Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > אחח far cry...
תגובות : 59
עמוד :  מתוך 3
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 28/04/2004 17:44:12
תגובה אחרונה: 24/06/2004 19:19:52

נושא מחבר ההודעה
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
12/05/2004 13:59:51 #26
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /05 /12

בסדר. מקובל עליי.

אני בשלבי למידה.

בכל אופן, משחקים כמו פיפא, וסימס שהצליחו מאוד

והפיצו אותם E3, וכמו שאתה, הגרף נותן להם הרבה פידבק.

מי הולך להפיץ את DOOM III ואת HALF LIFE 2?

Doom 3- Activison
HL2- VivendiUniversal

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
13/05/2004 10:55:35 #27
אקטיויז'ן בפועל מוציאים את דום 3, אז למה הם לכל הרוחות הורידו אותו מהאתר שלהם?

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
23/05/2004 21:17:06 #28
בדיוק קיבלתי את העותק המקורי שלי(איזו אריזה נוראה... 5 דיסקים דחוסים בתוך קופסת DVD)...
משחק פשוט מדהים. אני פשוט לא רוצה שיגמר...  

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
23/05/2004 21:56:04 #29
אפרופו דחיסת דיסקים רבים לתוך קופסת DVD, אני רוצה לציין לטובה את הד-ארצי והאריזה המעוברתת שלהם ל-Battlefield Vietnam. המשחק מונה שלושה דיסקים, כשכמובן שאחד מהם בתוך "מעמד" הפלסטיק המובנה בקופסה, והשניים האחרים בתוך אריזות קרטון יפות בגודל הקופסה, כך שהן מוחזקות מתחת לחוברת ההדרכה ע"י שני ה"דברים" האלה, ולא מסתובבים חופשי בתוך אריזה ה-DVD.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט matiu
23/05/2004 22:18:33 #30
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /23
אפרופו דחיסת דיסקים רבים לתוך קופסת DVD, אני רוצה לציין לטובה את הד-ארצי והאריזה המעוברתת שלהם ל-Battlefield Vietnam. המשחק מונה שלושה דיסקים, כשכמובן שאחד מהם בתוך "מעמד" הפלסטיק המובנה בקופסה, והשניים האחרים בתוך אריזות קרטון יפות בגודל הקופסה, כך שהן מוחזקות מתחת לחוברת ההדרכה ע"י שני ה"דברים" האלה, ולא מסתובבים חופשי בתוך אריזה ה-DVD.
זה באמת מעולה, זה גורם לך לחשוב, איך לא חשבו על זה קודם? היו לי כבר אינספור מקרים שהייתי צריך להחליף משחקים בגלל שהדיסקים היו "משוחררים" בתך האריזה והם נשרטו קשות.

-----------------

"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של bs315 ציטוט bs315
24/05/2004 11:52:36 #31
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /05 /23
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /23
זה באמת מעולה, זה גורם לך לחשוב, איך לא חשבו על זה קודם? היו לי כבר אינספור מקרים שהייתי צריך להחליף משחקים בגלל שהדיסקים היו "משוחררים" בתך האריזה והם נשרטו קשות.
אכן, אריזות הקרטון האלה הן רעיון נהדר, אבל את הקרדיט על "הדרך הטובה ביותר לדחוס 4 דיסקים לתוך אריזה של דיסק אחד" מגיע דווקא למשחק הנוראי Another War (מופץ בארץ ע"י ארקדיה, אני מאמין). אחד הדיסקים ישב במקום הרגיל, ושלושת הדיסקים האחרים נכנסו לתוך "דף" מיוחד, בגודל האריזה, שבתוכו נכנסים כל הדיסקים בלי שאף אחד מהם ישכב ישירות על השני (בתוך הדף יש "חריצים" לשלושה דיסקים, וכמה שכבות). כל זה נכנס, כמו מארזי הקרטון של הד-ארצי, מאחורי החוברת.

-----------------

I feel just like Santa Claus. Except thinner, and younger, and female, and, well, Jewish.

-Willow, handing out gifts. "Buffy, the Vampire Slayer"

אווטאר
bs315
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
24/05/2004 12:39:00 #32
טוב לדעת שיש חברות הפצה שמתחמקות מ"תסמונת KotOR", כמו שאני קורא לה. :>

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט אורי מרחב
25/05/2004 15:37:10 #33
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /05 /12

בסדר. מקובל עליי.

אני בשלבי למידה.

בכל אופן, משחקים כמו פיפא, וסימס שהצליחו מאוד

והפיצו אותם E3, וכמו שאתה, הגרף נותן להם הרבה פידבק.

דום 3 יופץ ע"י ACTIVISION

הגרף שלהם יעלה כאשר המשחק יצא.

בלי להעליב, אתה ממש לא מבין כלום בכלכלה.

