Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > טיזר חדש של האף - לייף 2
תגובות : 90
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 12/05/2004 18:12:27
תגובה אחרונה: 22/05/2004 12:51:00

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Moridin
17/05/2004 2:31:31 #51
בערך 49 קמ"ר

-----------------

אווטאר
Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
ציטוט _Zeev_
17/05/2004 8:11:46 #52
ציטוט: הכותב המקורי Kaz ב 2004 /05 /16

בנוגע למשחק חוזר : לאוו דווקא , ב HL2 אפשר לנקוט באפשרויות שונות בקרבות  ו ה AI שמגיב לפעולות השחקן והסביבה האינטרקטיבית מבטיחים ערך משחק חוזר גדול.

לא אהבתי כל כך את הAI של האויבים בסרטון. ברוב המקרים הם פשוט עומדים ויורים עליך, מחכים עד שתפיל עליהם משהו. בקשר לרובוטים הענקיים האלה, שפועלים באפשרויות שונות, חשבתם אולי שזה סקריפטים רנדומליים?

אם כבר מדברים עליהם, למה לעזאזל הם שוב דחפו אותם לסרטון? לפני כשנה ראינו אותם כבר :<

-----------------

(click) אתר ישראלי למשחק. הורדות, חדשות, דף קלאנים ושרתים. מתעדכן כל יום. 

AKA KAKA

אווטאר
_Zeev_
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Kaz
17/05/2004 11:23:47 #53

אומנם אי אפשר לשפוט את ה AI לפי הסרטונים , אבל אפשר להבחין בה . למשל בסרט עם הבאגי , כשהוא נכנס לבית והולך אל החלון ומשגר את הרימון מהרובה , החייל מתרחק ומתחמק מהרימון , ויורה בך.

-----------------

Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Wan7ed ציטוט Wan7ed
17/05/2004 11:37:06 #54
ה-AI נראה ממש גרוע... חבל שהאויבים מתנהגים בצורה סטטית. ל-Valve יש הרבה מה ללמוד מ-FC.

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Kaz
17/05/2004 12:52:28 #55

שוב , אי-אפשר לשפוט את ה AI מהסרטים.

אחרי כל מה שקראתי עליו , אני חושב ש ה AI יהיה מצויין ( עכשיו מישהו יבוא ויכתוב שאסור להאמין לכלום ממה שאומרים    ).

אפשר לראות שבסרטים , השחקן קרוב למות ואף מת כמה פעמים.

נצטרך לחכות למשחק כדי לשפוט את ה AI , אבל לדעתי לא צריך לדאוג . Valve מבינים במשחקים.

-----------------

Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט FoxHound
17/05/2004 13:15:49 #56
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /16
ציטוט: הכותב המקורי צביצב ב 2004 /05 /15

ד"א, היום ארגנתי את כל הדברים לשליחה כדי לקבל את HL2 מ ATI.

צריך לגזור את הבאר קוד מהקופסא, לצלם עותק של הקבלה, עותק של הקופון, לחתום על טופס שמדפיסים מהאתר שלהם, וכמובן למלא את הפרטים באתר.

תגיד, הקבלה ששלחת להם היא בעברית? כי פשוט קניתי את הכרטיס דרך האתר של PCH, ויש לי קבלה בעברית ללא תיאור הפריטים, וטופס ההזמנה בעברית עם השם של הכרטיס באנגלית.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
17/05/2004 13:46:47 #57
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /05 /17

חופשיות מהסוכ הזה דיי אפשר לראות ב FAR CRY

לא?

אפשר לעשות כל דבר ממגוון אפשרויות ומקומות...

אז מה ההבדל תכלס בין פאר קריי לסטאקר?

תקרא כאן את הסיקור המלא.

עקרונית, אפשר לסכם את ההבדלים כך:

1) ב-STALKER יש כמאה דמויות ללא שחקן המונעות ב-AI עצמאי ומנהלים חיים משל עצמם ללא קשר ישיר לשחקן - ניתן לעקוב אחר הדמויות השונות ולראות בעצמך את סדר יומן, את הדרך בה הן מתנהגות ומושפעות זו מזו וכך הלאה. מדובר ב-AI הרבה יותר עצמאי מזה שהופיע ב-FC.

2) שטח גדול הרבה יותר - *כמה עשרות קילומטרים רבועים* בטענה ישירה - כלומר, ללא אזורי טעינה כלל. זה אומר שניתן לראות הרבה יותר רחוק מ-FC, שטווח הראיה שלו היה *כקילומטר*.

