Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > הבהרה חשובה מאוד בקשר ל-Warez. *מוגש כנקודה למחשבה*
תגובות : 261
עמוד :  מתוך 11
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 05/08/2004 19:48:09
תגובה אחרונה: 24/08/2004 17:58:27

נושא מחבר ההודעה
ציטוט Varlix Itterium
11/08/2004 14:47:25 #176
ואילו אני טוען בידיוק הפוך. שאומנם יש כמה בעלי אידאולוגיות שיקנו, אבל הם בטלים בשישים לעומת הכלל. למען הצדק הטוב אני חושב שכדאי לעשות הצבעה, לא?

-----------------

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Midfit
11/08/2004 15:06:58 #177
תאמין לי, Varlix, שכבר שכנענו פה לא מעט אנשים להפסיק להוריד. משתמשים קבועים בפורום. ות'רדים כאלה גם עוזרים למי שלא מוריד - אבל הוא לא כ"כ בטוח בעמדה שלו.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
ציטוט Varlix Itterium
11/08/2004 15:10:14 #178

לא מאמין שכושי יהפוך את עורו.

תן לי שמות. ברצינות.

(*ההודעה נכתבה בלשון כושים, ומכוונת לכושים וכושיות כאחד)

-----------------

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
11/08/2004 20:01:59 #179
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /11

יש פה אולי איזה מצתדק אחד, שזה אסף או אורי מרחב, שכחתי מי מהם, שדוגל בזה, והוא בטל בשישים ביחס לרוב המוחלט של האנשים פה, שממש לא היו קונים אחרי זה.

אני מצתדק בעודנו מדברים - אני עכשיו ב-40%, ועוד 50 שעות אני אהיה צדיק. בשביל מהירות 4.5 kb, זה לא רע.

וכמו שאמרתי, הדבר ביחיד שישפיע חד משמעית על הווארזרים, כבדים כקלים, הוא אמצעי פיזי שימנע מהם להעתיק. ברגע שיהיה בלתי אפשרי לעשות Rip כלשהו מדיסק, או לחילופין שיהיה בלתי אפשרי להריץ קבצים ספציפיים בלי סידיקי מעצבן או משהו בדומה, הכל ייפתר מעצמו. אז, ורק אז.
אכיפה תעזור מעט, חינוך יעזור מעט, אבל רק שלילת היכולת של בני האדם (כמו למשל על ידי הטלת פצצת אטום באטמוספירה והשמדת הציוויליזציה) תוכל לתת פתרון ממשי.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של CommandoGuard ציטוט CommandoGuard
11/08/2004 20:09:12 #180

זה לא פיתרון, אסף. זה שלילת הבעיה. וכפי שחכמים ממני כבר אמרו:

If you can't fix it, get rid of it.

-----------------

Neon Genesis Evangelion

אווטאר
CommandoGuard
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Midfit
12/08/2004 16:28:45 #181

אכיפה תעזור הרבה. כמה עשרות תביעות של משתמשי קאזה יצרו פחד אצל המון אנשים. זה יעבוד גם בארץ - כל מה שצריך זה רק שניים-שלושה משפטים מתוקשרים ועוד כמה עשרות תביעות נגד משתמשים רגילים - כמוני וכמוך, כדי להראות שלא רק בעבריינים הגדולים יכולים לעמוד לדין - וממדי התופעה יקטנו.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
12/08/2004 21:15:41 #182

טוב, אני רוצה להסביר לכל המתחבטים קצת על ההבדל בין ווארז למשחקים חוקיים. זה משהו שנזכרתי בו ביומיים האחרונים עקב הדיון הזה ממש, ולמרות שזה השאלה מתחום אחר, אני מקווה שתוכלו להבין את הקשר הישיר של העניין לתחום הווארז.