"הגרף שלהם יעלה כשהמשחק יצא"? אתה באמת חושב שמשקעי הבורסההם עד כדי כך מטומטמים, שבמשך שלוש השנים שהמשחק נמצא תחת פיתוח הם לא חושבים עליו בכלל - וחודש אחרי שהמשחק יוצא ומוכר מיליון יחידות - כולם רצים לקנות את המנייה, וערכה עולה?

לא! ערך של מנייה מייצג לא רק את הרכוש הנוכחי של חברה כלשהי. הוא מייצג את כל הציפיות של המשקיעים מרווחים עתידיים, מפרוייקטים עם פוטנציאל גבוה, וממכירות צפויות. מחיר המנייה של Activision היום מקפל בתוכו את הערכת המשקיעים בקשר לריווחיות doom 3 (או כל משחק אחר) בעוד שנה ובעוד 5 שנים. אם Doom 3 ייצא, והמכירות שלו יהיו פחות מהצפוי, אז ערך המנייה תרד - גם אם המשחק יניב רווחים יפים.

אם העניינים היו פשוטים כמו שאתה מציג את זה, וארליקס, התעשרות בבורסה הייתה עניין קל מאין כמוהו.

-----------------

"היכולת לצטט היא תחליף שימושי לשנינות"

- סמרסוט מוהאן

אורי מרחב
מנהל הפורום
רשום מ- 17/10/2003
בקרו בעמוד הבית של Meytav ציטוט Meytav
27/05/2004 18:01:01 #34
ציטוט: הכותב המקורי אורי מרחב ב 2004 /05 /25

בלי להעליב, אתה ממש לא מבין כלום בכלכלה.

"הגרף שלהם יעלה כשהמשחק יצא"? אתה באמת חושב שמשקעי הבורסההם עד כדי כך מטומטמים, שבמשך שלוש השנים שהמשחק נמצא תחת פיתוח הם לא חושבים עליו בכלל - וחודש אחרי שהמשחק יוצא ומוכר מיליון יחידות - כולם רצים לקנות את המנייה, וערכה עולה?

לא! ערך של מנייה מייצג לא רק את הרכוש הנוכחי של חברה כלשהי. הוא מייצג את כל הציפיות של המשקיעים מרווחים עתידיים, מפרוייקטים עם פוטנציאל גבוה, וממכירות צפויות. מחיר המנייה של Activision היום מקפל בתוכו את הערכת המשקיעים בקשר לריווחיות doom 3 (או כל משחק אחר) בעוד שנה ובעוד 5 שנים. אם Doom 3 ייצא, והמכירות שלו יהיו פחות מהצפוי, אז ערך המנייה תרד - גם אם המשחק יניב רווחים יפים.

אם העניינים היו פשוטים כמו שאתה מציג את זה, וארליקס, התעשרות בבורסה הייתה עניין קל מאין כמוהו.

אמרתי לך שאתה צריך ללמוד כלכ... טוב, לא חשוב.   

-----------------

Dror (18:53) :

כל פעם שאני עוצם עיניים אני רואה נוקלאוטידים ומיטוכונדריה מעופפות.

אווטאר
Meytav
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Zdrak3
28/05/2004 20:45:13 #35
אחד מהמשחקים הקשים ביותר שנתקלתי בהם.

-----------------

בחלומי חזרתי לבית הספר התיכון...

אווטאר
Zdrak3
משתמש רגיל
רשום מ- 12/12/2003
28/05/2004 21:02:50 #36
ציטוט: הכותב המקורי Zdrak3 ב 2004 /05 /28
אחד מהמשחקים הקשים ביותר שנתקלתי בהם.
בהחלט. אבל המשחק לא מתסכל בשום צורה (אולי קצת המפלצות) ורק גורם לך להמשיך לשחק עוד ועוד.  
משחק הרשת גם חמוד מאוד (רק מצב ה-Assault, שאר המצבים ממש גרועים), רק חבל שהשרתים עם פינגים גבוהים... למרות שמידי פעם אני מוצא שרתים בפינגים של 100-120. 

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט neoadorable
01/06/2004 23:29:50 #37

Jaymz, מסכים איתך, באמת משחק בינוני, והדיבוב/סרטים היו ממש עלובים. עדיין שווה משחק. ו-Cannon Fodder, לידיעתך קניתי אותו ביום שיצא אצל עתיד בקניון.

