נירו יעשה לך את העבודה מצוין ואם אין לך צורב, חפש תוכנה בשם daemon tools.
----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
גרר תוריד את נירו www.ahead.com ותצרוב בעזרותה את הקובץ לדיסק.. (Image CD)
ואז זה יהיה כאילו קנית מהחנות את הדיסק... יהיה עליו המשחק או מה שזה לא יהיה
----------------- I am Valentinez Alkalinella Xifax Sicidabohertz Gumbigobilla Blue Stradivari Talentrent Pierre Andry Charton-Haymoss Ivanovicci Baldeus George Doitzel Kaiser. Don't hesitate to call
vaxsgbstpac- איך-שלא-קוראים-לך, אני מעניק לך בזאת באן.
אם היית מגיש לו עזרה מתוך תום לב, כשאתה חושב שהוא סתם הסתבך עם קבצי ISO חוקיים למהדרין - לא הייתי מגיב כלל. אבל מניסוחייך עולה שמאוד מאוד ברור לך שאתה עוזר כאן ל-yellow king לפרוץ הגנת זכויות יוצרים.
לא בפורומינו.
תרגיש חופשי לפנות אליי באיסיקיו ולהבטיח שהשטות הזו לא תישנה כדי להסיר את הבאן.
Yellow King: כפי שהוזכר בת'רד האחר שפתחת, לא דנים כאן בהורדות של משחקים, וגם לא בטכניקות לפריצתם. אם תבטיח לא לחזור על זה, הבאן יוסר.
הבעתי הערה לגיטימית בת'רד ההוא אז נעלתם אותו. Typical.
קצת מצחיק העניין הזה. שההבדל בין קבלת באן לבין אי-קבלתו טמון רק בניסוח של ההודעות. כמו שההבדל בין רצח של אדם כלשהו לבין הישארו בחיים טמון רק בדעתו של הרוצח.
הבעתי הערה לגיטימית בת'רד ההוא אז נעלתם אותו. Typical.
קצת מצחיק העניין הזה. שההבדל בין קבלת באן לבין אי-קבלתו טמון רק בניסוח של ההודעות. כמו שההבדל בין רצח של אדם כלשהו לבין הישארו בחיים טמון רק בדעתו של הרוצח.
vaxsgbstpac- איך-שלא-קוראים-לך, אני מעניק לך בזאת באן.
אם היית מגיש לו עזרה מתוך תום לב, כשאתה חושב שהוא סתם הסתבך עם קבצי ISO חוקיים למהדרין - לא הייתי מגיב כלל. אבל מניסוחייך עולה שמאוד מאוד ברור לך שאתה עוזר כאן ל-yellow king לפרוץ הגנת זכויות יוצרים.
לא בפורומינו.
תרגיש חופשי לפנות אליי באיסיקיו ולהבטיח שהשטות הזו לא תישנה כדי להסיר את הבאן.
Yellow King: כפי שהוזכר בת'רד האחר שפתחת, לא דנים כאן בהורדות של משחקים, וגם לא בטכניקות לפריצתם. אם תבטיח לא לחזור על זה, הבאן יוסר.
btw מרחב, אם אני לא טועה, ראיתי אותך היום ברמת השרון ליד קולנוע כוכב, בעצם ליד המועדון כושר הזה איתנים. וחצי דקה אחרי שראיתי אותך הולך ברחוב, אני רואה את נדב הנפלד הולך ברחוב.