ביום הולדתי ה-11 ניגשתי עם אחי הגדול לחנות ספרים. הייתי מטורף באותה תקופה על ספרי פנטזיה, וקראתי אותם בדבקות בספריה העירונית, השאלתי מחברים וכאמור גם קניתי מפעם לפעם (הווה אומר שבימי הולדת ניצלתי את משפחתי). היו בחנות שני ספרים שרציתי: "דרקונים של דמדומי סתיו" ו"חרב האופל", שניהם של מרגרט וויז וטרייסי היקמן. היות והובטח לי מאחי ספר אחד, התלבטתי חצי שעה ובסוף בחרתי ב"דמדומים", שלאחר כבוד נארז על ידי המוכרת באריזת מתנה עם סימניה וכד'. אני ואחי עזבנו את החנות. באוטובוס הביתה הוא הוציא מהתיק שלו את "חרב האופל", הספר השני שרציתי, ונתן לי אותו. שאלתי אותו איך ומתי הוא קנה אותו, כי הייתי צמוד אליו כל הדרך. הוא מכר לי סיפור על חשבונית נפרדת ומערכת יחסים סודית עם המוכרת, אבל אפילו לילד בן 11 היה ברור שאחי פשוט הכניס את הספר מתחת לחולצה כשהמוכרת לא ראתה. עדיין, בזכות ההנאה שבספק (מי יודע, אולי הוא כן שילם על זה) לקחתי גם את הספר השני. אחרי הכל, ילדים קטנים הם חמדניים תמיד.
אז יש לי עכשיו שני ספרים: אחד מתנת יום הולדת, השני גנוב. שמתי לב שיחס שפיתחתי להם במרוצת השנים: כשמישהו ביקש ממני להשאיל את הספר שהיה מתנה (ואחי כתב לי עליו הקדשה וכו') סירבתי ברוב המקרים, כי היה לי ערך סנטימנטלי עליו. את הספר השני קראתי פעם אחת בלבד, אחרי זה נתתי לחברים כמה שרצו בלי לזכור בכלל אצל מי הוא נמצא, כי לא הרגשתי שום דבר מיוחד אליו - סתם ספר, כמו המילון העבה שהורישה לי סבתא. בגלל שהוא לא עלה לאף אחד כסף, הערך שלו היה אפסי מבחינתי - כמו "צ'יפופו בברזיל" שנשאר אצלי מהספריה של בית הספר היסודי אחרי תום השנה, עם עטיפת הניילון. משהו שתופס מקום במדף.

מהיכרות שלי עם הרבה ווארזרים קלים וכבדים, אני מבין שהיחס הוא דומה - משחק שהורד בחינם משוחק פעם אחת, ואחרי זה נמחק כדי לפנות מקום, אם בכלל טורחים לסיים אותו. גם משחקים אהובים לא זוכים ליחס יותר מדי אישי, כי תמיד אפשר להוריד אותם שוב - אין שום הערכה לעותק הספציפי. אז קחו את זה כחומר למחשבה - יש הבדל בהתייחסות שלכם למוצר שקניתם, לעומת מוצר שגנבתם בלי שאף אחד יראה.

אנשים לא יודעים להעריך מה שלא שילמו בעבורו.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט The_Batlan
12/08/2004 21:48:17 #183

אסף - זו הנקודה, זו בדיוק הנקודה שיכולה לשכנע אנשים לא להוריד. זה הערך. הערך של המוצר. של היצירה. ובכלל - לא רק היחס שלך אליו, אלא היחס של יצרני המשחק אליך (אין כמו עותק מקורי, נוצץ, שאתה רק מחכה לקרוע את הניילון ממנו.)

וזה באמת חבל שאנשים מאבדים את כל ערך המשחק עצמו כשהם מורידים אותו. אני אקח דוגמא של משחק (די קז'ואלי, אבל לא קשור לנושא) - GTA3. מאז שקניתי אותו (לפלייסטיישן 2) מיד כשהוא יצא, ועד היום, שיחקתי בו עשרות שעות, ואני ממש מרגיש שקיבלתי תמורה לכל שקל ששילמתי. אני חושב שכשאתה משלם על מוצר ומקבל אותו בצורה שיוצריו רצו - אתה מתייחס אליו כאל אירוע קטן ומשמח בחיים, ולא סתם לאיזה שטות לשעות השיעמום ש"אתה צריך לגמור כי הורדת"..

הערך בעיניך, של המוצר ששילמת עליו - הוא הדבר ששווה הכל.

-----------------

The_Batlan
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט העילג ממונסטה כריסטו
13/08/2004 04:28:39 #184
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /12
כמו עם סקס, למשל.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

קוקילידה דיגיטלית

"אל תגיב אפילו. עוף מהת'רד. אני פשוט מרגיש שהוא מת להגיד עכשיו משהוא שנון ולהראות כמו סופר חכם, למרות שהוא סופר חננה פחדן." וארליקס איטריום, טלפת.

יש כאלו שנולדים עם כפית כסף בפה, ויש כאלו שנולדים איתה בתחת.

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
ציטוט AfarsheziF
13/08/2004 11:10:10 #185

"מהיכרות שלי עם הרבה ווארזרים קלים וכבדים, אני מבין שהיחס הוא דומה - משחק שהורד בחינם משוחק פעם אחת, ואחרי זה נמחק כדי לפנות מקום, אם בכלל טורחים לסיים אותו. גם משחקים אהובים לא זוכים ליחס יותר מדי אישי, כי תמיד אפשר להוריד אותם שוב - אין שום הערכה לעותק הספציפי. אז קחו את זה כחומר למחשבה - יש הבדל בהתייחסות שלכם למוצר שקניתם, לעומת מוצר שגנבתם בלי שאף אחד יראה."

זה בכלל לא נכון. ואני אומר לך את זה בתור ווארזר.

יש לי ערך לכל משחק שהורדתי, חלק מהם השארתי על המחשב וחלק מחקתי.

אני מעריך את SC הצרוב שלי, הרבה יותר מEMPEROR המקורי שלי.

אני מעריך עשרות קווסטים ששיחקתי כיצירות אומנות גאוניות.

.

וד"א, בקשר לקווסטים.

איך אני אשיג קווסטים מקוריים (ישנים) בארץ הקטנה והיפה שלנו??

"אכיפה תעזור הרבה. כמה עשרות תביעות של משתמשי קאזה יצרו פחד אצל המון אנשים. זה יעבוד גם בארץ - כל מה שצריך זה רק שניים-שלושה משפטים מתוקשרים ועוד כמה עשרות תביעות נגד משתמשים רגילים - כמוני וכמוך, כדי להראות שלא רק בעבריינים הגדולים יכולים לעמוד לדין - וממדי התופעה יקטנו."

אתה צודק, אבל במדינה שלנו יש עברות הרבה יותר גדולות מפיראטיות, שגם הם לא מטופלות.

אז עד שזה יקרה, תאמין לי אני אפסיק להוריד.

-----------------

AfarsheziF
משתמש רגיל
רשום מ- 07/08/2004
ציטוט Midfit
13/08/2004 12:41:14 #186

מן הסתם שתעריך את משחק האסט' הטוב ביותר (או אחד מהטובים) יותר מאיזה RTS סוג ג' - למרות שקנית אותו. אי אפשר להעריך משחק שלא נהנת ממנו. אבל תאמין לי שאם היית קונה את WC, או משחק טוב אחר, היית מעריך אותו יותר מאשר את SC.

-----------------

אווטאר
Midfit
משתמש רגיל
רשום מ- 14/11/2003
13/08/2004 15:09:18 #187
ציטוט: הכותב המקורי AfarsheziF ב 2004 /08 /13

וד"א, בקשר לקווסטים.

איך אני אשיג קווסטים מקוריים (ישנים) בארץ הקטנה והיפה שלנו??

בהנחה ואתה מתעתד באמת לקנות אותם: Day of The Tentacle, Sam and Max Hit the Road, Grim Fandango, Full Throttle ומשחקים כמו Gabriel Knight 2 ו- 3, Myst 3 ו-1 נמצאים למכירה במצב חדש ומותאם ל-XP ב"פריק". King's Quest 1+2 ניתנים להורדה בגרסה מחודשת וחוקית ל-XP מאתר המחדשים של המשחק עם גרפיקה ופסקול מחודשים, כמו גם Quest for Glory המקורי ובקרוב מס' 2. 
משחקים כמו Hand of Fate, Discworld ודומיהם ניתנים לקנייה ב-Ebay, וחלקם אפילו ב-Amazon.
בלשון צינית: מי היה מאמין.

ציטוט: הכותב המקורי העילג ממונסטה כריסטו ב 2004 /08 /13
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /12
כמו עם סקס, למשל.

אחיך קנה לך ליום ההולדת ה-11 זונה ורצח אותה לפני תשלום האתנן?!

וואו. פתאום "דרקונים של דמדומי סתיו" נראה כמו מתנה דפוקה למדי. לא כמו שלך, כמובן, אבל בהשאלה בהחלט דפוקה.

-----------------

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
בקרו בעמוד הבית של kjohn ציטוט kjohn
13/08/2004 15:47:01 #188

הנה עמדתי בנושא:

אני לא מוריד ווארז כמעט בכלל. המשחק האחרון שהורדתי (היחידי השנה) הוא day of th tentacle, שכל כך ישן, שאיני רואה סיבה לא להורידו. משחקים חדשים אני לא מוריד.

שירים אני לא מוריד, למעט מקרים יחידניים שגובר עלי יצרי, ואז אני מוריד שיר אחד, של זמר שמת כבר, מתוך אלבום שלא הייתי קונה, ומוחק את השיר כעבור יום. (השיר האחרון שהורדתי- בסמה מוצ'ו)

סרטים אף פעם לא הורדתי. אני צופה בסרטים שהורדו מהאינטרנט אצל חברים בתנאי שהסרט יוקרן גם אם אני לא אהיה שם.

אני שומע מוזיקה צרובה אם הצריבה נעשתה כבר, ללא קשר אלי.

חלק מהתוכנות אני משיג באופן לא חוקי- לדוגמה פוטושופ או ווינדוס. מחיר של מאות דולרים עבור תוכנה הוא מעבר להישג ידי, וממילא אני לא משתמש בהם באופן מסחרי.

הסיבה שאני כופה על עצמי את ההגבלות החמורות האלה היא שאני מאמין שהורדה דינה כגנבה. אמנם אין כאן החסרה ישירה מהמלאי של בעל החנות שבגללה הוא יפסיד כסף (כמו בגניבה של כל חפץ ממשי) אך ייתכן שאם לא הייתם מורידים הייתם משלמים על המוצר מחיר מלא. לדוגמה פיירוול, מהדיון (הכמעט זהה) על דום 3, כתב שאין לו כסף לקנות משחקים ולכן הוא מוריד. בעולם דמיוני בו הטכנולוגיה מצאה פיתרון לווארז, אנשים כדוגמתו היו משחקים פחות (שהרי אין להם כסף) אך מוצאים מדי פעם מספיק כסף לקנות משחק, או מוותרים על מותרות אחרים לרכישת משחק באמת מבוקש. אם אותם אנשים היו יכולים להשיג את המשחק בדרך לא חוקית, הרי בעקיפין הם מנעו רווחים מיוצרי המשחק, ולמעשה גנבו. גם אם ידוע לכם שלא תקנו דיסק בחנות במחיר מלא ולכן אתם מורידים אותו, תמיד יכול להיות שמישהו אחר יבקש מכם את זה להשאלה, והוא בעצמו כן היה קונה את הדיסק (והרי לא תסרבו להשאיל לו)!

ההגבלות הנ"ל גרמו לכך שאין לי כמעט משחקים חדשים, אני לא משחק הרבה במחשב והפעמים הבודדות בהם אני משיג משחק חדש היא ע"י מתנות או כתיבת כתבות לתחרות בויגיימס ולאתר אחר בו עבדתי בעבר. החברים שלי לא משחקים במחשב, ולכן אני לא יכול להשאיל מהם. אני לא עובד, ומעט הכסף שכן יש לי מושקע בתחביב יקר אחר- צלילה.

אסף- אין לי שום קשר סנטימנטלי למשחקי מחשב שקניתי במחיר מלא כולל אלו הנחשבים טובים מאוד. למעשה יש לי בעיקר עוגמת נפש כאשר אני קונה משחק ב200 ומשהו ש"ח ומשחק בו כמה שעות בלבד.

לספרים דווקא כן יש לי קשר כזה, אולם אני לא יכול להשוות אותו לספרי ווארז מכיוון שהספר הגנוב היחידי בבית שלי הוא אורה הכפולה שלא הוחזר לספריה בכיתה א'.

-----------------

קוביזם. התנועה המועדפת עלי באומנות.

אווטאר
kjohn
משתמש רגיל
רשום מ- 14/12/2003
ציטוט WO WO
13/08/2004 16:44:50 #189

ווארז זה גניבה, ולא משנה מה, זה פוגע באנשים.

אני אתאר עכשיו סיטואציה:

אולי המחיר גבוה ולא שווה לקנות את המשחק, אבל זו לא סיבה לגנוב. בואו נגיד שאתם הולכים ברחוב, ואתם רואים פתאום בחנות איזה שעון יוקרתי שנורא מוצא חן בעיניכם, אבל הוא יקר, נגיד עולה 20000 ש"ח, ואין סיכוי שתקנו אותו. אתם רואים שהמוכר לא נמצא ואף אחד לא רואה. אתם תקחו את השעון? בסה"כ חברת הביטוח תכסה את זה, אז בעל החנות לא יפסיד, וגם ככה לא הייתם קונים את השעון. אז איזה נזק יש בגניבה הזו?

העניין הוא שהיא לא חוקית!!!

ברגע שזה לא חוקי אז לא צריך לעשות את זה.

חוץ מזה, בואו נסתכל על מודל כלכלי של צפי לרווח:(המספרים לא קשורים ועלו בראש שלי, אני בטוח שכמה מהכותבים המלומדים פה יוכלו לתת מספרים יותר קרובים למציאות)

אם חברה מצפה למכירות של מיליון עותקים, נצא מנקודת הנחה שהיא תתמחר את המשחק ב 250 ש"ח

לעומת זאת אם היא יודעת שיש ביקוש גדול ותצפה למכירות של 5 מיליון עותקים, היא תוכל לתמחר את המשחק ב 150 ש"ח, כדי לעודד את המכירות עוד יותר.

כך שראינו שהמחיר עומד ביחס הפוך לכמות המכירות. עד כאן הכל מובן?

אבל בגלל ה WAREZ החברה תצפה למכירות נמוכות יותר, נגיד רק חצי מיליון, וכך יש לה 2 ברירות:

1.  לתמחר את המשחק ב 350 ש"ח כדי לממן את ההוצאות ולצפות לאותו רווח.

2. לקץץ בתקציבים ולהשקיע פחות

כך יוצא שהתוצאה של WAREZ היא אחת משתיים (או שתיהן):

1. המחירים עולים, וכך יוצרים מעגל בכך שלא שווה לקנות משחקים כ"כ יקרים

2. האיכות יורדת, וכך יוצרת מעגל, כי שוב לא שווה לקנות משחק גרוע כ"כ

אז תבינו את המסכנות האלה בעצמכם, ותראו שכל הזמן יש מאמצים כי לקצץ בעלויות ולשמור על האיכות, כמו ה XNA שבא להקל על פיתוח משחקים

-----------------

???

WO WO
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט הראל עילם
13/08/2004 17:39:10 #190

זה בכלל לא נכון. ואני אומר לך את זה בתור ווארזר.

יש לי ערך לכל משחק שהורדתי, חלק מהם השארתי על המחשב וחלק מחקתי.

אני מעריך את SC הצרוב שלי, הרבה יותר מEMPEROR המקורי שלי.

אני מעריך עשרות קווסטים ששיחקתי כיצירות אומנות גאוניות.

לא, אתה לא מעריך את המשחקים. ווארזרים אינם גיימרים, ואינם מבינים או מעריכים משחקים, ואני אומר את זה כאדם שנחשף אליהם הרבה יותר ממך. ויש לי גם הרבה יותר ניסיון ממך עם אנשים שבאמת מעריכים משהו - אם זה בולים, מיניאטורות, משחקי מחשב, משחקי תפקידים, סרטים, ספרים, יין או אוכל טוב. אלו אנשים שישקיעו את כל מרצם בפיתוח התחביב שלהם. הם יחסכו כל שקל. הם יעריצו את הדברים האלו. אני מכיר היטב את האנשים האלו - אני עובד איתם, אני מוכר להם, אני מכיר את התחום. אני אחד מהם. גיימר אמיתי לא יחשוב לרגע לגנוב משחק, בדיוק כמו שביבליופיל לא יחשוב לעולם על השכרת ספרים מהספרייה במקום לרכוש אותם, וחובב אומנות יחסוך כל חייו אם צריך בשביל לקנות אומנות מקורית ולא העתק.

ולא, לא תשכנע אותי לרגע שאתה מעריך משחקים כיצירות אומנות. אדם שאוהב משהו לא גונב אותו. אכפת לו מזה יותר מדי. גיימר הוא אדם האוהב משחקים באמת ובתמים, ואדם כזה לעולם לא יגנוב. תעמוד על הראש, אתה לא משכנע אף אחד. אתה ילד שמשחק קצת במחשב וחושב שזה הופך אותו לגיימר.

יצירת אומנות? איך אפשר לגנוב יצירת אומנות? איך, כאדם, אתה יכול להעריץ משהו ולהעריך כל כך את היוצר שלו בלי לרצות לתת לו משהו בתמורה? אם אתה חושב שאתה יכול לאהוב משחק רק בגלל שאתה יודע ללחוץ על כמה כפתורים ב-FTP, אתה טועה מאוד.

-----------------

חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!

אווטאר
הראל עילם
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של vaxsgbstpac-hibgdk ציטוט vaxsgbstpac-hibgdk
13/08/2004 18:00:47 #191
ציטוט: הכותב המקורי הראל עילם ב 2004 /08 /13

לא, אתה לא מעריך את המשחקים. ווארזרים אינם גיימרים, ואינם מבינים או מעריכים משחקים, ואני אומר את זה כאדם שנחשף אליהם הרבה יותר ממך. ויש לי גם הרבה יותר ניסיון ממך עם אנשים שבאמת מעריכים משהו - אם זה בולים, מיניאטורות, משחקי מחשב, משחקי תפקידים, סרטים, ספרים, יין או אוכל טוב. אלו אנשים שישקיעו את כל מרצם בפיתוח התחביב שלהם. הם יחסכו כל שקל. הם יעריצו את הדברים האלו. אני מכיר היטב את האנשים האלו - אני עובד איתם, אני מוכר להם, אני מכיר את התחום. אני אחד מהם. גיימר אמיתי לא יחשוב לרגע לגנוב משחק, בדיוק כמו שביבליופיל לא יחשוב לעולם על השכרת ספרים מהספרייה במקום לרכוש אותם, וחובב אומנות יחסוך כל חייו אם צריך בשביל לקנות אומנות מקורית ולא העתק.

ולא, לא תשכנע אותי לרגע שאתה מעריך משחקים כיצירות אומנות.

מצטער להודיע לך, מר אני יודע הכל על כל אחד מכם, אבל העולם לא מורכב משחור או לבן. יש המון גוונים של אפור. תפסיק לחרטט לנו פה על כמה אתה בעל נסיון וטלפת מורהב.

אם לא היית האדם האטום שאתה, לא היית טורח למחזר לנו פה כל הודעה שלך עם שינוי של מילה וחצי.

-----------------

תנו לציטטות לחיות!

אלעד אלון גרם לי להתפשט 3 פעמים בלילה אחד ואני לא מתחרט על כך.

אווטאר
vaxsgbstpac-hibgdk
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של LAPD ציטוט LAPD
13/08/2004 18:10:27 #192
ווארזרים אינם גיימרים

קצת מפתיע ש... אהמ ... אתה עובד ... אהמ ... באתר ... שנקרא .. גיימר ש...
90% מחברים בפורומים בו הם ווארזרים והמנהלים נאלצים להאבק ללא הצלחה.

מודע לזה שזה לא אשמתכם (לא באופן ישיר, אבל הכוכבים...), אבל אחרי הכל, קשה לראות שמישהו מכם באמת מנסה לשנות את הדעה של אנשים שם.
לסכם את זה, האתר פשוט נראה כמו מקור מידע לשאלות "מתי הוא יוצא כדי שאני אוכל להוריד" ו"נראה אם הוא קיבל ציון טוב אז נתחיל הורדה" ורואים את זה בתגובות של האנשים לכתבות שלכם ("נראה פ33ה אני יוריד").
זה לא דיון על גיימר, אז אני אפסיק :X

אגב, אתה הופך את המילה גיימר למקבילה למילה אליל. זה לא תואר קדוש ...

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט AfarsheziF
13/08/2004 18:51:56 #193

"לא, אתה לא מעריך את המשחקים."

:?

מי אתה שתגיד לי איך להעריך משחק מחשב??

"ולא, לא תשכנע אותי לרגע שאתה מעריך משחקים כיצירות אומנות. אדם שאוהב משהו לא גונב אותו. אכפת לו מזה יותר מדי. גיימר הוא אדם האוהב משחקים באמת ובתמים, ואדם כזה לעולם לא יגנוב. תעמוד על הראש, אתה לא משכנע אף אחד. אתה ילד שמשחק קצת במחשב וחושב שזה הופך אותו לגיימר. "

אני מבין שאתה זה שהמציא את המונח גיימר...

לא ממש אכפת לי אם שכנעתי אותך או לא, ברגע שתצא מהעולם האטום שלך תחזור לדיון...

דיון על פי אבן שושן: " שיקול, עיון וברור מקיף בענין מסוים."

לא הטפות מוסר...

"בהנחה ואתה מתעתד באמת לקנות אותם: Day of The Tentacle, Sam and Max Hit the Road, Grim Fandango, Full Throttle ומשחקים כמו Gabriel Knight 2 ו- 3, Myst 3 ו-1 נמצאים למכירה במצב חדש ומותאם ל-XP ב"פריק". King's Quest 1+2 ניתנים להורדה בגרסה מחודשת וחוקית ל-XP מאתר המחדשים של המשחק עם גרפיקה ופסקול מחודשים, כמו גם Quest for Glory המקורי ובקרוב מס' 2. 
משחקים כמו Hand of Fate, Discworld ודומיהם ניתנים לקנייה ב-Ebay, וחלקם אפילו ב-Amazon.
בלשון צינית: מי היה מאמין."

לא ידעתי שאפשר לרכוש אותם שם...

אתה יודע במקרה את המחיר?

-----------------

AfarsheziF
משתמש רגיל
רשום מ- 07/08/2004
ציטוט העילג ממונסטה כריסטו
13/08/2004 19:31:00 #194

ווארזרים אינם גיימרים

...

אדם שאוהב משהו לא גונב אותו. אכפת לו מזה יותר מדי.

...

אדם האוהב משחקים באמת ובתמים, ואדם כזה לעולם לא יגנוב. תעמוד על הראש, אתה לא משכנע אף אחד.

...

אתה יכול להעריץ משהו ולהעריך כל כך את היוצר שלו בלי לרצות לתת לו משהו בתמורה?

מה כל הקפיצות הלוגיות האלו בהודעה שלך? אדם שאוהב משהו לא גונב אותו? איך הגענו למסקנה הזאת? אדם שאוהב משחקים לא יגנוב? מה עם אדם שאוהב סרטים? גנבים הם בהכרח אנשים שלא אוהבים שום דבר? אולי אני קופץ פה למסקנות? לא יודע, לא יודע.

אם אתה חושב שאתה יכול לאהוב משחק רק בגלל שאתה יודע ללחוץ על כמה כפתורים ב-FTP, אתה טועה מאוד.

אף אחד לא חושב שהוא אוהב משחקים בגלל שהוא יודע איך להשיג אותם בלי לשלם עליהם. אתה לא חושב שאתה אוהב משחקים בגלל שאתה יודע לפתוח את הארנק. החלק הזה של ההודעה... הפוך לגמרי.

אתה ילד שמשחק קצת במחשב וחושב שזה הופך אותו לגיימר.

אני לא יודע עדיין מה מפריע לי יותר, כשאתה טוען לטלפתיה, או כשאתה מתיימר להיות בן לשושלת אבן-שושן.

-----------------

"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.

קוקילידה דיגיטלית

"אל תגיב אפילו. עוף מהת'רד. אני פשוט מרגיש שהוא מת להגיד עכשיו משהוא שנון ולהראות כמו סופר חכם, למרות שהוא סופר חננה פחדן." וארליקס איטריום, טלפת.

יש כאלו שנולדים עם כפית כסף בפה, ויש כאלו שנולדים איתה בתחת.

אווטאר
העילג ממונסטה כריסטו
משתמש רגיל
רשום מ- 23/11/2003
13/08/2004 22:30:32 #195

אתה יודע במקרה את המחיר?

לא ידעת שאפשר לרכוש אותם שם כי לא חיפשת בכלל איפה ניתן לרכוש אותם. זו מחלה ידועה של ווארזרים - ניתוק מוחלט מהשוק החוקי. מחירם נע בין 49 ל-79 ש"ח.

-----------------

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Mak3villi
13/08/2004 22:40:00 #196
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /13

אתה יודע במקרה את המחיר?

לא ידעת שאפשר לרכוש אותם שם כי לא חיפשת בכלל איפה ניתן לרכוש אותם. זו מחלה ידועה של ווארזרים - ניתוק מוחלט מהשוק החוקי. מחירם נע בין 49 ל-79 ש"ח.

אסף - במקומך הייתי לוקח יוזמה. במסגרת המאבק של ויגיימס בווארז, ת'רד שיהיה דבוק בראש "משחקים - כללי" ובו הזדמנויות לרכוש משחקים איכותיים במחירי מציאה. עוד יוזמה ברוכה של ויגיימס כדי להפסיק את הניתוק של הווארזרים מהשוק החוקי. כל חבר בפורום שימצא הזדמנות ששווה לדווח עליה, יכתוב בעץ הזה, וכך כל ווארזר זה או אחר יוכל למצוא את מבוקשו, ולקנות במחיר הוגן במקום להוריד. מה אתה אומר?

-----------------

אווטאר
Mak3villi
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט FoxHound
13/08/2004 23:00:55 #197
כבר יש ת'רד כזה, אך הוא אינו דביק, ולא יצא ממנו הרבה.

-----------------

people of the earth beware

it is here in human form

אין פה צרפתים

laced with gread

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט AfarsheziF
13/08/2004 23:13:56 #198

"לא ידעת שאפשר לרכוש אותם שם כי לא חיפשת בכלל איפה ניתן לרכוש אותם. זו מחלה ידועה של ווארזרים - ניתוק מוחלט מהשוק החוקי. מחירם נע בין 49 ל-79 ש"ח"

נכון לא חיפשתי, בגלל שדיכאו אותי מספיק שנים עם המחיר המוגזם, התאכזבתי.

לכן לא חשבתי שמישהו באמת יעשה דבר כזה.

זאת כבר טעות שלי.

והנה אני מתקן!

השבוע הזה אני אלך לפריק וכנראה אקנה את GK2, או משחק אחר במחיר הגון.

לא האמנת לי שאני רוכש מקוריים כשאני יכול?

בוא ותצלם אותי!

-----------------

AfarsheziF
משתמש רגיל
רשום מ- 07/08/2004
בקרו בעמוד הבית של DiMkA_r ציטוט DiMkA_r
14/08/2004 12:15:55 #199
ציטוט: הכותב המקורי The_Batlan ב 2004 /08 /12

אסף - זו הנקודה, זו בדיוק הנקודה שיכולה לשכנע אנשים לא להוריד. זה הערך. הערך של המוצר. של היצירה. ובכלל - לא רק היחס שלך אליו, אלא היחס של יצרני המשחק אליך (אין כמו עותק מקורי, נוצץ, שאתה רק מחכה לקרוע את הניילון ממנו.)

וזה באמת חבל שאנשים מאבדים את כל ערך המשחק עצמו כשהם מורידים אותו. אני אקח דוגמא של משחק (די קז'ואלי, אבל לא קשור לנושא) - GTA3. מאז שקניתי אותו (לפלייסטיישן 2) מיד כשהוא יצא, ועד היום, שיחקתי בו עשרות שעות, ואני ממש מרגיש שקיבלתי תמורה לכל שקל ששילמתי. אני חושב שכשאתה משלם על מוצר ומקבל אותו בצורה שיוצריו רצו - אתה מתייחס אליו כאל אירוע קטן ומשמח בחיים, ולא סתם לאיזה שטות לשעות השיעמום ש"אתה צריך לגמור כי הורדת"..

הערך בעיניך, של המוצר ששילמת עליו - הוא הדבר ששווה הכל.

האמת, כשחושבים על זה אז זה מה זה נכון. גם אני פעם הורדתי משחקים וכל מה שרק ראיתי(בעע, לא רוצה להיזכר בימים האלו) אחרי שעברתי כל משחק ישר מחקתי אותו מהמחשב בלי לחשוב אפילו. קניתי לפני חודשיים - שלוש את המשחק UT2004 ואני עדיין משחק בו ונהנה. לא חושב שהייתי נהנה אם הייתי גונב אותו(שוב אני נזכר בימים האלו...)

-----------------

אווטאר
DiMkA_r
משתמש רגיל
רשום מ- 26/06/2004
ציטוט Varlix Itterium
14/08/2004 12:38:37 #200

הבה נגדיר מושג יסוד לפני שהרוחות מתלהמות

גיימר=שחקן במשחקי מחשב.

-----------------

אווטאר
Varlix Itterium
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > הבהרה חשובה מאוד בקשר ל-Warez. *מוגש כנקודה למחשבה*
תגובות : 261
עמוד :  מתוך 11
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: Varlix Itterium
נכתב ב: 05/08/2004 19:48:09
תגובה אחרונה: 24/08/2004 17:58:27

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום