למכירה: Red Faction הראשון, גרסת PC, קופסת DVD מקורית וחוברת מקורית.אזהרה הוגנת: המשחק מגיע עם מנוע הרס מרשים ומנוע גרפי לא רע לזמנו, אך גם עלילה מפחידה בטמטומה... למי שאוהב הרג-הרג-הרג ואולי מחבב מהצד סרטי אימה סוג ז', זה המשחק. מחיר: 70 ש"ח.
בנוסף - Escape From Monkey Island, משחק פלוס חוברת מקורית. ייתכן וגם קופסת קרטון מקורית, אם אמצא אותה. הפרק הרביעי בסדרה קיבל בזמנו 86 אצל דורון ניר שלנו. אני מן הסתם לא מסכים (לכן אני מוכר) אבל אם אתם חובבי אי הקופים נלהבים מספיק - תנו לזה צ'אנס. אני אשאר עם השלישי ואשמח בחלקי המשובח יותר. מחיר: 70 ש"ח.
זה הכל לבינתיים. יש לי עוד משחקים שיוצעו בעתיד, אם אזדקק לכסף או למקום על המדף. פרטים ויצירת קשר - רק במייל, לא באייסיקיו.
למכירה: Red Faction הראשון, גרסת PC, קופסת DVD מקורית וחוברת מקורית.אזהרה הוגנת: המשחק מגיע עם מנוע הרס מרשים ומנוע גרפי לא רע לזמנו, אך גם עלילה מפחידה בטמטומה... למי שאוהב הרג-הרג-הרג ואולי מחבב מהצד סרטי אימה סוג ז', זה המשחק. מחיר: 70 ש"ח.
בנוסף - Escape From Monkey Island, משחק פלוס חוברת מקורית. ייתכן וגם קופסת קרטון מקורית, אם אמצא אותה. הפרק הרביעי בסדרה קיבל בזמנו 86 אצל דורון ניר שלנו. אני מן הסתם לא מסכים (לכן אני מוכר) אבל אם אתם חובבי אי הקופים נלהבים מספיק - תנו לזה צ'אנס. אני אשאר עם השלישי ואשמח בחלקי המשובח יותר.
למכירה, ואולי גם החלפה במשחקי מחשב , או במשחקי איקסבוקס.
אין לי מחיר עדיין, אז מי שרוצה שיבוא אלי לאיסיקיו(יש בפרופיל)
עם אריזה מקורית והכל
Roller Coaster Tycoon 2
Max Payne
Unreal
]
, רק הדיסק באריזה רנדומלית, לרוב יש גם חוברת ------------------
worms 2 blue force(אין לי שמץ של מושג מה זה, זה לא ההוספה לההלף לייף) driver army men 2 div game studio 2 ההוספות לרולר קוסטר טיקון הראשון, radio control racers dukenukem 3d: atomic
רק רציתי לומר שעשיתי שתי עסקאות בת'רד הזה, ושתיהן יצאו מצוין - שילמתי מחיר הוגן וקיבלתי שני משחקים: Warcraft 3 ו-NOLF2. מסקנה: למרות הטרחה של ללכת לדואר ולשלוח כסף בדואר רשום, ואז לחכות שבוע לחבילה - השיטה עובדת, והיא אפילו נוחה. המשיכו כך.
נ.ב: אמנם לא קניה מהאנשים פה, אבל יצא לי לאסוף את Divine Divinity מפריק לפני יומיים. ירד לחצי מחיר, ועדיין מומלץ.
כל המשחקים שאני מציג הם למכירה אן החלפה. ארשום לידם את המחירים שבהם אני מוכן למכור אותם, אבל אני יכול להתגמש. כל המשחקים מקוריים כמובן, וכולם כמו חדשים, עם חוברות ההדרכה וכל מה שנלווה לכל משחק. כל המשחקים באים באריזות DVD. אם מישהו רוצה לקנות יותר ממשחק אחד, אני עושה לו מחיר מיוחד.
עריכה:
לפניות - איציק מס' 110548208 או דרך הודעה פרטית בפורום.