לא רק כדאי, חובה - יש בזה הרבה עדכוני אבטחה וברוב המקרים שיפורים במגוון רחב של אלמנטים, החל מביצועים וכלה ביציבות. אבל חכה שזה יגיע ל- Windows Update, אין סיבה למהר.
At times, I almost dream. I, too, have spent a life the sages' way...and tread once more familiar paths. per chance, I've perished in an arrogant self-reliance an age ago,and, in that act, a prayer for one more chance went up...so earnest, so-- Instinct with better light let in by death...that life was blotted out not so completely...but scattered wrecks, enough of it to remain dim memories...as now...when seems once more...the goal insight again. The Field Where I Died,Prometheus Unbound.
הרשימה היא של תוכנות שייתנגשו עם ה FIREWALL המובנה החדש של WINDOWS ויצטרכו קונפיגורציה מיוחדת. בכל מקרה עדיף להוריד מ WINUPDATE כי אז מורידים רק את מה שדרוש ומתאים לגרסה שלך (תמיכה בעברית, למשל). חוץ מזה, היה כתוב שם שזה בהדרגה יגיע למשתמשים, לפי איזורים, דרישה ונגישות, כדי לא ליצור עומס על הרשת.
נ.ב
מישהו יודע למה ה DIRECTX החדש (9C) לא הופיע לי ב WINUPDATE? הוא אפילו לא מופיע באתר של מייקרוסופט ישראל, ואני לא בטוח אם להוריד את הגרסה מהעולמי, כי יש לי WINXP בעברית