War Stories
שלום לפורום פעולה,
לפני כמה ימים נפגשתי עם חבר וותיק שלי שביחד שיחקנו בהמון משחקי רשת.
כדבר טבעי התחלנו להעלות זיכרונות על סיפורי מלחמה שהיו לנו ביחד...
אפילו סיפרתי לו כמה סיפורים מהזמן האחרון כששיחקתי בלעדיו והוא סיפר לי משלו.
בקיצור עלה לי הרעיון לפתוח על זה דיון ולשתף אותכם בהרפתקאותי כלוחם ברחבי משחקי הרשת :)
אני מקווה שתהנו ותספרו סיפורים משלכם...
אז נתחיל:

המשחק הראשון שאני יספר עליו הוא Aliens Vs Predator 2 שיחקתי בו הרבה בזמנו. מטרת המשחק הייתה לשרוד את מתקפת החיזרים (הנוסע השמיני). התחלנו את המשחק כחיילי מרינס (אני והחבר הוותיק)
אז המשחק התחיל כשכולם חיילים ואז הורגים מישהו אחד. אחרי שהורגים שחקן אחד, בעצם מתחיל המשחק.
השחקן שמת הופך לחייזר ומטרתו להרוג את החיילים ומטרת החיילים לשרוד. כל חייל נוסף שנהרג הופך לחייזר וכך החייזרים מתרבים כאשר החיילים הולכים ומתים. רק החיילים מקבלים ניקוד כל עוד הם חיים. כמה שיותר זמן אתה חיי, אתה מקבל יותר ניקוד.
אז אני וחבר שלי רצנו למיחוץ למחנה כי החיזריים (אלה שחקנים אחרים) תוקפים ישר את הבסיס ואת התעלות מתחת. החייזרים כצפוי הרגו כמעט את כל השחקנים בבסיס ועכשיו המספר שלהם הולך וגדל.
הצלחנו לחסל כל חייזר בודד שיצא מהבסיס כדי להרוג אותנו אבל הלחץ מתחיל להתגבר ויש יותר ויותר חיזרים... עכשיו כבר הם קופצים עלינו מכל כיוון!!!
אני וחבר שלי הגענו למצב שאנחנו עומדים גב אל גב והורגים כל מה שקופץ :) אני הייתי חמוש בSHOTGUN וחבר שלי בנשק אוטומטי אז הסתובבנו אחד סביב השני כשאני עוצר את הקפיצות של החייזרים עם השוטגאן וחבר שלי גומר אותם עם האוטומט. בסוף המשחק נגמר הזמן ורק אני וחבר שלי נשארנו בחיים נגד 8 חייזרים !!!!
בפעם אחרת אני וחבר שלי התקמפרנו(זה בסדר זה מטרת המשחק) בתוך תעלת איורור כשכל אחד שומר על פתח משני צידי התעלה. בהתחלה הצלחנו לעצור את החיזרים שהתקיפו אבל שוב לאט לאט הם נהיים רבים יותר כי הם הרגו חיילים אחרים...
לפתע , כלום אף חייזר לא קופץ, שקט מוחלט. ופה מתחילים לפחד כי הם מתארגנים להיכנס בהפצצה... אני אומר לחבר שלי שיתחיל לצאת מהתעלה ולברוח למקום אחר פתאום אני מתחיל לשמוע את האיתות של המכם
(כשהם זזים יש פינגים כאלה ממש מפחידים) האיתות מתקרב אני רואה נחיל של חייזרים!!! אני צועק לחבר שלי שיעוף משם כשאני נשאר להילחם כדי לתת לו זמן לברוח. אני הורג חייזר אחרי חייזר אחרי חייזר אבל הם ממשיכים לבוא... בסופו של דבר אחד החייזרים המהירים קפץ עלי כשאני טוען וקרע לי את הצורה...
אבל חבר שלי הצליח לברוח וכשהם עברו אותי נגמר הזמן והוא ניצל !! חחחחח
משחק אחר שרציתי לדבר עליו זה דלתא פורס(כל הסידרה) או JOINT OPERATION (הדמו).
כידוע המשחק בורך ב29 סוגים שונים של כלי רכב ומספר מסיבי של 150 שחקנים ברשת.
כל זה תורם לסיפוריי מלחמה אדירים! אז פה מטרת המשחק היא להשתלט על האי של האויב כשעל האי יש שתי נקודות שליטה. וגם באי שלנו יש שתי נקודות שליטה. הקבוצה ששולטת על כל 4 הנקודות בו זמנית מנצחת.
אז התחלתי את המשחק כלוחם RIFLEMAN עם M4 וסטינגר. עליתי על מסוק
LITTLE BIRD עם עוד 4 לוחמים וטייס. טסנו מאי האי שלנו לכיוון האי של האויב וראינו עם המשקפת קבוצה של 6-7 אויבים למטה על האדמה רצים לכיוון הסירה שעל שפת החוף. הטייס שלנו החליט לקפוץ לביקור מקרוב ותוך כדי גיחה אחת חיסלנו את כל הקבוצה כל אחד ירא מצד של המסוק, האכלנו אותם עופרת. בהמשך הדרך ראיתי מסוק שמתקרב אלינו מכיוון שעה 10 לא הספקתי להגיד לקבוצה כלום ואני רואה טיל מול הפנים שלי!
קפצתי במהירות מהמסוק החלפתי לסטינגר שלי ויריתי על מסוק האויב... עוד לפני שנפלתי למיים פגעתי במסוק... וכולם מתו חחחח. רק אני שרדתי את ההיתקלות של שני המסוקים. התחלתי לשחות לכיוון החוף של האויב כשצלף הוריד לי את הראש בירייה! לעזעזל!!!
פעם שנייה לקחתי סניפר BARRET תפסתי את הזודיאק(סירת גומי עם מנוע) הראשונה לחופי האויב ירדתי בחשאות מהסירה(שהמשיכה עם עוד 3 חיילים) עליתי לחוף ומהיהרתי בדרכי לכיוון העצים ולכיוון העישבייה. כשהתקרבתי לעצים שמעתי גיפ מתקרב אז מהר נכנסתי בתוך שיח וחיקיתי שיעבור.
כשהגיפ עבר ראיתי שיש בו רק נהג לבד. אז התישבתי בכריעת ברך כיוונתי בעזרת הסקופ של הבארט ובכדור אחד חיסלתי את הנהג. רצתי לגיפ של האויב והתחלתי לנהוג בו לכיוון נקודת השליטה. עליתי עם הגיפ למקום גבוהה שצופה על הנקודה. החלטתי שפה אני יתחיל בהתקפה שלי :)
התקפה של איש אחד(סניפר). נשכבתי על ראש ההר והתחלתי להוריד ראשים מתחתי... כל 2 ראשים אני מחליף עמדה כדי שלא ימצאו אותי. לאט לאט ראיתי שהם בורחים מהמקום... אז החלטתי להתקרב החלפתי לאקדח שלי ורצתי במורד ההר. כשהגעתי ראיתי שיש רק ערבוש אחד ששומר על הנקודה יריתי עליו 3 כדורים, חיסלתי אותו והשטלתי על הנקודה לבד!!! כנראה שבזמן הזה חבורה אחרת עקפה את האי בסירה... וירדו בצידו השני והשתלטו על הנקודה השניה.... (זאת אותה יחיזה שעזבתי קודם כשקפצתי למים) וככה ניצחנו את המשחק!
מקווה שנהנתם... בבקשה תשתפו קצת מהסיפורים שלכם....