3) מנגנון פיזיקלי מדויק יותר מזה של FC - כולל אפקטים גרפיים. גם המנוע הגרפי מדהים. אני ראיתי אותם ב-ECTS, זה מול זה - ו-STALKER לוקח את FC.

4) עלילה. FC הוא חסר עלילה מרגשת, אלא רק אוסף תירוצים סבירים שמחברים את המשחק. STALKER מבוסס על יצירת מופת של הספרות הרוסית, שהפכה בערוב הימים ליצירת מופת של הקולנוע הרוסי. אני מאמין שסיפור טוב יצליח להשרות אווירה הרבה יותר טובה מאי טרופי.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט matiu
17/05/2004 14:49:59 #58
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /05 /17

חופשיות מהסוכ הזה דיי אפשר לראות ב FAR CRY

לא?

אפשר לעשות כל דבר ממגוון אפשרויות ומקומות...

אז מה ההבדל תכלס בין פאר קריי לסטאקר?

תקרא כאן את הסיקור המלא.

עקרונית, אפשר לסכם את ההבדלים כך:

1) ב-STALKER יש כמאה דמויות ללא שחקן המונעות ב-AI עצמאי ומנהלים חיים משל עצמם ללא קשר ישיר לשחקן - ניתן לעקוב אחר הדמויות השונות ולראות בעצמך את סדר יומן, את הדרך בה הן מתנהגות ומושפעות זו מזו וכך הלאה. מדובר ב-AI הרבה יותר עצמאי מזה שהופיע ב-FC.

2) שטח גדול הרבה יותר - *כמה עשרות קילומטרים רבועים* בטענה ישירה - כלומר, ללא אזורי טעינה כלל. זה אומר שניתן לראות הרבה יותר רחוק מ-FC, שטווח הראיה שלו היה *כקילומטר*.

3) מנגנון פיזיקלי מדויק יותר מזה של FC - כולל אפקטים גרפיים. גם המנוע הגרפי מדהים. אני ראיתי אותם ב-ECTS, זה מול זה - ו-STALKER לוקח את FC.

4) עלילה. FC הוא חסר עלילה מרגשת, אלא רק אוסף תירוצים סבירים שמחברים את המשחק. STALKER מבוסס על יצירת מופת של הספרות הרוסית, שהפכה בערוב הימים ליצירת מופת של הקולנוע הרוסי. אני מאמין שסיפור טוב יצליח להשרות אווירה הרבה יותר טובה מאי טרופי.

סטאקר לוקח את FC מכל בחינה. בכלל, סטאקר הולך להיות משחק מדהים, ואולי יותר, יש סיכוי שאנחנו עומדים כאן בפני משחק שיכול לשנות את תעשיית משחקי המחשב. נכון, זה נשמע גדול והזוי, אבל, עם כל החופשיות המדהימה הזו, וה-AI של האנשים האחרים שמנהלים את חייהם במקביל לשחקן, יכולה להיות כאן מהפכה בתעשייה. אני כבר לא יכול לחכות, אבל עם זאת, יש בי חשש כבד, רק שהמשחק לא יאכזב.

-----------------

"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט Kaz
17/05/2004 15:16:21 #59

.Far Cry is overrated

-----------------

Kaz
משתמש רגיל
רשום מ- 24/11/2003
ציטוט צביצב
17/05/2004 15:48:42 #60
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /17
תגיד, הקבלה ששלחת להם היא בעברית? כי פשוט קניתי את הכרטיס דרך האתר של PCH, ויש לי קבלה בעברית ללא תיאור הפריטים, וטופס ההזמנה בעברית עם השם של הכרטיס באנגלית.

עוד לא שלחתי, אבל אני מתכוון לשלוח קבלה בעברית, מקווה שלא יהיה פאשלות בקטע הזה...

אגב, איפה יש סרטון חדש של STALKER? אני רוצה לראות :|

-----------------

אווטאר
צביצב
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט בבונג
17/05/2004 16:18:13 #61
  באתר אינקרדימייל יש משחקים נפלאים  כדאי לכם לנסות

-----------------

אווטאר
בבונג
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2004
ציטוט בבונג
17/05/2004 16:24:42 #62
ציטוט: הכותב המקורי Kaz ב 2004 /05 /17

אומנם אי אפשר לשפוט את ה AI לפי הסרטונים , אבל אפשר להבחין בה . למשל בסרט עם הבאגי , כשהוא נכנס לבית והולך אל החלון ומשגר את הרימון מהרובה , החייל מתרחק ומתחמק מהרימון , ויורה בך.

