Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

כל הפורומים > משחקים - דיון כללי > מה אתם משחקים עכשיו? - חזרנו!
תגובות : 87
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי:
נפתח ב: 06/08/2004 19:57:24
תגובה אחרונה: 20/08/2004 13:44:22

נושא מחבר ההודעה
ציטוט matiu
11/08/2004 11:36:33 #51
התחלתי אתמול לשחק בקווסט בלשי נחמד (וישן..), שנקרא discworld NOIR. אם אני כבר כאן, אז יש לי בעיה איתו, ואני לא מצליח להתקין את המשחק במלואו, אלא רק בהתקנה הלא מורחבת שלו (שלא צורכת את שלושת הדיסקים).

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט The Avatar
11/08/2004 23:05:10 #52

משחק מעולה! העלילה מעולה והדיאלוגים, למרות שהם ארוכים, מצחיקים ולא מתישים (אותי דיאלוגים ארוכים בדרך כלל מעצבנים). טוב, בכל זאת טרי פראצ'ט.

שיחקתי בו לפני שהתגייסתי.... לאחר כמה חודשים חזרתי לשחק בו (הצלחתי, למזלי). התקדמתי מאוד, אבל נתקלתי בבאג שמונע ממני להמשיך. אני צריך להיכנס לאיזור מסויים והמשחק פשוט נופל......... פניתי לתמיכה הטכנית של אינפוגרמס ישראל והם טוענים שאין פיתרון (הם טוענים שזה ממש נדיר או משהו כזה.... אין לי מושג מה החומרה אצלי שגורמת לזה). הם הציעו לי להחליף את המשחק, אבל בשביל משחקים עלובים. אני אנסה להתקין אותו בסופ"ש, אולי זה יעבוד..... לא יודע. 

-----------------

אווטאר
The Avatar
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Mak3villi
12/08/2004 00:02:39 #53

אני בדיוק עכשיו חזרתי לימי היסודי העליזים (כן, עליזים כאלו בדיוק!) והתחלתי לשחק במשחק עתיק יומין אך רב יופי בשם RoadRush, שהוציאה חברה אלמונית מאוד (באותו זמן, מן הסתם) בשם אלקטרוניק ארטס, או בקיצור EA. שמעתם עליה פעם?

המשחק עצמו נפלא. מרוצי אופנועים מלוכלכים, גרפיקה איומה וסאונד מחריד, מה שהופך אותו לכל כך כיף. חפשו במחשב הישן מכיתה ה' - אולי הוא שם. ואם לא, אני אשלח לכם אותו. אני מניח שהוא כבר abandonware?

מתן

-----------------

אווטאר
Mak3villi
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Raistlin Majere ציטוט Raistlin Majere
12/08/2004 00:05:58 #54
Warcraft III

-----------------

"We pay our debt sometime"

www.pearljam.co.il

אווטאר
Raistlin Majere
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
בקרו בעמוד הבית של LAPD ציטוט LAPD
12/08/2004 00:24:45 #55
ציטוט: הכותב המקורי Mak3villi ב 2004 /08 /12

אני בדיוק עכשיו חזרתי לימי היסודי העליזים (כן, עליזים כאלו בדיוק!) והתחלתי לשחק במשחק עתיק יומין אך רב יופי בשם RoadRush, שהוציאה חברה אלמונית מאוד (באותו זמן, מן הסתם) בשם אלקטרוניק ארטס, או בקיצור EA. שמעתם עליה פעם?

המשחק עצמו נפלא. מרוצי אופנועים מלוכלכים, גרפיקה איומה וסאונד מחריד, מה שהופך אותו לכל כך כיף. חפשו במחשב הישן מכיתה ה' - אולי הוא שם. ואם לא, אני אשלח לכם אותו. אני מניח שהוא כבר abandonware?