-----------------

neoadorable
משתמש רגיל
רשום מ- 01/05/2004
ציטוט Varlix Itterium
01/06/2004 23:50:01 #38

אורי. אתה מבין במחשבים. לא בכלכלה. וגם מי שמבין בכלכלה לא חייב להבין  מניות אגב. תחזור אליי אחרי שתקרא את "אבא עשיר/אבא אני" של רוברט קיוסאקי. אחרי זה נדבר. ושוק המשקיעים הוא לא רציונלי, זאתי נקודת מבט שגויה שממנה אתה יוצא הוא כאוטי לחלוטין שמושפע ממצבי רוח שנובעים בעיקר מהמצב הפוליטי, והכלכלי בעולם. רק אלה שרואים מספרים, ולא רגשות, מרוויחים בקלות. אתה אולי מצדד לי בססמאות כמו "להשקיע זה מסוכן" ו"אם זה היה כל כך פשוט אז כולם היו עושים את זה" אבל עובדה אחת נשארית בעינה. אף פעם לא השקעת בבורסה, ואין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר. בתשובה לשאלה שמתבקשת שלך, האם אני כן? תופתע לדעת שכן. המניות שלי של  טבע עושות לי הרבה נחת.

אתה מרוויח בשנה 4.5% בתוכנית חסכון.

אני 25% בממוצע בשנה כבר שנה וחצי.

הבעיה היא, שרוב האנשים משקיעים במניות ספקולטיביות, ולא יציבות, בתקווה או מימדע פנימי מחבר, שזה יעלה מהר. ולפעמים לא ככה הם הדברים.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט העילג ממונסטה כריסטו
02/06/2004 0:36:11 #39
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /06 /01
תחזור אליי אחרי שתקרא את "אבא עשיר/אבא אני" של רוברט קיוסאקי.

קראתי בעבר את הפרקים הראשונים. הבחור זיין שכל משעמם במיוחד, ואם אכן היה לו משהו ראוי להגיד, אני אעדיף לשמוע את זה בצורה מתומצתת יותר ממישהו אחר. לא הייתי מאחל אפילו לך להתקע עם הספר הזה.

אורי. אתה מבין במחשבים. לא בכלכלה ... אף פעם לא השקעת בבורסה, ואין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר.

וארליקס, אתה ואורי חברים טובים? אתה יודע על כל ההתנסויות שלו?

הבעיה היא, שרוב האנשים משקיעים במניות ספקולטיביות, ולא יציבות, בתקווה או מימדע פנימי מחבר, שזה יעלה מהר.

איפה קראת את זה?

בתשובה לשאלה שמתבקשת שלך, האם אני כן? תופתע לדעת שכן. המניות שלי של  טבע עושות לי הרבה נחת.

אף אחד לא יופתע לגלות שאתה מסתכן עם דברים שאין לך רבע מושג אודותיהם, ויהיה זה סיכון קל או כבד. אף אחד לא יופתע לגלות שכשניגשת לבנק וביקשת X מניות טבע, לא שלחו אותך הביתה. זה לא הופך אותך למבין גדול או למשקיע מנוסה.

<ה"תוכן" של ההודעה>

לא אמרת הרבה, חביבי, מעבר ל"זה לא בדיוק ככה". אבל אורי יודע על כל הנקודות שהעלת, כמו כל אחד אחר. ונחש מה? זה לא משנה את העובדה שזה "בערך" ככה. מניות אכן מקפלות בתוכן את ציפיות המשקיעים לרווחים עתידיים של החברה. בגלל זה המניות של תנובה (בספק אם הם חברה ציבורית, אבל זו לא הנקודה) לא יורדות ועולות בהתאם ליציאה ולחזרה של משאיות המשלוח. אז הראיה של המשקיעים מושפעת מכל מיני דברים מעבר למצבה של החברה עצמה. אז מה?

בבקשה, וארליקס, בפעם הבאה שאתה ניגש להגיד את השום-כלום הרגיל שלך, נסה לעשות זאת קצת יותר בתמציתיות.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

קוקילידה דיגיטלית

אתמול התנקשתי בשרדינגר, הכלב הזה. והאיש הזה הוא אני!

זאת ההודעה האחרונה שלי כאן בפורומים. ההודעה הבאה - על גופתי המתה. מילה של איתן/אדם/יוסי היא מילה!

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
02/06/2004 0:40:50 #40

הדיון שלי הוא עם אנשים רציונלים וחכמים כדוגמת אורי

לא כדוגמתך. רק מהחתימה שלך ניכר שאין לך שום פוסט שהוא לא ירידה על משהוא.

אגב, אם כבר אתה משווה אותי, אתה כן מכיר את אורי שאתה מדבר?

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
02/06/2004 1:07:41 #41
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /06 /02
הדיון שלי הוא עם אנשים רציונלים וחכמים כדוגמת אורי לא כדוגמתך.

ad-f**king-hominem

טיעונים, בניגוד לעדות, לדוגמה, אתה לא יכול לפסול על סמך מקורם.

טוב, זה לא בדיוק היה המצב, אבל מי יכול לוותר על הזדמנות לצעוק אד-הומינם?

