אני רק מחכה לדמו כדי לראות את הגרפיקה ותו לא. לא מענין אותי המשחק, רק הגרפיקה.
ורק שתידעו שבכל הסירטונים האלו של דום וhl 2 זה זיבולי שכל. הגרפיקה לא באמת כזו טובה הם פשוט עושים את זה כדי למשוך קהל זה הכל, בסופו של דבר הגרפיקה יפה וזהו לא יותר.
הגרפיקה לא יכולה להיות העיקר בשום משחק. בערך כמו מופע של זיקוקי דינור - בדקות הראשונות מתלהבים, ולאחר זמן מה העסק מתחיל לאבד מהעניין והטעם שלו. מה שנשאר לך בסופו של דבר זה אך ורק הגיימפליי.
אני רק מחכה לדמו כדי לראות את הגרפיקה ותו לא. לא מענין אותי המשחק, רק הגרפיקה.
ורק שתידעו שבכל הסירטונים האלו של דום וhl 2 זה זיבולי שכל. הגרפיקה לא באמת כזו טובה הם פשוט עושים את זה כדי למשוך קהל זה הכל, בסופו של דבר הגרפיקה יפה וזהו לא יותר.
הגרפיקה לא יכולה להיות העיקר בשום משחק. בערך כמו מופע של זיקוקי דינור - בדקות הראשונות מתלהבים, ולאחר זמן מה העסק מתחיל לאבד מהעניין והטעם שלו. מה שנשאר לך בסופו של דבר זה אך ורק הגיימפליי.
אני יכול להעיד שיש במשחק הזה יותר מגרפיקה, הוא פשוט כיפי. עשוי למופת מבחינת איכות ומבחינת דיוק, כל כך מושקע. באמת מרשים. חדשני - ממש ממש לא, מעניין אותי - לא ממש. כל עוד אני נהנה לא איכפת לי. אני אישית מופתע לטובה. אבל מהניסיון שלי גם עם אותה גרסה חצי לעוסה של HL2, אני חייב לומר שפרימן ושות' פשוט הרבה יותר מאתגר, והתחושה בו הרבה יותר טובה. הפיזיקה בדום 3 מאוד סטנדרטית...אבל האווירה שלו מעולה - מומלץ!
ומנסיון עבר - בשום כתבה ב- Vgames שאני זוכר לא הייתה השפעה של Hype.
ברור שהמשחק לא יעבוד טוב על רזולוציה 1200 על 1600, הגדרות אולטרה ופילטרים, אבל אף אחד גם לא משחק על הגדרות כל כך גבוהות. גיימר ממוצע משחק על רזולוציה 1024, הגדרות בינוניות - גבוהות ופילטרים X2, ובשביל זה R9800 PRO מספיק מעל ומעבר.
דרך אגב, דרישות המינימום של ID הם בולשיט. ב-HWZONE הצליחו להפעיל את המשחק על GeForce 2 GTS.
בתור חולה גרפיקה הדבר הראשון שאני עושה בכל משחק זה להרים את כל האופציות הכי גבוה. לא כולם מסתפקים בהגדרות בינוניות. חבל שבשביל דום3 אני כבר אצטרך מחשב חדש בשביל לעשות את זה. (זה יחכה עד שיהיה כרטיס מסך עם 512 מגה עליו)
שמתם לב לפסטיבל דום 3 שיש בכל האתרים האמריקאים הגדולים? אחרי כל כך הרבה רעש וצלצולים, הם לא יעזו לתת לו פחות מ- 90. במקרים כאלו פשוט אי אפשר לסמוך על אתרים גדולים. הם יותר מדי מקושרים למפיצות ושקועים בעצמם בתוך ה-הייפ בשביל להתייחס למשחק באופן אובייקטיבי.
תגידו , ויגיימס, חשבתם פעם לתרגם כל חודש 1-2 ביקורות של משחקים לאנגלית , ולשים אותם בחלק מיוחד של האתר , שהן יהיו פתוחות לקהל הרחב ללא הגבלת ימים , כדי שנוכל להראות לחלק מהעולם איך כותבים ביקורות טובות ? .
בקשר ללינק שפורסם מעליי . קראתי את זה , ויש לציין שהאיש הזה עשה "ביקורת" למשחק לפני הביקורת הזו , שבה ניתן ציון גבוה , אבל אז בדיון על הביקורת , כל הודעה שכתב הוא אמר שהוא טעה לגבי המשחק , שהמשחק לא טוב וכדומה , טזה הוביל לביקורת השנייה שהוא עשה למשחק שבלינק שנתת.
סתם תוספת , כל אלה שפרסמו תגובות בדיון על הביקורת הזו , די ירדו וקטלו את המשחק.
אתה מתכוון לאתרים כמו Gamespot, Gamespy, IGN וחבריהם? אני אישית אין לי מושג, כי אני לא קורא את הביקורות שם, חוץ מבגיימספי מדי פעם. אני בת'כלס הכי סומך על הביקורות שנכתבות כאן, בווי-גיימס ובאתר Eurogamer. אני פשוט מת על הכתיבה שלהם
ציטוט: הכותב המקורי SAND ב 2004 /08 /04בתור חולה גרפיקה הדבר הראשון שאני עושה בכל משחק זה להרים את כל האופציות הכי גבוה. לא כולם מסתפקים בהגדרות בינוניות. חבל שבשביל דום3 אני כבר אצטרך מחשב חדש בשביל לעשות את זה. (זה יחכה עד שיהיה כרטיס מסך עם 512 מגה עליו)
גם ב-HWZONE משחקים על הגדרות גבוהות ו-R9800 PRO מספק את הסוחרה. כרטיסי מסך שעולים מעל 1400 ש"ח הם בזבוז כסף טוטאלי.
לא, אני מצטט כל דבר שנועם בן ארי שולח לי באיסיקיו ומוסר את זה לאנשים במירק כדי שהם ידעו כמה גדול הבן אדם וכמה הם צריכים להעריץ אותו ללא ידיעה על מה הם מדברים וללא בסיס קודם.
שיחקתי שעתיים ככה אצל חבר שלי, ואני מסכים עם כל מילה של גיימספוט. משחק של 95 זה בטוח לא, לפחות לא לדעתי. אולי זה בגלל שדי נמאס לי מהז'אנר של FPS, כי אני חושב שהוא די שחוק :|
אם אני יכול לסכם אותו, ממש ממש אחלה ועושה את כל מה שהוא שואף לעשות ברמה הגבוהה ביותר, אם אני צריך לדרג ? 88. משחק משובח אני לא רואה סיבה להשמיץ אותו הוא מעולם לא התיימר להמציא שום דבר מחדש, לעומות HL2 למשל יהיה חוויה שונה לגמרי.