לאחר זמן רב בו לא פירסמתי תמונות חדשות מהמנוע הגרפי אותו אני מפתח, אני שמח לפרסם כמה חדשות. בתמונות הללו ניתן לראות אפשרות גרפית חדשה עליה עבדתי כ-3 חודשים(במקביל לכמה דברים אחרים במנוע, כמובן) - מים ריאליסטיים. למי שאינו יודע, אני מפתח ב-3 השנים האחרונות מנוע גרפי המיועד למשחק מחשב. לאחרונה הייתה הרשמה לבדיקת בטא לגרסת הדמו הטכנולוגי הבא של המנוע - ועד כה הבדיקות מתקדמות נהדר(בהזדמנות זו אני מעוניין להודות תודה גדולה לכל הבודקים).
הדמו הטכנולוגי הבא עומד להיות שיפור משמעותי ביותר מהדמואים הקודמים, והאפקט הזה הוא רק אחד מתוך רבים שיהיו. הדבר העיקרי עליו אני עובד בימים אלו הוא עורך המפות של המנוע.
באמת מעולה, ההשתקפות נהדרת. אני לא רוצה להיות נודניק או משהו, אבל אולי תנסו לעבוד על המים עצמם, כאילו התזוזה שלהם, ולא רק השתקפות. אבל זו רק עצה. תגיד, מתי נשמע עוד פרטים על המשחק?
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
המים נעים, פשוט לא ניתן לראות את זה בתמונות. הייתי רוצה לפרסם דמו בו ניתן לזוז בחופשיות(מה שבודקי הבטא בודקים כרגע), אך אני מעדיף לשמור את כל האפקטים לדמו הסופי.
המים נעים, פשוט לא ניתן לראות את זה בתמונות. הייתי רוצה לפרסם דמו בו ניתן לזוז בחופשיות(מה שבודקי הבטא בודקים כרגע), אך אני מעדיף לשמור את כל האפקטים לדמו הסופי.
- יובל
אני סומך עליך שתגיד לנו כשתוציא את הדמו.. ובהצלחה בהמשך, תמשיך עם העבודה המעולה.
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
אגב - יכול להיות שיהיה כדאי לנסות לעשות משהו עם האזור שבו המים "מתחברים" עם הקרקע. זה בד"כ מוזנח על ידי מפתחי מנועים... אף אחד לא הצליח לרנדר את זה בצורה שמנסה בכלל להיות מציאותית, זה של Far Cry נחמד אבל לא מי יודע מה משכנע. אם תהיה הראשון...
נראה מדהים. רק חבל שאתה עובד לבד, כי העבודה מתקדמת לה לאט מאוד, וחבל. אם היית מצרף אליך עוד כמה, שיבנו טקסטורות יפות ומפות, היינו זוכים לתוצאות עוד יותר מרשימות. אם רק קצב הפיתוח היה מהיר יותר זה היה מצוין