וורליקס, אתה חושב שסי אס זה משחק חרא. גם אני חושב ככה, אבל כשאתה אומר את זה על סי אס אתה אומר את זה מתוך נסיון. על דום 3 אתה אומר דברים לפני שניסית אותו. וגם אני חשבתי שהוא יהיה משחק חרא, בכל זאת ניסיתי אותו ומסתבר שטעיתי לגביו. אולי הוא לא משחק גאוני וחדשני, אבל הוא משחק מהנה ונחמד. אל תגיד עליו דברים לפני שאתה מנסה אותו בעצמך.
אני מצטער אימריס, אני פשוט לא בקטע של ווארז כמוך, אני לא יכול לנסות אותו עדיין.
אבל בלי קשר לזה, לא אמרתי שקאונטר זה משחק חרא. ממש ממש לא. תבדיל מבין השניים-
אני הכי אוהב בעולם את קאונטר. אבל הוא מטומטם, כן.
יש הבדל תהומי בין כמה שהמשחק טוב, לבין כמה שהוא חכם.
אתם בעצם אומרים דבר כזה:
אדם א' מחזיק בטענה ב'.
בגלל שאנחנו לא אוהבים את אדם א'=טענה ב' שגויה.
במקום להתייחס לתוכן של מה שאמרתי, התמקדם בזה שבגלל שלא שחקתי במשחק,
זה הרי "ברור מאליו" שכל מה שאני אומר הוא טעות.
אז שתדעו לכם כולכם, שאומנם לא שחקתי, אבל כן קראתי בקורות, כן דברתי עם לא אחד, מאנשים שכן שחקו, ובעצם עשיתי לי מעין "פאזל" של עובדות ודברים שהמשחק מציג.
אגב, לתוהים בינכם-ראיתי גם ראיתי את המשחק אצל חבר שהוריד את זה. לא שחקתי בזה, אבל ראיתי כשמשחקים בזה-אם זה עונה לכם על השאלה. אני מסכים. זה משחק שמשדר בעיקר אווירה.
אבל הוא מאוד מאוד הזכיר לי את המשחקים הקודמים, מכל מובן אפשרי, פרט לגראפיקה.
מבחינת ה "מה צריך לעשות כדי שמשהוא יקרה" זה כמעט אותו משחק, ואם תקראו את מה שכתבתי, בלי כל האדיואולוגיות שלכם, תראו שמסתבר שאני די צודק.
ברור שלכל אחד יש טעם משלו, אז חלקכם טוענים: בגלל שיש לי טעם אחר, אין לי זכות לבקר משחק שבעיני משהוא אחר הוא מושלם .
אז אם זה נכון, ממה חיים אתרים שמבקרים משחקים כדוגמת ויגיימס? הם מסתכלים באופן אובייקטיבי לגבי תכלס מה מציע המשחק. וזה מה שאני, בשארית כוחותיי, ניסתי לעשות.
אגב, לגבי רמת העניין של דום 3, ספר לי עליה שוב לאחר 20 שעות משחק-אני מדבר ברצינות.
זה לא עניין שאתה בקטע של ווארז או לא. אף אחד לא אמר לך שאתה חייב להוריד את דום 3, פשוט אם לא הורדת אותו ולא שיחקת בו אז פשוט אל תגיד עליו כלום עד שכן תשחק בו. \:
אגב..דום 3 הוא המשחק הראשון שהורדתי \: בדרך כלל אני בכלל לא משחק במחשב והמשחקים שלי לקיוב... יש סיכוי שהורדתי אותם?
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /10
במקום להתייחס לתוכן של מה שאמרתי, התמקדם בזה שבגלל שלא שחקתי במשחק,
זה הרי "ברור מאליו" שכל מה שאני אומר הוא טעות.
שאלה רצינית - איך אתה מצפה שמישהו יתייחס לתוכן של מה שאתה אומר כשאתה בא ביציאות כמו "בMax Payne לפחות אפשר לפוצץ בלוני גזים"?
על כל ה"פסיפס" המרשים שיצרת מקריאת אלפי ביקורות, ביצוע ראיונות נוקבים עם אנשים ששיחקו במשחק ואפילו צפייה במשחק עצמו אצל חבר אתה עדיין פיספסת אלמנטים שניתן לראות ב5 דקות משחק. כמו למשל שאתה יורה בחבית והיא מתפוצצת וגורמת לצינור גז באיזור להיסדק ויוצא ממנו זרם של אש.
אז כן, זה "ברור מאליו" שמה שאתה אומר הוא טעות. הייתי מכין סרטון עם Fraps בשביל להוכיח לך את הטעות אבל מה הטעם? הוכחת כבר שכשאין מה לומר - ממציאים.
ואף אחד לא מבקש ממך להוריד את המשחק. חסרים אנשים שקנו אותו? הדבר היחיד שמבקשים זה שתפסיק לדבר על משחק שאין לך מושג לגביו.
וכן, אחרי 20 שעות זאת עדיין חוויה. אפילו יותר כשיש לך יותר נשקים ויותר שדים להילחם נגדם.
זה המולטיפלייר בקאונטר , שעושה אותו כל כך טוב. האמת קאונטר הוא בכלל מוד רק למולטיפלייר. אגב, בקאונטר צריכים להפעיל יותר שכל מאשר בדום, להפתעתך. זה כל מה שעושה קלאן טוב ברשת לקלאן טוב. טקטיקות שונות.
נכון. זה לא SWAT, אבל אתה תתפלא כמה כן קאונטר נותן לך מקום לחשוב טיפה כדי לנצח, אחרת תשאל את עצמך, איך זה שיש אלפי שחקנים שמשחקים 3 שנים, ורק קלאן אחד שהוא נחשב להכי טוב? בידיוק. יש אנשים שלוקחים את זה טיפה יותר רחוק ועושים אסטרטגיות והכל. לא שזה משהוא שאני אוהב-להיות אובססיבי כל כך לגבי משחק, אבל ניחא.
המולטיפלייר בדום מגוחך.
ותפסיק להגיד שאין לי מושג. ראיתי את זה. לא שחקתי בזה.אין הבדל.
אםת חוזרים על עצמכם כמו איזה תקליט שבור. ורלקיס אין לך מושג לא שיחקת
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /11
ותפסיק להגיד שאין לי מושג. ראיתי את זה. לא שחקתי בזה.אין הבדל.
אז נגיד שאתה צודק - ברוב התחומים (סאונד, גרפיקה, עלילה) אין הבדל בין סתם להתסכל מהצד ולשאול שאלות לבין לשחק. אבל יש תחום אחד שיש בו הבדל ענקי - והוא האווירה. בד"כ האווירה לא משחקת תפקיד חשוב במשחקים - אבל ב- D3 היא הכל. כשאתה מסתכל על מישהו אחר משחק אתה פחות מתוח, פחות לחוץ, מפחד פחות...
ציטוט: הכותב המקורי KING COBRA ב 2004 /08 /23מי שרוצה שיוריד את גירסאת הבטא 2 וישחק בה גירסא זאת היא מלאה עם כול השלבים והמסכים אבל יש בה כמה באגים מרגיזים.
צריך לחכות עד נובמבר.
אני מניח שבשלב הזה אני כבר ממש מדבר לקיר, כמעט ספאמר, בזה שאני מזכיר - שוב! - שלא מדברים בפורום Vgames על הורדות לא חוקיות מתוכנות שיתוף קבצים. כלומר לא מדברים ובהחלט לא, לא, לא ממליצים להוריד את הבטא הגנובה והמשופצרת של Half Life 2. אבל היות ואני מדבר לאדם שאתר הבית המוצהר בפרופיל שלו הוא Lionetwork.net, אני כנראה מבזבז לעצמי את הזמן. נו מילא, עוד הודעה למונה.
-----------------
"החלק הקל היה להוציא את המוח שלי החוצה. להוציא את המוח שלי החוצה, זה היה החלק הקשה!"
פרופסור היוברט פארנסוורת', פיוצ'רמה, מסביר על לפני ואחרי של ניתוח מוח עצמי.
הויכוח שלכם פשוט מגוחך. מצד אחד יש פסיכופט מושלם שמבחינתו כל משחק שלא נוצר על מנת להפעיל את המוח הוא משחק גרוע ומקומו בפח האשפה. הוא פשוט מסרב בתוקף לקבל את העובדה שמשחקים כאלה יכולים להיות מהנים באותה מידה ואפילו יותר מהמשחקים המוכרים לו.
מצד שני יש את המגיבים שמתעצבנים (בצדק) על העובדה שמבחינתו דום הוא זבל דיגיטלי וכל העולם טועה ומנסים לחנך אותו לדרך טובה יותר. זה לא עבד פעם ולא יעבוד עכשיו וגם לא בעתיד. יש אנשים שפשוט מסרבים בתוקף להודות בטעותם. גם אחרי ששיחקו 10000 שעות בCS עדיין יטענו שמדובר באשפה ומסרבים לראות את ההיגיון בזה ששום משחק שריתק אותם לכל כך הרבה זמן לא יכול להחשב לאשפה.