עכשיו שזה חופש גדול, ויש לי הרבה זמן פנוי, וחיכיתי שיהיה לי זמן פנוי כל השנה אז רציתי לשחק באיזה משחק MMO חינמי. אז אם יש איזה משהו שהוא כייפי והוא גם משחק טוב, אז אני אשמח לקבל המלצות
עריכה: חשבתי על Priston Tale, הבנתי שיש כאן אנשים שמשחקים בזה גם
פריסטון זה אחלה משחק חינמי אחי,אני שחקתי בו מעל שנתים ולאחרונה פרשתי בגלל שפרצו לי .. בכל מקרה אתה מוזמן לכנס לאתר שלי www.pristontale.cjb.co.il אם אתה צריך מידע .
אה ואחי משהו דיי חשוב,פירסטון כבר נמצא בשלבים מתקדמים של הבטא . בעוד כמה חודשים יגיע מה שנקרא tier 3 שזה סקילים חדשים , והשמועות אומרות שאיתו המשחק יפסיק להיות חינמי ויתחיל לעלות כסף. חשבתי שכדי שתדע.
mmo-masive multiplayer online כלומר משחק מרובה משתתפים
ולמרות שהממשק של mu אמור להיות כמו דיאבלו יש הבדל בין דיאבלו (משחק נטול עלילה) לבין משחק עם מלא משתתפים אחרים בכל מקרה אתה בטוח שmu לא הולך להיות בתשלום? באתר שלהם כתוב
When will it be pay to play?
It hasn’t been decided yet but once a decision is reached, you will be the first ones to find out!
אז הנחתי שהם עדיין בbeta כמו priston tale
----------------- people say im heartless thats not true i have the heart of a little boy... in a jar on my desk
ולמרות שהממשק של mu אמור להיות כמו דיאבלו יש הבדל בין דיאבלו (משחק נטול עלילה) לבין משחק עם מלא משתתפים אחרים בכל מקרה אתה בטוח שmu לא הולך להיות בתשלום? באתר שלהם כתוב
It hasn’t been decided yet but once a decision is reached, you will be the first ones to find out!
לא נראה לי שזה יהיה בתשלום. זה לא משחק עד כדי כך טוב ומתוחכם.
בדיאבלו יש עלילה!
אם אתה רוצה משחק mmo שחק דיאבלו (נחשב ע"י רבים המשחק הממכר ביותר אי פעם), runescape זה משחק טוב, everquest, ff11, arcenom תעשה חיפוש בגוגל למmmorpg ותבחר אחד.
-----------------
Observing spirits on the wall What are they telling you?
בדיאבלו יש עלילה!
אם אתה רוצה משחק mmo שחק דיאבלו (נחשב ע"י רבים המשחק הממכר ביותר אי פעם), runescape זה משחק טוב, everquest, ff11, arcenom תעשה חיפוש בגוגל למmmorpg ותבחר אחד.