ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /05 /18
אממ.....הרשו לי לחדד את דבריי, לא התכוונתי לצאת נגדך וירוס, התגובה מלעלמה הייתה מורכבת משאלה, ואחרי זה ידע אישי: השאלה היא : "האם זה מבוסס על יצירת ספרות רוסית? , תשובה לשאלה זה לא ידעתי באותו זמן, והידע האישי שלי.
כוויות קרינה אולי, מוות אני בטוח יודע, אבל עוותים? קשה לי להאמין. כלומר, סרטן זה נחשב, ולצערי הרב גם נפוץ מאוד כשזה נוגע לקרינה
אבל אני מדבר איתך על עיוותים סטייל "פתאום צומח לו עוד ראש" דברים כאלה, לא קורים. אולי ייתכן שהוא יוולד (רק בלידה זה אפשרי) עם עוד ראש לאחר ש DNA נפגע מקרינה, אבל במקרה שהגוף כבר גידל גפיים, הוא לא מתחיל לגדל סתם ככה עודף אפילו אם הוא נפגע מקרינה ב DNA, לכן לדוגמא, אם נכרתת לך יד, היא לא חוזרת לצמוח, אפילו שבכל התאים בגוף, הדיאןאיי אומר שאמורה להיות שם יד.
אהה, ואף פעם לא אמרתי שאני אוהב את פאר קריי יותר מדיי , אני עם האלף לייף.
וארליקס, מה אתה מנסה לומר? מה שמתואר בSTALKER לא אמיתי, זה משחק מחשב. היצירה הספרותית הרוסית נכתבה לאחר הפיצוץ בצ'רנוביל, ומספרת על כך שהכור התפוצץ שוב בשנות האלפיים. ולכן לכאורה נוצרו מוטציות, שים לב שהמשחק לא מנסה ולא אמור להיות מציאותי. אתה מתווכח עם אף אחד, ואתה אפילו לא יודע על מה אתה מתווכח.
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
מה זה משנה? משחקי מחשב לא מתיימרים להיות מציאותיים. למה ציפיתם, למנוע מוטציות שיחשב בדיוק את מסלול הקרינה הרדיואקטיבית באמצעות ray tracing ואת שינויי הגנום כפונקציה של מהירות, כיוון וסוג הקרינה?
אממ.....הרשו לי לחדד את דבריי, לא התכוונתי לצאת נגדך וירוס, התגובה מלעלמה הייתה מורכבת משאלה, ואחרי זה ידע אישי: השאלה היא : "האם זה מבוסס על יצירת ספרות רוסית? , תשובה לשאלה זה לא ידעתי באותו זמן, והידע האישי שלי.
למען הסר ספק: יצירת הספרות הרוסית המדוברת היא "פיקניק בשולי הדרך". היא יצאה גם בתרגום לעברית. יצירת הקולנוע הרוסית בהתאם היא Stalker, כמובן.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
למען הסר ספק: יצירת הספרות הרוסית המדוברת היא "פיקניק בשולי הדרך". היא יצאה גם בתרגום לעברית. יצירת הקולנוע הרוסית בהתאם היא Stalker, כמובן.
עכשיו אני קורה את הספר. סיפור די מעניין :)
-----------------
(click) אתר ישראלי למשחק. הורדות, חדשות, דף קלאנים ושרתים. מתעדכן כל יום.
מי הסופר?
-----------------
"although im no olivier, if he fought sugar ray he would say, that the thing, aint the ring, its the play. so give me a stage, where this bull here could rage, and although I can fight, I much rather hear myself recite: Thats Entertainment"
אחרי שיטוט בפורום HL באתר של Steam, ואחרי בדיקה עצמית, נוכחתי לדעת כי חלק מהאויבים ב-HL2 מתוסרטים. הבדיקה הזאת מאוד פשוטה: מי שמנוי לויגיימס, יכול להוריד את הסרט של ה-24~ דקות. בערך באמצע הסרט ישנה סצינה שבה גורדון נלחם בשני עכבישי ענק כאלה, שכחתי את שמם. שימו לב שטיפה אחרי שגורדון נעמד מאחורי עמודים גדולים כאלה, אחד מהרובוטים יורה על העמודים והם מתנפצים ומתגלגלים. עכשיו תגלגלו לקראת סוף הסרט, שם הסצינה נראית בפעם השנייה, אבל משוחקת בדרך אחרת. שימו לב שגם פה גורדון נעמד מאחורי העמודים, אבל לא באותו שנייה מרגע תחילת הסצינה. גם כאן, אחרי כמה שניות, אותו הרובוט מהסרט הקודם ירה על העמודים, והם יתנפצו ויתגלגלו לאדמה באותה דרך ב-ד-י-ו-ק. מאז ששמעתי שהבטא שהודלפה מתוסרטת להחריד, ידעתי שהמשחק הזה הוא חוויה חד-פעמית ותו לא.
