האמת היא שכבר כמה שבועות אני מנסה להתחבר לפורומים דרך Vgames ואני פשוט לא מצליח , אז אני מתחבר דרך MSN , זה קצת מעיק בגלל שהסמיילים תמיד תוקעים את האקספלורר וגם ככה אין שם את הסמיילים הישנים והטובים.
לחלק מכם אולי יעזור הסיפור שלי. בשבוע האחרון הפורומים התחילו לעבוד אצלי לאט, כל-כך לאט עד שברוב המקרים ie פשוט דיווח שהדף לא נמצא, או הציג הודעת שגיאה אחרת. מכיוון שיכולתי לחשוב רק על דבר אחד ששיניתי במחשב בשבוע הזה, ניגשתי ונטרלתי את ה-Control Center של האנטיוירוס החדש שהתחלתי להשתמש בו - AVG גרסה 6 (הגרסה החופשית). הפלא ופלא! הפורומים חזרו לעבוד כבימים ימימה. אז אם גם אתם משתמשים ב-AVG 6, נסו את הפתרון הזה. למיטב ידיעתי זה לא פוגע ברמת ההגנה מוירוסים, כל עוד ה-Resident Shield וה-Email Protection נשארים פעילים.
זה כבר חודש ואולי יותר ככה ... כל הזמן הפורומים קורסים. כל יום כבר זה נהיה שחצי יום לפחות הפורומים לא פעילים. ויש מלא בעיות ובאגים :-\
בגלל שזה ככה כבר לפחות חודש אני כותב את זה ... כדי לראות אם יש מודעות לעניין.
באמת שזה נהיה מעצבן כבר .
אנחנו מודעים לבעיה, שנובעת מעבודות שאנחנו עושים דווקא לשפר את הפורומים. באופן כללי, אנחנו מכניסים שרתים חדשים כדי לתמוך בקהילות, זכרונות נוספים, ומכך נובעות התקלות הארעיות. אנא המתינו בסבלנות, אני מאמין שבקרוב מאוד תוכלו לגלוש במערכת קהילות שטסה.
"An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. "
-----------------
At times, I almost dream. I, too, have spent a life the sages' way...and tread once more familiar paths. per chance, I've perished in an arrogant self-reliance an age ago,and, in that act, a prayer for one more chance went up...so earnest, so-- Instinct with better light let in by death...that life was blotted out not so completely...but scattered wrecks, enough of it to remain dim memories...as now...when seems once more...the goal insight again. The Field Where I Died,Prometheus Unbound.
כן. אני מכיר את זה. לי זה כותב במקום התפריטים את ההודעה שציינתי למעלה.
ועוד תשימו לב , כאשר מצטטים, הציטוט מופיע ריק.
-----------------
At times, I almost dream. I, too, have spent a life the sages' way...and tread once more familiar paths. per chance, I've perished in an arrogant self-reliance an age ago,and, in that act, a prayer for one more chance went up...so earnest, so-- Instinct with better light let in by death...that life was blotted out not so completely...but scattered wrecks, enough of it to remain dim memories...as now...when seems once more...the goal insight again. The Field Where I Died,Prometheus Unbound.