בחברה בה עבדתי בקיץ הייתה נהוגה "מדיניות חיסולים" של 10% העובדים הגרועים בחברה. כלומר, מדי חודש היה מתקיים Employee Appraisal ו-10% בעלי הציונים הנמוכים ביותר היו מוחלפים מיד. קצת אכזרי, אני חייב לציין - בהתחשב בעובדה שהיה מדובר בחברה בגודל של בסך הכל 30 איש. אבל שיטה כזו היא טובה ועובדת. למה שויגיימס לא יינקטו בה גם? שאלתם מתישהו את קוראיכם את כתבותיהם של מי הם נהנים לקרוא ואת כתבותיהם של מי לא? אמנם יש פורום של תגובות לכתבות, אך הוא לא מספק פידבק שאפשר להעריך בצורה כמותית וכתוצאה מכך הוא כמעט חסר ערך. נראה לי שויגיימס מתנהלים בצורה "היפותזיטיבית" (מילה שאני המצאתי) מדי. במקום לבוא ולשאול את הגולשים באילו תכנים הם מעוניינים, אתם תוקעים את המגזין שלכם ל-10,000 איש בפרצוף, בפורמט הנוקשה שלו. על מנת שחברה, ובמקרה הזה אתר ייצמח וייתקדם הוא חייב להיות יותר גמיש. כאן אנחנו יכולים אפילו לעשות השוואה בין כלכלת ארצות הברית לבין זו של יפן או גרמניה. ביפן התכנון והפדנטיזם שולט, אך דווקא תכנון זה מונע צמיחה של המשק. האופי הספונטני יותר של כלכלת ארצות הברית מאפשר לה להיגרר בכל פעם לתרחישים רנדומליים אשר הם אלו שמאפשרים לכלכלת המדינה להגיע לשיעור צמיחה כה גבוה בסיכום של מאה השנה האחרונים. שינוי מבני גדול ייצטרך להתרחש על מנת שלאתר הזה יתחילו לזרום שוב גולשים.
-----------------
I'm drawn to contradictions. I'm drawn to fire and passion. I'm drawn to mysteries wrapped inside enigmas. I'm drawn to excitement, charisma, the rush and thrill of experience. I'm drawn to the provocative, the taboo, the pain of suffering, the plight of emotional anguish. I'm even drawn to the virtuous, the bold expression of will, the heroic
בחברה בה עבדתי בקיץ הייתה נהוגה "מדיניות חיסולים" של 10% העובדים הגרועים בחברה. כלומר, מדי חודש היה מתקיים Employee Appraisal ו-10% בעלי הציונים הנמוכים ביותר היו מוחלפים מיד. קצת אכזרי, אני חייב לציין - בהתחשב בעובדה שהיה מדובר בחברה בגודל של בסך הכל 30 איש. אבל שיטה כזו היא טובה ועובדת. למה שויגיימס לא יינקטו בה גם? שאלתם מתישהו את קוראיכם את כתבותיהם של מי הם נהנים לקרוא ואת כתבותיהם של מי לא? אמנם יש פורום של תגובות לכתבות, אך הוא לא מספק פידבק שאפשר להעריך בצורה כמותית וכתוצאה מכך הוא כמעט חסר ערך. נראה לי שויגיימס מתנהלים בצורה "היפותזיטיבית" (מילה שאני המצאתי) מדי. במקום לבוא ולשאול את הגולשים באילו תכנים הם מעוניינים, אתם תוקעים את המגזין שלכם ל-10,000 איש בפרצוף, בפורמט הנוקשה שלו. על מנת שחברה, ובמקרה הזה אתר ייצמח וייתקדם הוא חייב להיות יותר גמיש. כאן אנחנו יכולים אפילו לעשות השוואה בין כלכלת ארצות הברית לבין זו של יפן או גרמניה. ביפן התכנון והפדנטיזם שולט, אך דווקא תכנון זה מונע צמיחה של המשק. האופי הספונטני יותר של כלכלת ארצות הברית מאפשר לה להיגרר בכל פעם לתרחישים רנדומליים אשר הם אלו שמאפשרים לכלכלת המדינה להגיע לשיעור צמיחה כה גבוה בסיכום של מאה השנה האחרונים. שינוי מבני גדול ייצטרך להתרחש על מנת שלאתר הזה יתחילו לזרום שוב גולשים.
אני הייתי שמח להבין איך לעזעזאל הגעת למסקנה כי מה שאמרת כאן קשור באיזו צורה לת'רד?
