חבר שלי קנה היום עותק מקורי של אנריל 2004 מאופיס דיפוט, וקרה משהו מאוד מוזר... קודם כל, את העותק שלי קיבלתי כאשר שלושה דיסקים היו תקועים בתוך הדבר הזה (אין לי מושג מה השם שלו), ושאר האחרים היו בתוך הנייר הזה, שיש לו שקוף באמצע. בקיצור, אצל חבר שלי שלושת הדיסקים האחרים היו מפוזרים בתוך הקופסא, אבל זה עוד ניחא. הקטע הבאמת מוזר, שרציתי לשאול אם קרה לכם, זה שאין CD-KEY. אצלי לפחות, הקוד הופיע בדף הלפני אחרון של החוברת, מודפס על מדבקה. אצל חבר שלי, אין שם כלום, ואין לנו מושג איפה הסידי קי יכול להסתתר. יש לכם הצעות? (חוץ מלהתקשר לאופיס דיפו או אטארי), ובכלל, זה קרה לכם אי פעם?
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2004 /08 /12חבר שלי קנה היום עותק מקורי של אנריל 2004 מאופיס דיפוט, וקרה משהו מאוד מוזר... קודם כל, את העותק שלי קיבלתי כאשר שלושה דיסקים היו תקועים בתוך הדבר הזה (אין לי מושג מה השם שלו), ושאר האחרים היו בתוך הנייר הזה, שיש לו שקוף באמצע. בקיצור, אצל חבר שלי שלושת הדיסקים האחרים היו מפוזרים בתוך הקופסא, אבל זה עוד ניחא. הקטע הבאמת מוזר, שרציתי לשאול אם קרה לכם, זה שאין CD-KEY. אצלי לפחות, הקוד הופיע בדף הלפני אחרון של החוברת, מודפס על מדבקה. אצל חבר שלי, אין שם כלום, ואין לנו מושג איפה הסידי קי יכול להסתתר. יש לכם הצעות? (חוץ מלהתקשר לאופיס דיפו או אטארי), ובכלל, זה קרה לכם אי פעם?
שמרו קבלה ורוצו לאופיס דיפו \ אטארי. היא לא אמורה להתחבא בשום מקום!
הוא חזר לאופיס דיפו, ואם אנשים קוראים את הדיון, קבלו משהו מוזר: הם פתחו קופסאות נוספות, ומסתבר שבאף אחד מהן אין קוד למשחק... מעניין אותי איך זה קורה. בכל מקרה, הם יתנו לו זיכוי או משהו, ובסופו של דבר הוא יוכל לקנות בעזרתו עותק אחר בעתיד מחשבים, כלומר באג
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2004 /08 /12הוא חזר לאופיס דיפו, ואם אנשים קוראים את הדיון, קבלו משהו מוזר: הם פתחו קופסאות נוספות, ומסתבר שבאף אחד מהן אין קוד למשחק... מעניין אותי איך זה קורה. בכל מקרה, הם יתנו לו זיכוי או משהו, ובסופו של דבר הוא יוכל לקנות בעזרתו עותק אחר בעתיד מחשבים, כלומר באג
ציטוט: הכותב המקורי Menaged ב 2004 /08 /12חבר שלי קנה היום עותק מקורי של אנריל 2004 מאופיס דיפוט, וקרה משהו מאוד מוזר... קודם כל, את העותק שלי קיבלתי כאשר שלושה דיסקים היו תקועים בתוך הדבר הזה (אין לי מושג מה השם שלו), ושאר האחרים היו בתוך הנייר הזה, שיש לו שקוף באמצע. בקיצור, אצל חבר שלי שלושת הדיסקים האחרים היו מפוזרים בתוך הקופסא, אבל זה עוד ניחא. הקטע הבאמת מוזר, שרציתי לשאול אם קרה לכם, זה שאין CD-KEY. אצלי לפחות, הקוד הופיע בדף הלפני אחרון של החוברת, מודפס על מדבקה. אצל חבר שלי, אין שם כלום, ואין לנו מושג איפה הסידי קי יכול להסתתר. יש לכם הצעות? (חוץ מלהתקשר לאופיס דיפו או אטארי), ובכלל, זה קרה לכם אי פעם?
אולי מישהו התעסק עם המשלוח הזה והוציא את כל ה- CD-keys.
בכלל מעניין בכמה חבר שלך רכש את העותק... האופיס דיפזיבי האלה סתם יקרנים חברה אם אתם מעוניינים בשירות טוב פשוט תקנו ב-"פריק" ואין לי שום רווח מזה. פשוט קיבלתי שירות טוב. וגם יש להם אתר מוצלח שאפשר לרכוש דרכו. כמו שאמרו לי פעם אל תאכל פאסטה במסעדה הודית