אגב, אם כבר אתה משווה אותי, אתה כן מכיר את אורי שאתה מדבר?

הייתה לי היכרות שטחית איתו. זה משנה? טענתי שאתה לא מכיר אותו, לא טענתי שאני כן. נסה בבקשה לעקוב אחר הדיון.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

קוקילידה דיגיטלית

זאת ההודעה האחרונה שלי כאן בפורומים. ההודעה הבאה - על גופתי המתה. מילה של איתן/אדם/יוסי היא מילה!

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
02/06/2004 1:10:59 #42

כבר אמרתי שאני לא מתדיין איתך, נכון?

להזכיר לך את זה? הנה.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
02/06/2004 1:13:20 #43
כבר אמרתי שאני לא מתדיין איתך, נכון?

להזכיר לך את זה? הנה.

שכחת לאטום את האוזניים עם הידיים ולצעוק "לה לה לה לה לה", ואז להודיע לי שאתה, אם אני לא יודע את זה כבר, בוגר ממני.

-----------------

קוקילידה דיגיטלית

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט migo
02/06/2004 1:16:59 #44
מתדיין או מזדיין?

-----------------

When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?

"OZ"

אווטאר
migo
משתמש רגיל
רשום מ- 12/11/2003
02/06/2004 1:20:02 #45
ציטוט: הכותב המקורי migo ב 2004 /06 /02
מתדיין או מזדיין?
השתגעת? שהוא יזדיין איתי? הרי ביחס אליו כולנו פה בגן ילדים!

-----------------

קוקילידה דיגיטלית

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
02/06/2004 1:20:13 #46

כן. שכחתי לצעוק להלהלהלהה. סבבה לך?

אגב אני מציע בחום שתקחו את השיחה הזאתי לאיסיקיו או המירק,

אני לא חושב שהיא נוגעת לכולנו פה.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
02/06/2004 1:21:56 #47
כן. שכחתי לצעוק להלהלהלהה. סבבה לך?
אז כן שמעת אותי, ואתה כן מתדיין איתי... אולי נקיים קצת מגעים מתחת לשולחן?

-----------------

קוקילידה דיגיטלית

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט migo
02/06/2004 1:22:03 #48

רגע

אם אתה בגן ילדים

והוא לא

והוא הרי בוגר

אז

זה

א

ו

נ

ס

משטרת ישראל, 100 בשבילך.

-----------------

When Napoleon died in Exile, the doctors cut off his dick. They put his dick in an ornate jar and gave it to his priest; don't ask me why. Over the years, Napoleon's dick was sold and sold again to the highest bidder. To this day, at least three people claim to own Napoleon's dick. But you see, it's not important who owns the real dick. The big question is, well... who the fuck do those other two dicks belong to?

"OZ"

אווטאר
migo
משתמש רגיל
רשום מ- 12/11/2003
ציטוט Moridin
02/06/2004 1:56:35 #49

אורי. אתה מבין במחשבים. לא בכלכלה. וגם מי שמבין בכלכלה לא חייב להבין  מניות אגב. תחזור אליי אחרי שתקרא את "אבא עשיר/אבא אני" של רוברט קיוסאקי. אחרי זה נדבר. ושוק המשקיעים הוא לא רציונלי, זאתי נקודת מבט שגויה שממנה אתה יוצא הוא כאוטי לחלוטין שמושפע ממצבי רוח שנובעים בעיקר מהמצב הפוליטי, והכלכלי בעולם. רק אלה שרואים מספרים, ולא רגשות, מרוויחים בקלות. אתה אולי מצדד לי בססמאות כמו "להשקיע זה מסוכן" ו"אם זה היה כל כך פשוט אז כולם היו עושים את זה" אבל עובדה אחת נשארית בעינה. אף פעם לא השקעת בבורסה, ואין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר. בתשובה לשאלה שמתבקשת שלך, האם אני כן? תופתע לדעת שכן. המניות שלי של  טבע עושות לי הרבה נחת.

אתה מרוויח בשנה 4.5% בתוכנית חסכון.

אני 25% בממוצע בשנה כבר שנה וחצי.

הבעיה היא, שרוב האנשים משקיעים במניות ספקולטיביות, ולא יציבות, בתקווה או מימדע פנימי מחבר, שזה יעלה מהר. ולפעמים לא ככה הם הדברים.

לא יאומן. חשבתי לפרט, אבל היי, מה הטעם. "לא יאומן" ישקף את דעתי בצורה טובה יותר.

-----------------

אווטאר
Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
ציטוט Varlix Itterium
02/06/2004 2:03:06 #50
סבבה לך.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > אחח far cry...
תגובות : 59
עמוד :  מתוך 3
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Wan7ed
נכתב ב: 28/04/2004 17:44:12
תגובה אחרונה: 24/06/2004 19:19:52

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום