אין לי יותר מדי ספק בכך שמשחק ההמשך יהיה טוב, אבל אני בהחלט די מאוכזב מחוסר התושייה של המפתחים לשפר את המשחק בצורה מהותית, לתקן את הבעיות של הראשון, להרחיב יותר את עולם המשחק ובעצם לקחת את הסדרה צעד אחד קדימה. במקום זה, נקבל משחק שהוא בעצם "more of the same" של המשחק המקורי, לא שזה רע בהכרח... אם KOTOR2 רק יתקרב לרמתו של הראשון אני אהיה מסופק, אבל אני אהיה מסופק עוד יותר אם ההמשך יהיה משהו קצת יותר חדשני.
ציטוט: הכותב המקורי Inter ב 2004 /07 /31אין לי יותר מדי ספק בכך שמשחק ההמשך יהיה טוב, אבל אני בהחלט די מאוכזב מחוסר התושייה של המפתחים לשפר את המשחק בצורה מהותית, לתקן את הבעיות של הראשון, להרחיב יותר את עולם המשחק ובעצם לקחת את הסדרה צעד אחד קדימה. במקום זה, נקבל משחק שהוא בעצם "more of the same" של המשחק המקורי, לא שזה רע בהכרח... אם KOTOR2 רק יתקרב לרמתו של הראשון אני אהיה מסופק, אבל אני אהיה מסופק עוד יותר אם ההמשך יהיה משהו קצת יותר חדשני.
לא יודע לגביכם, אבל במשחק הראשון מה שהרגיז אותי מאוד היה ההכרח להישאר לייט-סייד עד כמעט הסוף של המשחק. זה לא קרה רק בKOTOR: גם בג'דיי אקדמי אתה מקבל אפשרות להפוך לדארק-סייד רק ממש בסוף.
מרגיז שאתה לא יכול לקבל אימון מההתחלה באומנויות הצד האפל, ולעשות קווסטים של הצד האפל במקום הקווסט הרגיל של "לעצור את האופל", שמביא עימו עלילה לינארית לחלוטין. בKOTOR הראשון השחקן היה יכול להתרוצץ רק בעולמות שיש בהם את מפת הכוכבים. למה זה?
עוד נקודה שהפריעה לי היא שהם הפכו את הלייטסייבר לנשק מן המניין. חזק מאוד אמנם, אבל נשק מן המניין. יש לו גלגול קוביות כמו לכולם, ולמרות האפשרות של לחזק אותו עם קריסטלים שונים, אין לו את התכונות הרגילות של לייטסייבר - חותך כל מה ומי שבדרך. עכשיו זה סתם נשק עם קוביות. לפחות השאירו את ההדיפה של הבלאסטרים.