אני רוצה לפתוח קהילה במירק לשחקני הדיאבלו, ואפילו אולי קהילה משלנו בפורמים, השאלה היא כמה אנשים פה משחקים במשחק הזה?
שיחקתי בהארדקור במשך שנתיים, הגעתי למקום ראשון בלדר אבל נהרגתי בגלל לאג |: :}, אז אני מתחיל דמות חדשה ואני רוצה קהילה חדשה, קהילה ישראלית שיהיה אפשר לשחק ביחד, לעבור ביחד משימות, להחליף נשקים, ולהנות בקיצור!
I'm drawn to contradictions. I'm drawn to fire and passion. I'm drawn to mysteries wrapped inside enigmas. I'm drawn to excitement, charisma, the rush and thrill of experience. I'm drawn to the provocative, the taboo, the pain of suffering, the plight of emotional anguish. I'm even drawn to the virtuous, the bold expression of will, the heroic
מישהו יכול להסביר קצת על המולטיפלייר במשחק הזה? אני כנראה אקנה אותו בקרוב, ובמידה והמולטיפלייר שלו מוצלח You can count me in.
עריכה: אגב, Green Marker, האם הכנסת אותי לרשימת האינוויזבל באייסיקיו שלך? מאז השיחה היחידה שלנו לא ראיתי אותך מחובר ואני אשמח אם תסביר לי מה קורה. רשימת האייסיקיו שלי ארוכה מדי והסיבה היחידה שאתה עדיין בפנים היא שקיבלתי את הרושם שאתה אדם די איכותי.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /03 /29עריכה: אגב, Green Marker, האם הכנסת אותי לרשימת האינוויזבל באייסיקיו שלך? מאז השיחה היחידה שלנו לא ראיתי אותך מחובר ואני אשמח אם תסביר לי מה קורה. רשימת האייסיקיו שלי ארוכה מדי והסיבה היחידה שאתה עדיין בפנים היא שקיבלתי את הרושם שאתה אדם די איכותי.
אדם יחיד במינם.
-----------------
"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.
כן-כן-כן-כן-כן, נתניה... חמוד אתה. הם עובדים בלונה-פארק? כן-כן-כן-כן-כן, אל תדאג. הוא עוצר ליד איקאה.