אבל מה אתה לא קולט?!? לחברה יש זכות לקבוע את המחיר שבא לה, זאת זכותה!! נגיד ועכשיו DVD שעולה 100 שקל, פתאום המחיר שלו יעלה ל-1,000 שקל כי החברה רוצה, אז אתה תתחיל להתבכיין ותלך לגנוב אותו? משחקים זו מותרות, אם לא משחקים בהם לא יקרה לנו כלום, לכן יש לכל חברה זכות לקבוע את המחיר שנראה לה ראוי, גם אם זה 60$. זה לא שיש פיקוח על המחירים כמו שקורה עם לחם, קוטג' ועוד כל מיני מוצרים שראיתי בעיתון לפני יומיים.
ציטוט: הכותב המקורי Menaged_12 ב 2004 /08 /09אגב, הראל, המכירות של משחקי מחשב עד כדי כך עלובות בארץ שהד ארצי קונה רק 1,000 יחידות? כי אני די בטוח שזה ממש, אבל ממש מעט
?
אני בהחלט אופתע - מאוד אופתע - אם המשלוח הראשוני של דום3 לארץ על ידי הד-ארצי יהיה מעל אלף יחידות. אין לי מספר רשמי, אם זה מה שאתה שואל.
-----------------
חתמו על עצומת שחרור הספרים ובקרו בקהילת חובבי הספרות! כי גם ספרים הם בני אדם!
אני בהחלט אהיה מופתע אם כשסוף סוף דום 3 יגיע לארץ משהוא יקנה אותו.........
אני מקווה מאוד, ומאמין, שהטרגדיה הכלכלית של המשחק הזה, תלמד את חברות המשחקים ליצור CD-KEYS שדורשים אישור מהסרבר הראשי של החברה, משהו כמו הזה של האקספי, או סטייל הסידיק של קאונטר, ש 2 אנשים לא יכולים לשחק בו זמנית על אותו סידיקי.
אני גונב, אני גנב, אוקיי? הם לא. זה המוצר שלהם, שיעשו מה שרוצים. אני ימשיך לגנוב אותו. ויש לי סיבה, או תירוץ או שמוליק או איך שהעילג רוצה לקרוא לזה כדי שאני יראה גנב אמיתי. אני קניתי משחקים בעבר, הרבה. עכשיו אני מוצא את עצמי עם ערימה של משחקים לא שימושיים ורובם גם לא איכותיים וחור ענק בכיס ומחשב ענתיקה. אני בן 15 ועבודה באזור כאן (טבריה) אין סיכוי שאני אמצא. אמא שלי היא חד הורית ועכשיו בנוסף לזה אחרי 13 בתים שעברנו סוף סוף הגענו לבית האחרון שלנו, שהוא סוף סוף באמת שלנו. אבא שלי שעוזר לנו מאוד (ד"ר אפריים הלפרין) ונאבק בשיחתות שיש בבית חולים שהוא עובד בו (ביקור חולים בירושלים) שזה מגיע אף לפוליטיקה. אמא שלי עובדת בשלכת מידע טבריה עם שכר של בערך 20 ש"ח לשעה בתנאים גרועים להפליא ועוד גם היא מוצאת את עצמה בשחיתות פוליטית כאן בעירנו הקטנה והמכוערת.
כל זה יצר אותי, גנב סוג א' א' שמוריד משחקים ותכנות דרך האינטרנט כי אני מנייאק וקמצן שלא רוצה להשקיע 349 ש"ח על משחקים. מישהו רוצה להסגיר אותי? אני בטוח שלמשטרה יש זמן לעצור פושע כמוני שגורם לחברות גדולות לפשוט רגל.
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /09פיירול, אני לא יודע מה עם המשטרה, אבל לא חושב שהחבר'ה פה בויגיימס יאהבו את הוידוי שלך.
למה? אף אחד לא רוצה להסגיר אותי? אני גנב, אני מודה. אני גונב. ואני ממשיך לגנוב. בעצם צריכים לקחת אותי לטיפול, כי אני יליד של פשע ואני יגדל ויהיה גרוע יותר. מישהו רוצה להזיל דמעה בשבילי? נולדתי למשפחה אכזרית ונהפכתי לגנב סוג א' א'. סניף.
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /09
אחרי כל הווארז,
אני בהחלט אהיה מופתע אם כשסוף סוף דום 3 יגיע לארץ משהוא יקנה אותו.........