אז? גם אם אפילו יש סצינות מתוסרטות, אל תשכח שיש את מולטיפלייר. לhalf-life ראשון היו הכי הרבה מודים מכל משחק אחר, מאות מודים למשחק יחיד ועשרות מודים לרב משתתפים. לא שווה לדעתך? בעיה שלך. אל תקנה
-----------------
(click) אתר ישראלי למשחק. הורדות, חדשות, דף קלאנים ושרתים. מתעדכן כל יום.
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /21אחרי שיטוט בפורום HL באתר של Steam, ואחרי בדיקה עצמית, נוכחתי לדעת כי חלק מהאויבים ב-HL2 מתוסרטים. הבדיקה הזאת מאוד פשוטה: מי שמנוי לויגיימס, יכול להוריד את הסרט של ה-24~ דקות. בערך באמצע הסרט ישנה סצינה שבה גורדון נלחם בשני עכבישי ענק כאלה, שכחתי את שמם. שימו לב שטיפה אחרי שגורדון נעמד מאחורי עמודים גדולים כאלה, אחד מהרובוטים יורה על העמודים והם מתנפצים ומתגלגלים. עכשיו תגלגלו לקראת סוף הסרט, שם הסצינה נראית בפעם השנייה, אבל משוחקת בדרך אחרת. שימו לב שגם פה גורדון נעמד מאחורי העמודים, אבל לא באותו שנייה מרגע תחילת הסצינה. גם כאן, אחרי כמה שניות, אותו הרובוט מהסרט הקודם ירה על העמודים, והם יתנפצו ויתגלגלו לאדמה באותה דרך ב-ד-י-ו-ק. מאז ששמעתי שהבטא שהודלפה מתוסרטת להחריד, ידעתי שהמשחק הזה הוא חוויה חד-פעמית ותו לא.
אויבים חכמים ולא מתוסרטים זה אדיר, אבל אין שום דבר רע בקצת "תסרוט" של אויבים... זה מוסיף כל כך הרבה למשחקיות ולסצינה באותו רגע...
ציטוט: הכותב המקורי FoxHound ב 2004 /05 /21אחרי שיטוט בפורום HL באתר של Steam, ואחרי בדיקה עצמית, נוכחתי לדעת כי חלק מהאויבים ב-HL2 מתוסרטים. הבדיקה הזאת מאוד פשוטה: מי שמנוי לויגיימס, יכול להוריד את הסרט של ה-24~ דקות. בערך באמצע הסרט ישנה סצינה שבה גורדון נלחם בשני עכבישי ענק כאלה, שכחתי את שמם. שימו לב שטיפה אחרי שגורדון נעמד מאחורי עמודים גדולים כאלה, אחד מהרובוטים יורה על העמודים והם מתנפצים ומתגלגלים. עכשיו תגלגלו לקראת סוף הסרט, שם הסצינה נראית בפעם השנייה, אבל משוחקת בדרך אחרת. שימו לב שגם פה גורדון נעמד מאחורי העמודים, אבל לא באותו שנייה מרגע תחילת הסצינה. גם כאן, אחרי כמה שניות, אותו הרובוט מהסרט הקודם ירה על העמודים, והם יתנפצו ויתגלגלו לאדמה באותה דרך ב-ד-י-ו-ק. מאז ששמעתי שהבטא שהודלפה מתוסרטת להחריד, ידעתי שהמשחק הזה הוא חוויה חד-פעמית ותו לא.
אחרי שצפיתי בסרטים מספר פעמים, קיבלתי תחושה מוזרה שהכל מזויף, מתוכנן מראש. פשוט תחושה מוזרה שמישהו "שיפץ" את הסרטים עם תוכנת עריכה טובה. קשה לי להסביר את זה במילים. זה כאילו שצילמו את הקטעים ה"עסיסיים" ביותר והדביקו אותם ביחד כדי לתת לנו תחושת אשליה שכל המשחק נראה ככה.