ניסיתי את המשחק  לא כל כך  האתר נפלא

-----------------

אווטאר
בבונג
משתמש רגיל
רשום מ- 17/05/2004
ציטוט matiu
17/05/2004 17:21:41 #63
ציטוט: הכותב המקורי צביצב ב 2004 /05 /17
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /17

עוד לא שלחתי, אבל אני מתכוון לשלוח קבלה בעברית, מקווה שלא יהיה פאשלות בקטע הזה...

אגב, איפה יש סרטון חדש של STALKER? אני רוצה לראות :|

הנה הסרטון. לוקח לו המון זמן לטעון (אצלי בכל אופן).

-----------------

"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
17/05/2004 20:21:30 #64
פשוט תמשוך את הכתובת של הסרטון למאיץ הורדה ותוריד אותו למחשב... זה לוקח מלא זמן אם פועלים ב-Stream.

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט matiu
17/05/2004 20:57:17 #65
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /05 /17
פשוט תמשוך את הכתובת של הסרטון למאיץ הורדה ותוריד אותו למחשב... זה לוקח מלא זמן אם פועלים ב-Stream.
וואלה, תודה.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט צביצב
17/05/2004 21:17:25 #66
או פשוט ללחוץ על Save target as, בכל מקרה, עכשיו אני מוריד... די איטי, אבל יעבור :).

-----------------

אווטאר
צביצב
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
17/05/2004 21:24:24 #67
סטאלקר מבוסס על יצירת ספרות רוסית? חשבתי שזה מבוסס על תקרית גרעינית בדרגים בינלאומיים.....גם כל השטויות עם היצורים המוטנטיים זה כזה פיגור.....זה לא היה ולא נברא...מקסימום צפרגע נולדת עם עוד רגל....וגם זה בקושי.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט העילג ממונסטה כריסטו
17/05/2004 22:02:03 #68
סטאלקר מבוסס על יצירת ספרות רוסית? חשבתי שזה מבוסס על תקרית גרעינית בדרגים בינלאומיים.....גם כל השטויות עם היצורים המוטנטיים זה כזה פיגור.....זה לא היה ולא נברא...מקסימום צפרגע נולדת עם עוד רגל....וגם זה בקושי.
שמע, אני לא יודע. אתה הרי דוגמה לחציל שגדל עם אגודלים מנוגדים.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

קוקילידה דיגיטלית

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט matiu
17/05/2004 22:07:13 #69
היצירה נכתבה ע"פ התקרית הגרעינית. ברור שזה לא היה ולא נברא, העלילה היא שהכור התפוצץ שוב, והפעם קורים דברים מוזרים בגלל שיש נשורת גרעינית כפולה וחזקה הרבה יותר, כך שנוצרות תופעות מוזרות של מוטנטיים.

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט _Zeev_
18/05/2004 8:26:29 #70

אף פעם לא היתי נגדך, אבל בבקשה ממך, תוכל לחשוב קצת פעם הבאה לפני שאתה רושם תגובה? ואם אתה לא יודע, אל תרשום בכלל.

תודה.

-----------------

(click) אתר ישראלי למשחק. הורדות, חדשות, דף קלאנים ושרתים. מתעדכן כל יום. 

AKA KAKA

אווטאר
_Zeev_
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
18/05/2004 8:39:24 #71
ברור שזה לא היה... לכן זה משחק מחשב יאימבציל (על דמיון שמעת?).
ואם זה מבוסס על ספרות רוסית, משמע הספר-משחק יכול להיות על מה שהוא רוצה... זו פאקינג ספרות אם שכחת.

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Killer-J
18/05/2004 9:53:21 #72

אהה. ו- FC מציג מוטציות מאוד מציאותיות - הרי אם אתה מזריק לעצמך גנים, אתה הופך למפלצת תוך שעתיים.

pppppppppft.

חוצמזה שלנשורת גרעינית יש השפעות הרבה יותר חמורות מצפרדעים בעלות גפיים נוספות. על כוויות קרינה שמעת? אתה יודע מה אחוז המוות והעיוותים שיש בסביבת צ'רנוביל או הירושימה?

