אין דמו. אז? למשחק הראשון לא היה דמו ,הדמו שוחרר אחרי המשחק , מה זה השטויות האלה ? אם אין דמו אז הם בטח מסתירים משהו? הרבה חברות מוציאות דמואים רק אחרי יציאת המשחק.
הייתי מסכים איתך אם לא היה דמו למשחק. אבל יש דמו. מסיבה לא ידועה, רק כתבים מורשים לנסות אותו. אולי לחברה יש מניעים נסתרים.
ד"א, היום ארגנתי את כל הדברים לשליחה כדי לקבל את HL2 מ ATI.
צריך לגזור את הבאר קוד מהקופסא, לצלם עותק של הקבלה, עותק של הקופון, לחתום על טופס שמדפיסים מהאתר שלהם, וכמובן למלא את הפרטים באתר.
תגיד, הקבלה ששלחת להם היא בעברית? כי פשוט קניתי את הכרטיס דרך האתר של PCH, ויש לי קבלה בעברית ללא תיאור הפריטים, וטופס ההזמנה בעברית עם השם של הכרטיס באנגלית.
מדהים! אני לא רואה אף משחק שמהווה תחרות לHL2, הוא פשוט איכותי מדיי, אולי STALKER יכול להיות שינוי מרענן, והמקוריות שלו מהווה סיכון לHL, אבל עדיין, אני הודהמתי מהפיזיקה ורובה הכבידה כל כך, פאקינג וואו.
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
מבט אחד על הסרטון הארוך של stalker...מצטער על השימוש הנדוש בביטוי "ליגה אחרת", אך זהו המקרה כאן.
נותר לראות אם אכן המשחק פתוח וחופשי ואינו מבוסס בצורה הדוקה מדי על משימות, ואם אכן מדובר במשחק חופשי, אין כאן תחרות בכלל.
סרטון מהתערוכה?? יש לי סרטון ישן יותר, שהוא פשוט מדהים מכל בחינה, החופשיות הזו כל כך כייפית, כמו חלום שהתגשם.
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
אני לא יודע איך אפשר להשוות בכלל . כשאני רואה את HL2 אני מודהם ומוצא את עצמי על הרצפה , כשאני רואה את סטאקר אני אומר לעצמי משחק יפה , אבל בכלל רמת התגובה שונה מאוד.
יש רעיונות בסטאקר שאני לא אוהב , ואני חושב שהם יהיו די מעצבנים כמו הצורך לצוד אוכל , למצוא מקום לישון בלילה ואם לא מתים . מה זה פה ? סימס אקסטרים?
עוד דבר ,זה היכולת לשדרג את הנשקים. להוסיף לכל נשק סקופ ומשתיק. זה ממש גרוע , מה הקטע של הנשקים אם כן ? מה מיוחד בכל נשק ? פשוט משתמשים בנשק אחד וזהו.
כמו שאמרתי , HL2 ברמה גבוהה יותר מכל משחק בשוק או בפיתוח .
עם כל הכבוד לסטאקר שנראה שיהיה משחק טוב מאוד , אני לא רואה אותו (או כל משחק אחר) מתחרה ב HL2.
היום ראיתי שוב את הסרטון של HL2 מהתערוכה (הפתיחה עדיין הייתה מצחיקה), וזה מדהים כל פעם מחדש... הכי הגניב אותי זה שאפשר להשתמש בכל דבר שבסביבה. הכול אינטראקטיבי שם וזה נראה כיף לקחת רפסודה ולזרוק אותה על איזה יצור מוזר...
אני לא יודע איך אפשר להשוות בכלל . כשאני רואה את HL2 אני מודהם ומוצא את עצמי על הרצפה , כשאני רואה את סטאקר אני אומר לעצמי משחק יפה , אבל בכלל רמת התגובה שונה מאוד.
יש רעיונות בסטאקר שאני לא אוהב , ואני חושב שהם יהיו די מעצבנים כמו הצורך לצוד אוכל , למצוא מקום לישון בלילה ואם לא מתים . מה זה פה ? סימס אקסטרים?
עוד דבר ,זה היכולת לשדרג את הנשקים. להוסיף לכל נשק סקופ ומשתיק. זה ממש גרוע , מה הקטע של הנשקים אם כן ? מה מיוחד בכל נשק ? פשוט משתמשים בנשק אחד וזהו.
כמו שאמרתי , HL2 ברמה גבוהה יותר מכל משחק בשוק או בפיתוח .
עם כל הכבוד לסטאקר שנראה שיהיה משחק טוב מאוד , אני לא רואה אותו (או כל משחק אחר) מתחרה ב HL2.
ראיתי הרגע את הסרטון של סטאקר מהתערוכה, והוא מתחרה מאוד מאוד רציני לHL2. העניין של ההישרדות מאוד מגניב לדעתי, ובעוד שHL2 מוביל אותך באף לאורך כל המשחק, הסיכויים שתרצה לחזור ולשחק בו שוב לא ממש גבוהים. בסטאקר החופשיות בלתי מוגבלת. למשחק יש עלילה ואתה מסוגל לבחור אם להיסחף לעלילה שיכולה להיגמר ב3 סופים שונים, או לעשות מה שבראש שלך, החופשיות הבלתי מוגבלת פשוט אדירה וכיפית מאוד, ולכן המשחק ייתן הרבה מאוד שעות של הנאה. בקשר לגרפיקה, סטאקר הוא לא משחק יפה מאוד, הוא משחק עם גרפיקה מעולה ביותר, עם אפקטים של אור וצל מעולים, וסביבה שנראית מדהים, ולפי דעתי הגרפיקה של סטאקר כלל לא נחותה מזו של HL2. גם הפיסיקה בסטאקר מעולה, ואדם יכול למות במגוון דרכים, אך מה שמדהים הוא סצינות המוות, במיוחד של נפילה, למשל: בסרטון הישן יותר, המדגים יורה באדם שנמצא על מגדל מים. האיש נופל, ונתלה עם רגלו בגדר של המגדל, לאחר שהוא משתחרר הוא ממשיך ליפול, וניתן לראות שהוא איבד חלק מכף רגלו. הוא שוב נתלה על וו שהיה במגדל, ונופל על גג של בניין, ונופל גם מהגג. כל זה בצורה ריאליסטית להדהים.
אני לא ממש רוצה להשוות בין המשחקים, לכל אחד יש את הצדדים הטובים יותר שלו, מבחינתי, אני מאוד רוצה את שניהם, אבל אני יזדקק לשדרוג מאסיבי של המחשב.
עוד דבר, חבל שלא עשיתם סיקור על SHELLSHOCK, אני נורא מתעניין במשחק. החלטתי גם מה יהיה לוח הקניות שלי לזמן הבא: SHELLSHOCK, STALKER, THE MOVIES, HL2. הגיע הזמן לחסוך....
-----------------
בנוגע לפיזיקה , המשחק עושה בה שימוש רק כיופי , כ"גימיק" בעוד שב HL2 הפיזיקה היא חלק מהמשחקיות עצמה.
בנוגע למשחק חוזר : לאוו דווקא , ב HL2 אפשר לנקוט באפשרויות שונות בקרבות ו ה AI שמגיב לפעולות השחקן והסביבה האינטרקטיבית מבטיחים ערך משחק חוזר גדול.
סטאקר יהיה משחק טוב מאוד , אבל כמעט בכל אספקט HL2 עולה עליו. הנקודה החזקה של סטאקר , כפי שאמרת , היא החופשיות שבו ומבחר האפשרויות - כיאה למשחק שכזה המשלב תפקידים \ הרפתקאות ביחד עם פעולה.