מתן

אני זוכר את זה :P. שמרביצים לזה שנוסע לידך עם נבוט ובעיטות ומנסים לדחוף אחד את השני על מכוניות ועצים בצד הדרך. ככל שהרמה עולה המסלול יותר ארוך והמתמודדים יותר קשים ... ויש גם חנות לקנות אופנועים ולראות איפה אתה מדורג. אני אפילו זוכר חלק מהמסלול של The Peninsula   

-----------------

Supergirl Aly

אווטאר
LAPD
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Mak3villi
12/08/2004 00:39:30 #56
ציטוט: הכותב המקורי LAPD ב 2004 /08 /12

מתן

אני זוכר את זה :P. שמרביצים לזה שנוסע לידך עם נבוט ובעיטות ומנסים לדחוף אחד את השני על מכוניות ועצים בצד הדרך. ככל שהרמה עולה המסלול יותר ארוך והמתמודדים יותר קשים ... ויש גם חנות לקנות אופנועים ולראות איפה אתה מדורג. אני אפילו זוכר חלק מהמסלול של The Peninsula   

כן, זה זה. יש לי כבר את האופנוע הכי טוב, ואני תיכף מסיים רמה חמש. אבל עכשיו זה קשה! פשוט זה נורא קשה! אבל אני מתאמץ. והשרשרת שולטת.

-----------------

אווטאר
Mak3villi
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של snoopdogg ציטוט snoopdogg
12/08/2004 00:59:04 #57

אתה ביסודי???

-----------------

"THERE IS NO FIGHT WITH OUT DEATH"

אווטאר
snoopdogg
משתמש רגיל
רשום מ- 21/11/2003
ציטוט matiu
12/08/2004 01:07:56 #58

מתן

גם אני משחק במשחק הזה :) משחק ענק!

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
12/08/2004 02:40:24 #59
ציטוט: הכותב המקורי The Avatar ב 2004 /08 /11

משחק מעולה! העלילה מעולה והדיאלוגים, למרות שהם ארוכים, מצחיקים ולא מתישים (אותי דיאלוגים ארוכים בדרך כלל מעצבנים). טוב, בכל זאת טרי פראצ'ט.

שיחקתי בו לפני שהתגייסתי.... לאחר כמה חודשים חזרתי לשחק בו (הצלחתי, למזלי). התקדמתי מאוד, אבל נתקלתי בבאג שמונע ממני להמשיך. אני צריך להיכנס לאיזור מסויים והמשחק פשוט נופל......... פניתי לתמיכה הטכנית של אינפוגרמס ישראל והם טוענים שאין פיתרון (הם טוענים שזה ממש נדיר או משהו כזה.... אין לי מושג מה החומרה אצלי שגורמת לזה). הם הציעו לי להחליף את המשחק, אבל בשביל משחקים עלובים. אני אנסה להתקין אותו בסופ"ש, אולי זה יעבוד..... לא יודע. 

משחק Discworld האחרון הוא כלום, בטל בשישים, לעומת שני המשחקים הקודמים בסדרה, במיוחד הראשון. אלו היו מהקווסטים הטובים ביותר אי פעם. איך בא לי לשחק שוב ב-Discworld 2! אולי אני אשאיל אותו ממישהו. לעומתם, Noir הוא מסורבל, כעור ואפילו די טפשי. הכל יחסי בחיים...

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט Moridin
12/08/2004 14:58:58 #60
האם Discworld הראשון הוא abandonware?

-----------------

Moridin
משתמש רגיל
רשום מ- 29/09/2003
בקרו בעמוד הבית של Elite_Sniper ציטוט Elite_Sniper
12/08/2004 15:04:39 #61
ציטוט: הכותב המקורי Odium ב 2004 /08 /09

נתחיל מהסוף:

אם אכן לא יהיה המשך אז הסידרה גמרה בשיא, הלוואי שכל המשחקים היו ככה.

למה מצבי משחק לניובים? הם מצבי משחק מאוד עמוקים בעיקרון (שמע בכל זאת צריך טקטיקה ותיאום), אמנם בהחלט לא חסרים שמוקים שהורסים את כל החוויה, אבל זה לא ניובי.

ניובי זה DM

תלך

תירה

תהרוג קצת

זהו.

אה וכמובן יש את הרכבים! ההפתעה הגדולה ביותר איתם פרט למקוריות ולגיוון (לפחות לדעתי) היא השליטה החלקה. אני מקווה שבטרייבס 3 השליטה ברכבים תהיה כזו נוחה.

אתה יודע מתי סובבו באמת את כולם על האצבע הקטנה? מתי שמכרו את 2003 כמו לחמניות טריות. תאמין לי שעל המשחק לא חשבתי להוציא. אפילו לא לצרוב או להשאיל מחבר. וזה אחד המשחקים היחידם כיום לדעתי שאשכרה שווה קנייה של 200 ש"ח, אל תשכח שבנוסף לכל התוכן (מאות מפות חדשות - שרובן ממש טובות עפ"י מה שקראתי, רכבים ומצבי משחק החדשים) קהילת המודינג פורחת.

אני מקווה שהמצב יהיה זהה עם טרייבס 3... :)

זה גם מה שאני חשבתי, עד שקניתי את המשחק.

לא משנה מה יעשו, UT היה ונשאר משחק של DM.

בקשר לנושא, אני עצמי לא יכול להפסיק לשחק OFP ובנוסף לו אני משחק BFV הרבה, במוד חדש לרנגייד(רנגייד אלרט למי שמכיר) וקצת UT2004 וAAO.

-----------------

אווטאר
Elite_Sniper
משתמש רגיל
רשום מ- 06/12/2003
ציטוט matiu
12/08/2004 19:12:02 #62
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /12
ציטוט: הכותב המקורי The Avatar ב 2004 /08 /11

משחק Discworld האחרון הוא כלום, בטל בשישים, לעומת שני המשחקים הקודמים בסדרה, במיוחד הראשון. אלו היו מהקווסטים הטובים ביותר אי פעם. איך בא לי לשחק שוב ב-Discworld 2! אולי אני אשאיל אותו ממישהו. לעומתם, Noir הוא מסורבל, כעור ואפילו די טפשי. הכל יחסי בחיים...

יש לו כל כך הרבה בעיות טכניות, ולא יצאו פאטצ'ים בכלל, זה מטריף אותי לפעמים, אני צריך לשמור כל 30 שניות.  אבל רציתי במיוחד קווסט בלשי, וזה היחיד שמצאתי (הוא גם היה מוזל). אני מקווה שהקווסט הבלשי על הדפדפן יהיה טוב... דרך אגב, דיסקוורלד 2 הוא גם בלשי?

-----------------

אווטאר
matiu
משתמש רגיל
רשום מ- 17/11/2003
ציטוט הראל עילם
12/08/2004 19:19:02 #63
ציטוט: הכותב המקורי Assaf ב 2004 /08 /12

מעניין ממי... [שורק]

-----------------

חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!

אווטאר
הראל עילם
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט The Avatar
12/08/2004 21:06:06 #64

Diskworld 1+2 שונים מ Noir. הם לא בלשיים ובסגנון "מצוייר". בהם גם משחקים את סתמרוח ולא את לוטון.אם אני לא טועה שניהם Abandonware. תורידו מ The Underdogs.  עכשיו אני גם רואה שלפי האתר גם Noir הוא Abandonware...... האמת שאני חושב שעדיין מוכרים אותו, אבל שיהיה.

נואר עלוב מבחינה טכנית, אבל אהבתי אותו יותר מ 1 בו שיחקתי לפני שנים..... הסגנון הציני ו"פילם נוארי" של לוטון מצחיק ומגניב.

Road Rush היה אחד המשחקים המהנים יותר.......... בתפריט הראשי יש מוזיקת רוק גרועה אך מגניבה ביותר!! הייתי חולה עליה. המירוץ עצמו לא יותר מדי מתוחכם. גם הקטע של המכות לא פותח יותר מדי, אבל הוא עדיין מוסיף קצת פעולה. אני זוכר שסיימתי את המשחק בלי להיתקע הוא משהו כזה, זה לא משחק קשה מדי. בכל מקרה, תהנה.

דרך אגב, מישהו זוכר את המשחק Kingdom O' Magic? פתאום נזכרתי במשחק הזה. הוא היה כל כך כיף. שילוב של קומדיה ופארודיה במיטבה.

-----------------

אווטאר
The Avatar
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
בקרו בעמוד הבית של Assaf ציטוט Assaf
12/08/2004 21:57:42 #65
ציטוט: הכותב המקורי The Avatar ב 2004 /08 /12

Diskworld 1+2 שונים מ Noir. הם לא בלשיים ובסגנון "מצוייר". בהם גם משחקים את סתמרוח ולא את לוטון.אם אני לא טועה שניהם Abandonware. תורידו מ The Underdogs.  עכשיו אני גם רואה שלפי האתר גם Noir הוא Abandonware...... האמת שאני חושב שעדיין מוכרים אותו, אבל שיהיה.

נואר עלוב מבחינה טכנית, אבל אהבתי אותו יותר מ 1 בו שיחקתי לפני שנים..... הסגנון הציני ו"פילם נוארי" של לוטון מצחיק ומגניב.

Road Rush היה אחד המשחקים המהנים יותר.......... בתפריט הראשי יש מוזיקת רוק גרועה אך מגניבה ביותר!! הייתי חולה עליה. המירוץ עצמו לא יותר מדי מתוחכם. גם הקטע של המכות לא פותח יותר מדי, אבל הוא עדיין מוסיף קצת פעולה. אני זוכר שסיימתי את המשחק בלי להיתקע הוא משהו כזה, זה לא משחק קשה מדי. בכל מקרה, תהנה.

דרך אגב, מישהו זוכר את המשחק Kingdom O' Magic? פתאום נזכרתי במשחק הזה. הוא היה כל כך כיף. שילוב של קומדיה ופארודיה במיטבה.

הם לא אבנדונוור למיטב ידיעתי. Perfect 10 שיצרה את השניים עדיין קיימת.

-----------------

"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"

פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.

אווטאר
Assaf
משתמש רגיל
רשום מ- 18/10/2003
ציטוט The Avatar
13/08/2004 01:04:21 #66

לא ממש.

-----------------

אווטאר
The Avatar
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
13/08/2004 05:16:18 #67
אני מתחיל עכשיו שוב את System Shock 2 , חשבתי שאני אתגבר על הפחד שלי מהמשחק הזה ,אבל אפילו לא הגעתי לקופים וכבר נשברתי....  

-----------------

www.pearljam.co.il

אווטאר
Raistlin Majere
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003
ציטוט Luminiare
15/08/2004 11:21:54 #68
אוקיי, סוף-סוף התחלתי לשחק ב-Ninja Gaiden ל-Xbox, והמשחק הזה קשה משהו-פחד! הנינג'ות של הספיידר קלאן היו אחד המכשולים הגדולים ביותר שלי עד שקיבלתי קצת יותר מושג לגבי השליטה בריו. בכל מקרה, אני נוהג למות על בסיס רבע-שעתי, אבל המשחק הזה כל-כך ממכר שאני לא מתייאש! כך היה צריך להיראות Devil May Cry 2, אבל לצערי, לפי ההתנסויות ב-E3, גם DMC3 לא ישתווה.

-----------------
בקרו בקהילת משחקי התפקידים הקונסוליים

אווטאר
Luminiare
מנהל הפורום
רשום מ- 08/11/2003
ציטוט White Hawk
15/08/2004 12:24:20 #69
ציטוט: הכותב המקורי Luminiare ב 2004 /08 /15
אוקיי, סוף-סוף התחלתי לשחק ב-Ninja Gaiden ל-Xbox, והמשחק הזה קשה משהו-פחד! הנינג'ות של הספיידר קלאן היו אחד המכשולים הגדולים ביותר שלי עד שקיבלתי קצת יותר מושג לגבי השליטה בריו. בכל מקרה, אני נוהג למות על בסיס רבע-שעתי, אבל המשחק הזה כל-כך ממכר שאני לא מתייאש! כך היה צריך להיראות Devil May Cry 2, אבל לצערי, לפי ההתנסויות ב-E3, גם DMC3 לא ישתווה.

למה שלא תבוא לספר על כך בפורום קונסולות, שנתון תחת סמכותך? יש לנו ת'רד X-BOX חדש, עם רשמים מפורטים של חבר פורום על Ninja Gaiden ועל חבילת ההרחבה שלו שניתן להוריד דרך X-BOX Live. 

לנוחיותך, הוספתי קישור.

-----------------

Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once

William Shakespeare

אווטאר
White Hawk
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Squall Leonhart
16/08/2004 09:24:00 #70

טוב התחלתי לשחק Warcraft 3, קיבלתי עותק מקורי בחינם (^_^) ואני רק בהתחלה - משימה חמישית של ה- undead, אחלה משחק.

וגם Sacrifice פה ושם, למי שלא יודע אפשר להוריד את זה מ- Underdogs.

-----------------

גלריית הציורים שלי:

http://jojounin.deviantart.com/

אווטאר
Squall Leonhart
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט Menaged
16/08/2004 11:35:41 #71
ציטוט: הכותב המקורי Luminiare ב 2004 /08 /15
   המשפט על DMC3 ממש כאב לי... אני משער שלפי התגובה לא שיחקתי ב-DMC הראשון והמעולה, ככה שאתה לא יכול להשוות בינו לבין השלישי נכון? אני מצידי להשאר עם DMC, לפחות עד שאני לא משחק אני לא יודע מה אני מפסיד (נינג'ה גיידן), ונראה לי עדיף שכך

-----------------

Tell me if you win would it show

In a thousand years who would know

as a million lives come and go

on this same piece of ground

אווטאר
Menaged
משתמש רגיל
רשום מ- 16/11/2003
ציטוט Yard
16/08/2004 22:45:39 #72

Advance wars

בגייםבוי SP

פשוט משחק מדהים גם מבחינת משחקיות וגם עלילה מרחקת, ממש נכנסתי למשחק.

ובPC , משחק קצת Savage מדי פעם.

-----------------

אווטאר
Yard
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט FoxHound
16/08/2004 22:48:44 #73
ציטוט: הכותב המקורי Squall Leonhart ב 2004 /08 /16

טוב התחלתי לשחק Warcraft 3, קיבלתי עותק מקורי בחינם (^_^) ואני רק בהתחלה - משימה חמישית של ה- undead, אחלה משחק.

וגם Sacrifice פה ושם, למי שלא יודע אפשר להוריד את זה מ- Underdogs.

חכה לקמפיינים של האורקים וה-NE... הם על רמה. כל מה שבא לפני זה סתם זין.

-----------------

people of the earth beware

it is here in human form

אין פה צרפתים

laced with gread

אווטאר
FoxHound
משתמש רגיל
רשום מ- 10/11/2003
ציטוט The Death Star
17/08/2004 19:41:24 #74

אני קניתי החופש 2 משחקים.

Spider-man 2 לPS2, שאותו כבר סיימתי ואני מנסה להגיע ל50000 נקודות כדי לקנות את מהירות 8.

וFar Cry, שאותו קניתי לכבוד המחשב החדש, והמשחק תותח כשאתה שם אותו על הכי גבוהה!

רק הבעיה במולטי פלייר שהשרתים לא כלכך טובים וחסר גיוון.

אבל אחרי שמסיימים את כל המשחקים, ממצים אותם ואין לך מה לעשות, אז אני מתחיל לכתוב בפורומים של משחקי מחשב..

-----------------

חתימה

אווטאר
The Death Star
משתמש רגיל
רשום מ- 28/05/2004
18/08/2004 19:53:57 #75

אני עכשיו בקמפיין של האורקס והאמת היא שהוא ממש קשה. את שני הקמפיינים הראשונים עברתי בלי שום בעיה , הם אפילו היו קלים מדי  , אבל עכשיו פתאום אני מוצא את עצמי אשכרה מנסה לעבור כל משימה כמה פעמים.
אני עכשיו במשימה הזו שבה אני צריך לאסוף 15000 עצים ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה - האלפים החארות האלה דופקים לי תמיד התקפות משולבות , קשה מאוד להשיג זהב והציפורים האלה של האלפים פשוט מזיינות אותי , הו פשוט חזקות מדי.
זהו , יהיה נחמד אם מישהו יתן לי רעיון איך לעבור את השלב הזה.

-----------------

www.pearljam.co.il

אווטאר
Raistlin Majere
משתמש רגיל
רשום מ- 09/11/2003

כל הפורומים>משחקים - דיון כללי > מה אתם משחקים עכשיו? - חזרנו!
תגובות : 87
עמוד :  מתוך 4
הבא
הקודם
גש ל:
נכתב על-ידי: matiu
נכתב ב: 06/08/2004 19:57:24
תגובה אחרונה: 20/08/2004 13:44:22

Vgames | חדשות | ביקורות | בקרובים | קהילות

ניווט בארכיון המקומי

חזרה לרשימת הנושאים בפורום