אני מקווה מאוד, ומאמין, שהטרגדיה הכלכלית של המשחק הזה, תלמד את חברות המשחקים ליצור CD-KEYS שדורשים אישור מהסרבר הראשי של החברה, משהו כמו הזה של האקספי, או סטייל הסידיק של קאונטר, ש 2 אנשים לא יכולים לשחק בו זמנית על אותו סידיקי.
ישן ישן. אבל עובד 10....
6 מיליון דולר הפסד בשבוע הראשון. אאוץ'. באמת חבל.
זה עובד רק למצב מרובה המשתתפים של משחק, וגם אז, כמו שפורצים את ההגנות של המשחק, פורצים את ההגנות של המצב מרובה-המשתתפים, ויוצרים שרתים שמקבלים גם אנשים בלי מפתח מתאים.
-----------------
"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.
קוקילידה דיגיטלית
"אל תגיב אפילו. עוף מהת'רד. אני פשוט מרגיש שהוא מת להגיד עכשיו משהוא שנון ולהראות כמו סופר חכם, למרות שהוא סופר חננה פחדן." וארליקס איטריום, טלפת.
יש כאלו שנולדים עם כפית כסף בפה, ויש כאלו שנולדים איתה בתחת.
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /09פיירול, אני לא יודע מה עם המשטרה, אבל לא חושב שהחבר'ה פה בויגיימס יאהבו את הוידוי שלך.
למה? אף אחד לא רוצה להסגיר אותי? אני גנב, אני מודה. אני גונב. ואני ממשיך לגנוב. בעצם צריכים לקחת אותי לטיפול, כי אני יליד של פשע ואני יגדל ויהיה גרוע יותר. מישהו רוצה להזיל דמעה בשבילי? נולדתי למשפחה אכזרית ונהפכתי לגנב סוג א' א'. סניף.
המלודרמה לא משרתת שום מטרה. היחיד שממשיך להתווכח איתך הוא אני, וכל שאני מחיתי עליו היו הטיעונים המטופשים שלך וההתעקשות שלך שאתה לא גנב, ושחברות המשחקים כן. אם יש לך תשובה לזה, אתה מוזמן. אם אתה רוצה להמשיך עם הקשקוש הקודם, אני ארטיב אותך, אבל לא עם דמעה.
-----------------
"הסרט בעל מסרים חברתיים שהיו קיימים בשנות ה70, ועדיין קיימים היום." לורדי מפרט את המסרים שבסרט "התפוז המכני" אחד לאחד.
קוקילידה דיגיטלית
"אל תגיב אפילו. עוף מהת'רד. אני פשוט מרגיש שהוא מת להגיד עכשיו משהוא שנון ולהראות כמו סופר חכם, למרות שהוא סופר חננה פחדן." וארליקס איטריום, טלפת.
ציטוט: הכותב המקורי העילג ממונסטה כריסטו ב 2004 /08 /09
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /08 /09
המלודרמה לא משרתת שום מטרה. היחיד שממשיך להתווכח איתך הוא אני, וכל שאני מחיתי עליו היו הטיעונים המטופשים שלך וההתעקשות שלך שאתה לא גנב, ושחברות המשחקים כן. אם יש לך תשובה לזה, אתה מוזמן. אם אתה רוצה להמשיך עם הקשקוש הקודם, אני ארטיב אותך, אבל לא עם דמעה.
כן אני יודע שאני גנב. וכל התירוצים שלי לא רלוונטיים. אני לא מבין, אם כל התירוצים שלי לא רלוונטיים למה אני גונב? רוצה לעזור לי בזה? זה יחסוך לי שעה עם הפיסכיאטרית שלי.
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /08 /09כן אני יודע שאני גנב. וכל התירוצים שלי לא רלוונטיים. אני לא מבין, אם כל התירוצים שלי לא רלוונטיים למה אני גונב? רוצה לעזור לי בזה? זה יחסוך לי שעה עם הפיסכיאטרית שלי.
הסיבות שבגללן אתה גונב, הסיבות הספיציפיות האלו, לא הופכות אותך ללא-גנב, מה שטענת שאתה, ועל זה הויכוח.
-----------------
קוקילידה דיגיטלית
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /08 /09כן אני יודע שאני גנב. וכל התירוצים שלי לא רלוונטיים. אני לא מבין, אם כל התירוצים שלי לא רלוונטיים למה אני גונב? רוצה לעזור לי בזה? זה יחסוך לי שעה עם הפיסכיאטרית שלי.
הסיבות שבגללן אתה גונב, הסיבות הספיציפיות האלו, לא הופכות אותך ללא-גנב, מה שטענת שאתה, ועל זה הויכוח.
חעחעחע אתה קורע. אז רגע, לך אין סיבה למה אני גונב? אפילו לגנב יש סיבה לגנוב. מה שלי? זה הויכוח עכשיו. כי "לא-גנב" אני לא, כי כבר הודתי בהיותי גנב.
מה שהוא אמר. סיבות יש, כמובן. אבל הן לא הופכות אותך ללא-גנב.
אתה סותר את דבריך. הסיבות שלי בכלל לא רלוונטיות, והוא אמר שהן כן, רק שהן לא מצדיקות את מעשי.
מה עם מרד? סיבה יש, אבל אין הצדקה. זה נגד החוק אבל בכל זאת אנשים עושים את זה. ובזכות הרבה מרדים הגענו לאן שאנחנו, לא הייתי רוצה לדמיין איפה היינו היום בלעדיהם. מרד זה לפעמים דבר הכרחי ולא רק כדי לחיות, אלא גם כדי לשפר את איכות החיים.
אז מה FireWall? אתה מתוסכל מזה שקנית יותר מדי משחקים בעבר, ורובם ככולם גרועים, ועכשיו אתה מוציא את התסכול על חברות המשחקים? אשמתן שאתה לא בודק משחק לפני שאתה קונה אותו? זאת אשמתן שאתה לא מוריד דמואים לפני הקנייה וךומד להכיר את המשחק? אשמתן שאתה לא קורא לפחות שתי ביקורות לפני שאתה קונה משחק? אשמתן שאתה לא מוריד את כל הסרטונים שיוצאים למשחק?
לא. זו לא אשמתן - אבל הרבה יותר נוח להאשים אנשים אחרים שגונבים ממך אלפי שקלים ללא תמורה אמיתית (כביכול). תאמין לי שאם היית מבצע חצי מהצעדים שציינתי כאן לפני שהיית קונה משחק - כל משחק - לא היית מתאכזב אף פעם. מנסיון אישי.
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /08 /09אתה סותר את דבריך. הסיבות שלי בכלל לא רלוונטיות, והוא אמר שהן כן, רק שהן לא מצדיקות את מעשי.
איפה סתרתי את עצמי?
ציטוט: הכותב המקורי FireWall ב 2004 /08 /09ובזכות הרבה מרדים הגענו לאן שאנחנו, לא הייתי רוצה לדמיין איפה היינו היום בלעדיהם. מרד זה לפעמים דבר הכרחי ולא רק כדי לחיות, אלא גם כדי לשפר את איכות החיים.
דמגוגיה בלתי רלוונטית.
-----------------
קוקילידה דיגיטלית
האמת היא שהשיטה הזאתי לא נכשלת. בסידי של קאונטר לדוגמא, כשאתה מתחבר לכל שרת,
אתה צריך ראשית לשלוח סיגנל לשרת של החברה, במקרה הזה , WONID SERVER, שבודק אם אתה כבר רשום אצלו שאתה במשחק (מן הסתם, אם כן, זה אומר שיש כפילות) במידה ויש, הוא פשוט לא נותן לך להכנס, כלומר אתה מקבל מצב שרק עותק אחד פעיל בוא זמנית.
אמרת יפה, שזה פועל רק במצב מרובה משתתפים, קרי, באינטרנט,
וכזכור לך, למייקרוסופט XP לגרסא הבייתית, יש את אותו מנגון, ואפילו יותר אכזרי,
שלפיו בפעם הראשונה שאתה מתקין, אתה טוען את הסידיקי, ומשגר אותו למחשבים של מייקרוסופט
הם רושמים שהסידיקי X הוא למחשב Y (לכל מחשב יש כתובת הרי אישית, בלי קשר לאינטרנט)
ואז, אתה יכול לתת את הסידיקי לכמה אנשים שאתה רוצה, זה לא ישנה שומדבר, כי הסידיקי, בעצם פג תוקף.
ואני לא מכיר בן אדם היום שאין לו אינטרנט, שמאפשר לו גישה למחשבי החברה.
אם רק היו חושבים טיפה קדימה, היו בקלות חוסכים 6 מיליון דולר.
אגב-, אלעד, בתור שחקן קאונטר משופשף, אני נתקל בהמון אנשים שפשוט נאלצים או לקחת מחבר (להשתתף) באותו סידיקי, או לקנות "מוד בלו שיפט" שמכיל סידיקי משלו, ב 50 שקל, כדי לשחק קאונטר סטרייק.
אז מה FireWall? אתה מתוסכל מזה שקנית יותר מדי משחקים בעבר, ורובם ככולם גרועים, ועכשיו אתה מוציא את התסכול על חברות המשחקים? אשמתן שאתה לא בודק משחק לפני שאתה קונה אותו? זאת אשמתן שאתה לא מוריד דמואים לפני הקנייה וךומד להכיר את המשחק? אשמתן שאתה לא קורא לפחות שתי ביקורות לפני שאתה קונה משחק? אשמתן שאתה לא מוריד את כל הסרטונים שיוצאים למשחק?
לא. זו לא אשמתן - אבל הרבה יותר נוח להאשים אנשים אחרים שגונבים ממך אלפי שקלים ללא תמורה אמיתית (כביכול). תאמין לי שאם היית מבצע חצי מהצעדים שציינתי כאן לפני שהיית קונה משחק - כל משחק - לא היית מתאכזב אף פעם. מנסיון אישי.
אז אתה עכשיו אומר לי, שאף פעם לא התאכזבת ממשחק שקנית?
ואני לא מדבר רק על משחקים שתאכזבתי מהם, כי מרובם לא. רוב המשחקים שיש לי האבתי מאוד, ושיחקתי בהם. אבל אורך החיים שלהם הוא קצר, ולשלם 200+ כל פעם עבור אורך חיים כזה קצר זה פשוט לא משתלם. מכל המשחקים שקניתי, אני משחק כמעט רק בhalf life היום. וקניתי הרבה...
והייתי רוצה לעלות תנושא שלא משחקי MMORPG.
מישהו יכול להגיד משהו על E&B של EA? או כל משחק MMORPG אחר שנסגר.
ציטוט: הכותב המקורי Varlix Itterium ב 2004 /08 /09
האמת היא שהשיטה הזאתי לא נכשלת. בסידי של קאונטר לדוגמא, כשאתה מתחבר לכל שרת,
אתה צריך ראשית לשלוח סיגנל לשרת של החברה, במקרה הזה , WONID SERVER, שבודק אם אתה כבר רשום אצלו שאתה במשחק (מן הסתם, אם כן, זה אומר שיש כפילות) במידה ויש, הוא פשוט לא נותן לך להכנס, כלומר אתה מקבל מצב שרק עותק אחד פעיל בוא זמנית.
אמרת יפה, שזה פועל רק במצב מרובה משתתפים, קרי, באינטרנט,
וכזכור לך, למייקרוסופט XP לגרסא הבייתית, יש את אותו מנגון, ואפילו יותר אכזרי,
שלפיו בפעם הראשונה שאתה מתקין, אתה טוען את הסידיקי, ומשגר אותו למחשבים של מייקרוסופט
הם רושמים שהסידיקי X הוא למחשב Y (לכל מחשב יש כתובת הרי אישית, בלי קשר לאינטרנט)
ואז, אתה יכול לתת את הסידיקי לכמה אנשים שאתה רוצה, זה לא ישנה שומדבר, כי הסידיקי, בעצם פג תוקף.
ואני לא מכיר בן אדם היום שאין לו אינטרנט, שמאפשר לו גישה למחשבי החברה.
אם רק היו חושבים טיפה קדימה, היו בקלות חוסכים 6 מיליון דולר.
אגב-, אלעד, בתור שחקן קאונטר משופשף, אני נתקל בהמון אנשים שפשוט נאלצים או לקחת מחבר (להשתתף) באותו סידיקי, או לקנות "מוד בלו שיפט" שמכיל סידיקי משלו, ב 50 שקל, כדי לשחק קאונטר סטרייק.
אין אפס פה. השיטה עובדת. אי אפשר להעתיק.
סחטיין על הדבקות במטרה, אבל אולי בפעם הבאה תקשיב לתדרוך לפני שאתה יוצא למשימה.
-----------------
קוקילידה דיגיטלית
תן לי להבין...זה עוד מונופול אחד גדול ? לא אכפת להם מהמחיר בחו"ל והם מוכרים בארץ לפי "החלטה" שלהם ? אם הייתה הצעה קודמת של למכור את המשחק ב-299 ש"ח , ז"א שזה עדיין היה משתלם להם.
חייבים לפרק את המדינה הזאת. דחוף.
אתה מודע לכך שהמחיר בחו"ל של 60 דולר, עם מע"מ, גבוה יותר מ-299 שקלים, נכון?
צריך להתחשב בעובדה שבהד ארצי ימכרו לנו את המשחק בקופסאת DVD זולה + תרגום שחור-לבן לחוברת ועל זה לא מגיע להם להרוויח בכלל ועד שכאשר חברה גדולה קונה מס' גדול של עותקים, הם נמכרים במחיר זול יותר.
וכפי שנאמר , זה 54.99 (יש סנט 1 בארה"ב, שלא כמו בארץ שימכרו לך ב-55)
וזה ימים ספורים מהרגע שהמשחק יצא. קונה חכם יחכה מספר חודשים עד שהמחיר יופחת (והוא, מן הסתם, יופחת).
-----------------
At times, I almost dream. I, too, have spent a life the sages' way...and tread once more familiar paths. per chance, I've perished in an arrogant self-reliance an age ago,and, in that act, a prayer for one more chance went up...so earnest, so-- Instinct with better light let in by death...that life was blotted out not so completely...but scattered wrecks, enough of it to remain dim memories...as now...when seems once more...the goal insight again. The Field Where I Died,Prometheus Unbound.
אבל וארליקס, מה עם כל האנשים שמעוניינים רק במשחק היחיד? אני מאמין שרוב המורידים של המשחק עשו את זה בשביל זה, ובגלל שבמשחק היחיד אין תלות בשרת אחר שיספק לך מידע (כמו במשחק אונליין), כל הגנה תפרץ. אפילו מערכת הActivation של Windows XP נפרצה, בגלל שמדובר על מוצר ששוכב לך על המחשב ואופן הרצתו לא דורש קבלת מידע משרת אחר. ברגע שיש לך תלות כזאתי - עדכון של הווינדוס למשל - אז הקראק יבטל את האפשרות לקבל עדכונים, וכאן, יש את הבעיה. אבל כל עוד השימוש לא דורש שיתוף פעולה תמידי עם מחשב אחר - העסק נפרץ.
אז אתה עכשיו אומר לי, שאף פעם לא התאכזבת ממשחק שקנית?
ואני לא מדבר רק על משחקים שתאכזבתי מהם, כי מרובם לא. רוב המשחקים שיש לי האבתי מאוד, ושיחקתי בהם. אבל אורך החיים שלהם הוא קצר, ולשלם 200+ כל פעם עבור אורך חיים כזה קצר זה פשוט לא משתלם. מכל המשחקים שקניתי, אני משחק כמעט רק בhalf life היום. וקניתי הרבה...
והייתי רוצה לעלות תנושא שלא משחקי MMORPG.
מישהו יכול להגיד משהו על E&B של EA? או כל משחק MMORPG אחר שנסגר.
אם חקרתי על המשחק כמו שתיארתי - לא התאכזבתי. והיו 5-6 כאלה. כפי שאתה רואה, לא קניתי כמעט משחקים בעבר. לא יותר מאחד-שניים בשנה. אבל לא הורדתי, ולא צרבתי. וגם לא הייתי צריך. משחקים כאלה, שחקרת עליהם כמו שצריך, משאירים לך כזה זכרון חזק מהם עד שאתה לא שוכח אותם אף פעם. אני יכול לתאר לך עד היום את הקטעים האהובים עלי מ- MW4, או MC וממשחקים אחרים ששיחקתי. אני עדיין מדקלם מדי פעם משפטים של החתול מ- Alice (אסף ) - וזוכר הרבה מהם. אז כן - הם שווים את ה- 200+ שקל שלהם והחוויה נשארת. ומשחק אחד שניים בשנה גם אתה יכול להרשות. זה הכל עניין של שליטה עצמית - לא להתפתות לפיתויים (בדמות Warez במקרה הזה) נוחים לך אבל פוגעים בכל אדם אחר.
תמצא את האפיקומן בפסח (...), אולי אפילו דמי חנוכה, יום הולדת, מתנה מדוד רחוק, בקשה אחת בשנה מההורים לקצת כסף, עבודה ויש לך מספיק כסף לשני משחקים בשנה. ותאמין לי שאם באמת תחקור עליהם לא תצטרך יותר. בדוק.