יבוא לפרסם פה , תארו לכם שהיה פה נציג מאינטנרט זהב , נטויז'ן , בזק וכ' וכל פעם שהיה רוצה לפרסם מבצע חדש היה בא ומעדכן אותנו ....
הראל מנהל עסק? הראל סתם נציג טיפש של החנות שלו שחוזר כל פעם לדווח לנו מה היא מציעה בשביל לא לבזבז כסף על פרסומת .
אני לא מבין את ויגיימס שבשביל פרסומות גובה תשלום אבל בשביל " הידיעה הגיימרית המרגשת " של הראל עים אין צורך בתשלום .
חבל שאין פה נציג של אינטרנט זהב שיבין שהחברה שלו מבזבזת כסף בשביל פרסומת בעוד חנויות כמו פירק מקבלות פרסומת קבועה בחינם .
אני לא מבין גם את כל הפיגור של אלה שאומרים :"אתם לא שמחים בתור גיימרים לדעת ....." אז לא אין לי חשק שכל טמבל שרוצה לפרסם כאן משהו יבוא לפרסם פה , תארו לכם שהיה פה נציג מאינטנרט זהב , נטויז'ן , בזק וכ' וכל פעם שהיה רוצה לפרסם מבצע חדש היה בא ומעדכן אותנו ....
1. אינטרנט זהב מפרסמת פה בחינם, היות והיא הספונסרית של האתר (לפחות הייתה כשהיה את הפורום הקודם).
2. אם נטוויז'ן, בזק וכו' יפרסמו מבצע שקשור באופן ישיר למשחקים, אני לא חושב שמישהו ימצא בזה פסול.
-----------------
It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.