אז אכן התקשרתי לחנות שנקראת כמדומני "מחשבת" והמוכר אמר לי שבשבוע הבא הוא כנראה יקבל את Half Life והמחיר שלו, כצפוי, יהיה כמאה שקלים.
ואז נזכרתי בכתבה שהתפרסמה די מזמן על "חנות קטננה ומטריפה" זה היה על חנות "מדיה גיים".
אז החלטתי להתקשר אליהם והמוכר הנחמד אמר לי שאת Half Life כנראה לא יהיה להם (הוא הבין שאני צריך רק את הסידיקי).
Half Life כנראה לא יהיה להם (הוא הבין שאני צריך רק את הסידיקי).
בקיצור הוא אמר שבחבילה שנקראת Blue Shift (שזאת ההרחבה Half Life) - הסידיקי בחבילה הזאת תואם בדיוק למה שאני צריך, כלומר זה הוא הסידיקי המקורי שאני כה חפץ לו.
אבל הוא לא רצה להתחייב לי שזה אכן ככה! הוא טען שהרבה אנשים אמרו שזה ככה והוא חושב שבאמת הסטים מקבל את הסידיקי שבבלו שיפט אבל הוא לא התחייב...המחיר אגב - 50 ש"ח!!! חצי מהמחיר שהייתי קונה לולא החנות...
בקיצור אני שואל אם יש כאן מישהו אמין ממקור ראשון שיוכל באמת להגיד לי אם הסידיקי שבבלו שיפט אכן עובד עם הסטים, ואם ככה האם באמת עדיף לקנות ב 50 ש"ח את הבלו שיפט במקום במחיר כפול את ה Half Life.
בקיצור - האם יש כאן מישהו כזה שבאמת יכול לענות לי על השאלה השאילתית כאן ? תודה =)
קודם כל, למה לפתוח ת'רד חדש? אין שום סיבה לכך, פשוט תגיב בת'רד הישן. ובנוגע לסידיקי, לא שמעתי על כזה דבר, ואני מציע לך לא לקחת סיכון ולקנות את האלף לייף הרגיל, פשוט, תבזבז 150 ש"ח אם הסידיקי לא מתאים.
-----------------
"That's entertaiment" רוברט דה נירו, "השור הזועם".
ציטוט: הכותב המקורי מתיו ב 2004 /05 /27קודם כל, למה לפתוח ת'רד חדש? אין שום סיבה לכך, פשוט תגיב בת'רד הישן. ובנוגע לסידיקי, לא שמעתי על כזה דבר, ואני מציע לך לא לקחת סיכון ולקנות את האלף לייף הרגיל, פשוט, תבזבז 150 ש"ח אם הסידיקי לא מתאים.
לא... הוא יבזבז 50 ש"ח.
תקנה ממח-שב-נא את המקורי (זה נראה לי GOTY Edition). יחיאל גבר. =]
אז אכן התקשרתי לחנות שנקראת כמדומני "מחשבת" והמוכר אמר לי שבשבוע הבא הוא כנראה יקבל את Half Life והמחיר שלו, כצפוי, יהיה כמאה שקלים.
ואז נזכרתי בכתבה שהתפרסמה די מזמן על "חנות קטננה ומטריפה" זה היה על חנות "מדיה גיים".
אז החלטתי להתקשר אליהם והמוכר הנחמד אמר לי שאת Half Life כנראה לא יהיה להם (הוא הבין שאני צריך רק את הסידיקי).
Half Life כנראה לא יהיה להם (הוא הבין שאני צריך רק את הסידיקי).
בקיצור הוא אמר שבחבילה שנקראת Blue Shift (שזאת ההרחבה Half Life) - הסידיקי בחבילה הזאת תואם בדיוק למה שאני צריך, כלומר זה הוא הסידיקי המקורי שאני כה חפץ לו.
אבל הוא לא רצה להתחייב לי שזה אכן ככה! הוא טען שהרבה אנשים אמרו שזה ככה והוא חושב שבאמת הסטים מקבל את הסידיקי שבבלו שיפט אבל הוא לא התחייב...המחיר אגב - 50 ש"ח!!! חצי מהמחיר שהייתי קונה לולא החנות...
בקיצור אני שואל אם יש כאן מישהו אמין ממקור ראשון שיוכל באמת להגיד לי אם הסידיקי שבבלו שיפט אכן עובד עם הסטים, ואם ככה האם באמת עדיף לקנות ב 50 ש"ח את הבלו שיפט במקום במחיר כפול את ה Half Life.
בקיצור - האם יש כאן מישהו כזה שבאמת יכול לענות לי על השאלה השאילתית כאן ? תודה =)
שני דברים:
1) אפשר להשיג את HL ב-89 ש"ח בכל חנות BUG ממוצעת. שווה בהחלט. ול-Blue Shift יש סי-די-קי תקני לחלוטין, משום מה. אני שמעתי על אנשים רבים שקנו את החבילה רק בזכות הסידיקי שלה, והשימוש שלו ב-Counter Strike.
2) ת'ארד??? ת'רד היא עברות של Thread, כמו חוט תפירה באנגלית. תְ'רֶד. ת"ו בשווא, אין אל"ף.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.