אמרת שהמערכת כרגע מלאה ולכן לא יכולה לקלוט חברים חדשים. הצגתי בפניך מודל שפועל בחלק מהחברות אשר מאפשר לשמור גם על מערכת מלאה וגם על קליטת חברים חדשים. בעיה - פתרון.
"כרגע שורותינו מלאות, ולכן הורדתי את הדיון. הוא יחזור לכשנצטרך קורבנות חדשים"
אני פשוט לא שמעתי אף פעם על מודל כזה לתחלופת עובדים, ואני לא חושב שמערכת צריכה לחשוב באופן ספונטני על קליטת חברי מערכת בכל פעם שאחד מהם מחליט לעזוב. העובדה שהת'רד הורד פוגעת ביכולת ארוכת הטווח של ויגיימס לגיוס כתבים, ולא בטוח שהכתבים הכי טובים זמינים במועדי המצאות הת'רד ההוא.
-----------------
I'm drawn to contradictions. I'm drawn to fire and passion. I'm drawn to mysteries wrapped inside enigmas. I'm drawn to excitement, charisma, the rush and thrill of experience. I'm drawn to the provocative, the taboo, the pain of suffering, the plight of emotional anguish. I'm even drawn to the virtuous, the bold expression of will, the heroic
כאן כבר המקום לדיון בהבדל שבין שטות לבין קונספציה. אני בעד קונספטואליזם גם אם חלק ממנו שטותי. אם יש רעיון או מחשב בראש, עדיף לומר. לפעמים זה עלול להחשב לשטות, אבל זה לא מונע ממני לומר את זה. אני גם מתנגד לאבסולוטיות שבהגדרה "שטות". הכל שטות? לא, חלק.
-----------------
כאן כבר המקום לדיון בהבדל שבין שטות לבין קונספציה. אני בעד קונספטואליזם גם אם חלק ממנו שטותי. אם יש רעיון או מחשב בראש, עדיף לומר. לפעמים זה עלול להחשב לשטות, אבל זה לא מונע ממני לומר את זה. אני גם מתנגד לאבסולוטיות שבהגדרה "שטות". הכל שטות? לא, חלק.
תקטין את החתימה.
-----------------
(click) אתר ישראלי למשחק. הורדות, חדשות, דף קלאנים ושרתים. מתעדכן כל יום.
אם ייבקשו עוד שני אנשים ממני להפחית את החתימה, אפחית אותה. אני פרגמטי ולא אתעקש על שטויות כאלו, אבל אני גם לא אטריח את עצמי בגלל בקשה של גיימר אחד. שיהיו לפחות שלושה. החתימה שלי לא מפריע לי כל כך שרוב הזמן אני משתמש במסך 19", אבל אני מודע לכך שזה נראה גדול יותר על 17" או על 15". זה מפריע לעוד מישהו?
-----------------
תן לי חתימה אחרת, קישור לכל קובץ גרפי שמכיל חתימה קטנה ונעימה יותר לעיניך החביבות ואחליף את חתימתי.
DONE
-----------------
מותק, אתה פשוט לא קולט כמה הסטנדרטים בויגיימס גבוהים. קח למשל לדוגמא את אחי, איתן הקשיש. לאיש יש B.A בכימיה, והוא לומד עכשיו ל-MBA בלוס אנג'לס ובכל זאת ויגיימס פיטרו אותו. אז, לעזאזל - אם אפילו איתן לא כשיר (ואיתן כשיר להכל) - מי כבר בכלל כשיר?
-----------------
כל הקטע של מחלת הנפש של איתן הוא ממש מצחיק. איתן ראה את Donnie Darko והתרשם. יותר מדי לפי דעתי. באותו היום איתן החליט שגם הוא רוצה להיות סכיזופרני .לפי הערכה גסה ,איתן ראה את הסרט לא פחות מ-30 פעם. גם אני ראיתי את הסרט, אבל הוא לא השפיע עליי במידה כזאת. אני אישית מעדיף את American Beauty - אני מאוד מזדהה עם הדמות ש-Wes Bentley משחק שם. אם כי אני לא יכול להתמזג איתה באותה המידה שאיתן התמזג עם הדמות של דוני דארקו. איתן ודוני זה כמו קארי בראדשו ושרה ג'סיקה פרקר. מיזוג מושלם.
ואגב, אם כבר בסרטים ענייננו - מישהו רואה את עמוק באדמה? (שישי 2)?
-----------------