-----------------

Opinions are like assholes - Everyone has one, and everyone thinks everybody else's stinks.

אווטאר
Killer-J
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
18/05/2004 11:21:00 #73

אממ.....הרשו לי לחדד את דבריי, לא התכוונתי לצאת נגדך וירוס, התגובה מלעלמה הייתה מורכבת משאלה, ואחרי זה ידע אישי: השאלה היא : "האם זה מבוסס על יצירת ספרות רוסית? , תשובה לשאלה זה לא ידעתי באותו זמן, והידע האישי שלי.

כוויות קרינה אולי, מוות אני בטוח יודע, אבל עוותים? קשה לי להאמין. כלומר, סרטן זה נחשב, ולצערי הרב גם נפוץ מאוד כשזה נוגע לקרינה

אבל אני מדבר איתך על עיוותים סטייל "פתאום צומח לו עוד ראש" דברים כאלה, לא קורים. אולי ייתכן שהוא יוולד (רק בלידה זה אפשרי) עם עוד ראש לאחר ש DNA נפגע מקרינה, אבל במקרה שהגוף כבר גידל גפיים, הוא לא מתחיל לגדל סתם ככה עודף אפילו אם הוא נפגע מקרינה ב DNA, לכן לדוגמא, אם נכרתת לך יד, היא לא חוזרת לצמוח, אפילו שבכל התאים בגוף, הדיאןאיי אומר שאמורה להיות שם יד.

אהה, ואף פעם לא אמרתי שאני אוהב את פאר קריי יותר מדיי , אני עם האלף לייף.

-----------------

והאיש הזה, הוא אני.

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט FoxHound
18/05/2004 12:45:27 #74
ציטוט: הכותב המקורי צביצב ב 2004 /05 /15

ד"א, היום ארגנתי את כל הדברים לשליחה כדי לקבל את HL2 מ ATI.

צריך לגזור את הבאר קוד מהקופסא, לצלם עותק של הקבלה, עותק של הקופון, לחתום על טופס שמדפיסים מהאתר שלהם, וכמובן למלא את הפרטים באתר.

-----------------

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
18/05/2004 13:28:16 #75
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /05 /18

אממ.....הרשו לי לחדד את דבריי, לא התכוונתי לצאת נגדך וירוס, התגובה מלעלמה הייתה מורכבת משאלה, ואחרי זה ידע אישי: השאלה היא : "האם זה מבוסס על יצירת ספרות רוסית? , תשובה לשאלה זה לא ידעתי באותו זמן, והידע האישי שלי.

כוויות קרינה אולי, מוות אני בטוח יודע, אבל עוותים? קשה לי להאמין. כלומר, סרטן זה נחשב, ולצערי הרב גם נפוץ מאוד כשזה נוגע לקרינה

אבל אני מדבר איתך על עיוותים סטייל "פתאום צומח לו עוד ראש" דברים כאלה, לא קורים. אולי ייתכן שהוא יוולד (רק בלידה זה אפשרי) עם עוד ראש לאחר ש DNA נפגע מקרינה, אבל במקרה שהגוף כבר גידל גפיים, הוא לא מתחיל לגדל סתם ככה עודף אפילו אם הוא נפגע מקרינה ב DNA, לכן לדוגמא, אם נכרתת לך יד, היא לא חוזרת לצמוח, אפילו שבכל התאים בגוף, הדיאןאיי אומר שאמורה להיות שם יד.

אהה, ואף פעם לא אמרתי שאני אוהב את פאר קריי יותר מדיי , אני עם האלף לייף.

למה אתה בוחר לדבר כל כך הרבה שטויות? למה אתה מגיב בצורה מפגרת תוך התעלמות מוחלטת מתשובה הברורה? למה אתה מנסה לצאת צודק בזמן שאין שום הגיון במה שאתה אומר? ולמה אתה מגבה הכל בעוד שטויות ועוד בלבולי שכל חוזרים?
אני חוזר- זה משחק מחשב... מה לא ברור? אתה יודע, סרטים משחקי מחשב וספרים רבים מבוססים על דמיון... ד-מ-י-ו-ן.
אוקי, אז אתה אוהב את האלף לייף?... הוא מציאותי לחלוטין נכון? 

בקיצור וארליקס, אתה אדיוט. :-)

-----------------

Make Love NOT War

אווטאר
Wan7ed
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > טיזר חדש של האף - לייף 2
תגובות : 90
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם