אמממ............. עכשיו נגעתי קצת ב freelancer שלקחתי מחבר. אבל אני לא חושב שתהיה לי סבלנות אליו, כמו לרוב המשחקים. גם שיחקתי עד לא מזמן ב Grim Fandango אבל אני תקוע בשלב השני........ האמת שהוא נמאס מהר. העלילה לא כל כך מעניינת אותי. עד לא מזמן שיחקתי גם ב Imperium Galactica 2. עכשיו אני מחפש משחק חדש טוב. אבל אני חושב שאני אחכה לאחד מאלה: הוורמס החדש, NBA LIVE 2005, פוטבול מנג'ר 05 או Guild Wars..... עד אז אני אנסה להעביר את הזמן במה שיש (ויש המון) ולא סיימתי. למישהו יש פתרון למחלת האי סבלנות למשחקים? יכול להיות שזה קשור לצבא, אבל אני לא בטוח.
חוץ מזה אני צריך דחוף לשדרג את המעבד, לוח וזיכרון (האמת שגם כרטיס מסך אבל לזה בטוח אין לי כסף) כי שום משחק חדש לא זז אצלי.
וחוץ מזה אני משחק קצת Hattrick, אבל זה לא ממש "לשחק".
בעעע, איך אפשר לא לגעת ב-DMC?? אחד המשחקים הכיפיים ביותר שיש לפס2 להציע... בכל מקרה, גם אני מצטרף ל-UT 2004, אחרי חרישה ארוכה על הדמו, אני מקבל את העותק המלא בעוד מספר ימים.
דוגרי... ההתלהבות בהתחלה גדולה, אבל דועכת מהר מאוד (במיוחד כי אין קהילה גדולה בארץ).
אבל בניגוד לכותר המעאפן הקודם (שפרט לגרפיקה מרשימה) לא הציע שום דבר חדש, המשחק הנוכחי מפוצץ ברכבים, מגוון עצום של סוגי משחקים ומפות, ובוטים ממש חכמים שאפשר לנהל נגדם משחק ולא חייבים תמיד להתחבר לרשת בשביל משחק מלא אנדרנלין (בניגוד לטרייבס2).
מה שאני בהחלט פוחד על הכותר שהוא נהייה יותר מדיי סטייל פיפ"א (כותר כל שנה, בעע. מה כבר יהיה לשפר?? עובדה שבשביל להגיע לרמת ליטוש טובה זה לקח כמה שנים טובות. 2004 הוא מה ש 2003 היה צריך להיות [את זה כל הביקורות ציינו] וזה... לא טוב.) במידה וזה אכן המצב אז אולי באמת כדאי לוותר.
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /08 /09אל תדאג בקשר לזה... לא יהיה UT2005\6...
בטוח? יצא לי לקרוא כמה ראיונות עם המפתחים בזמנו, והם כל הזמן ציינו שהם רצו לעשות מאנריל ספורט דמים ויותר משחק תחרותי. אולי אני טועה, אבל זה נתן ת'הרגה שיהיו עוד הרבה המשכים בעתיד הקרוב.
אלא אם כן אני טועה לגמרי ופיספסתי הצהרה שלא יהיו המשכים ל UT?
ציטוט: הכותב המקורי Odium ב 2004 /08 /09אבל בניגוד לכותר המעאפן הקודם (שפרט לגרפיקה מרשימה) לא הציע שום דבר חדש, המשחק הנוכחי מפוצץ ברכבים, מגוון עצום של סוגי משחקים ומפות, ובוטים ממש חכמים שאפשר לנהל נגדם משחק ולא חייבים תמיד להתחבר לרשת בשביל משחק מלא אנדרנלין (בניגוד לטרייבס2).
מה שאני בהחלט פוחד על הכותר שהוא נהייה יותר מדיי סטייל פיפ"א (כותר כל שנה, בעע. מה כבר יהיה לשפר?? עובדה שבשביל להגיע לרמת ליטוש טובה זה לקח כמה שנים טובות. 2004 הוא מה ש 2003 היה צריך להיות [את זה כל הביקורות ציינו] וזה... לא טוב.) במידה וזה אכן המצב אז אולי באמת כדאי לוותר.
בולשיט. זה מה שכל מי שלא שיחק ב-UT2003 בצורה רצינית חושב. האמת היא שזה בדיוק הפוך. UT2004 לא מוסיף דבר מאשר שני מצבי משחק חדשים, שאף אחד בכלל לא משחק בהם. בסופו של דבר (וזה היה צפוי), כולם חוזרים ל-DM, TDM, CTF המסורתיים. ONS ו-AS, מצבי המשחק החדשים, נשארו מצבי משחק לניובים, פחות או יותר. כך שבסופו של דבר, מה שאתה נשאר זה עם UT2003 קומפלט פלוס שתיים-שלוש מפות חדשות ונחמדות. זאת האמת, אבל כנראה שכולם עיוורים מדי בכדי להבין אותה. אפיק סובבו את כולם על האצבע הקטנה. כל כך הרבה כסף בכזאת קלות...
ולא יהיה UT2005 וכנראה שגם לא 2006. זה אמנם נראה מתבקש, בגלל ההוספה הדרמטית של השנה הלועזית לשם המשחק, אך האמת היא שהגורמים הרשמיים מעולם לא הבטיחו את זה, וזה נשאר בגדר השערה הגיונית של אתרי המשחקים.
חוץ ממשחקי הזבל לפ.ס2 שעליהם אני מבזבז את כל כספי אני לא משחק בכלום.. במיוחד לאור העובדה שאני כבר לפחות 5 שנים תקוע עם פנטיום 3 450 ואין לי ממש משחקים רציניים לשחק בהם מן הסתם.
ציטוט: הכותב המקורי Wan7ed ב 2004 /08 /09אל תדאג בקשר לזה... לא יהיה UT2005\6...
בטוח? יצא לי לקרוא כמה ראיונות עם המפתחים בזמנו, והם כל הזמן ציינו שהם רצו לעשות מאנריל ספורט דמים ויותר משחק תחרותי. אולי אני טועה, אבל זה נתן ת'הרגה שיהיו עוד הרבה המשכים בעתיד הקרוב.
אלא אם כן אני טועה לגמרי ופיספסתי הצהרה שלא יהיו המשכים ל UT?
פספסת את החדשה שהמשחק עבר מהידיים של Atari לידיים של Midway, וזה יכול לשנות את כל התמונה. למפיץ יש הרבה משקל בהחלטות מסוג כזה.
ציטוט: הכותב המקורי Odium ב 2004 /08 /09אבל בניגוד לכותר המעאפן הקודם (שפרט לגרפיקה מרשימה) לא הציע שום דבר חדש, המשחק הנוכחי מפוצץ ברכבים, מגוון עצום של סוגי משחקים ומפות, ובוטים ממש חכמים שאפשר לנהל נגדם משחק ולא חייבים תמיד להתחבר לרשת בשביל משחק מלא אנדרנלין (בניגוד לטרייבס2).
בולשיט. זה מה שכל מי שלא שיחק ב-UT2003 בצורה רצינית חושב. האמת היא שזה בדיוק הפוך. UT2004 לא מוסיף דבר מאשר שני מצבי משחק חדשים, שאף אחד בכלל לא משחק בהם. בסופו של דבר (וזה היה צפוי), כולם חוזרים ל-DM, TDM, CTF המסורתיים. ONS ו-AS, מצבי המשחק החדשים, נשארו מצבי משחק לניובים, פחות או יותר. כך שבסופו של דבר, מה שאתה נשאר זה עם UT2003 קומפלט פלוס שתיים-שלוש מפות חדשות ונחמדות. זאת האמת, אבל כנראה שכולם עיוורים מדי בכדי להבין אותה. אפיק סובבו את כולם על האצבע הקטנה. כל כך הרבה כסף בכזאת קלות...
ולא יהיה UT2005 וכנראה שגם לא 2006. זה אמנם נראה מתבקש, בגלל ההוספה הדרמטית של השנה הלועזית לשם המשחק, אך האמת היא שהגורמים הרשמיים מעולם לא הבטיחו את זה, וזה נשאר בגדר השערה הגיונית של אתרי המשחקים.
נתחיל מהסוף:
אם אכן לא יהיה המשך אז הסידרה גמרה בשיא, הלוואי שכל המשחקים היו ככה.
למה מצבי משחק לניובים? הם מצבי משחק מאוד עמוקים בעיקרון (שמע בכל זאת צריך טקטיקה ותיאום), אמנם בהחלט לא חסרים שמוקים שהורסים את כל החוויה, אבל זה לא ניובי.
ניובי זה DM
תלך
תירה
תהרוג קצת
זהו.
אה וכמובן יש את הרכבים! ההפתעה הגדולה ביותר איתם פרט למקוריות ולגיוון (לפחות לדעתי) היא השליטה החלקה. אני מקווה שבטרייבס 3 השליטה ברכבים תהיה כזו נוחה.
אתה יודע מתי סובבו באמת את כולם על האצבע הקטנה? מתי שמכרו את 2003 כמו לחמניות טריות. תאמין לי שעל המשחק לא חשבתי להוציא. אפילו לא לצרוב או להשאיל מחבר. וזה אחד המשחקים היחידם כיום לדעתי שאשכרה שווה קנייה של 200 ש"ח, אל תשכח שבנוסף לכל התוכן (מאות מפות חדשות - שרובן ממש טובות עפ"י מה שקראתי, רכבים ומצבי משחק החדשים) קהילת המודינג פורחת.
קיבלתי אתמול סוף-סוף קונסולת Xbox, ויש בליבי כוונה ברורה להתחיל לשחק Ninja Gaiden בהקדם האפשרי. הקונסולה אומנם יושבת עצובה ומיותמת בינתיים, שכן עוד לא היה לי זמן לחבר אותו למקור טלוויזיוני, אבל לא אלך לישון אם זה מה שדרוש (טוב, נו, כן אלך לישון, אבל אני בכל זאת מתכוון לשחק ב-Ninja Gaiden). השורה התחתונה: Doom 3 נזנח לטובת ריו.
קיבלתי אתמול סוף-סוף קונסולת Xbox, ויש בליבי כוונה ברורה להתחיל לשחק Ninja Gaiden בהקדם האפשרי. הקונסולה אומנם יושבת עצובה ומיותמת בינתיים, שכן עוד לא היה לי זמן לחבר אותו למקור טלוויזיוני, אבל לא אלך לישון אם זה מה שדרוש (טוב, נו, כן אלך לישון, אבל אני בכל זאת מתכוון לשחק ב-Ninja Gaiden). השורה התחתונה: Doom 3 נזנח לטובת ריו.
עם זאת, המשחק הבא שאני מתכוון לרכוש ל-Xbox שלי הוא Fable של פיטר מולינו. שיחקתי בו מעט ב-E3, והוא היה מהנה מאוד. אם הם הצליחו גם ליצור עולם מעניין שבאמת מתפתח בהתאם לדמות - יהיה מדובר במשחק יוצא מן הכלל.