ציטוט: הכותב המקורי PT ב 2004 /11 /03מה קרה לתכנית האולטימטיבית שלך? הקיוב ובוקס עדיין מחוברים בקומפוננט?
שו הדא תוכנית אולטימטיבית?
בוקס קומפוננט איווה
קיוב קומפוננט לה
nani? לא התכוונת לחבר את כולם בקומפוננט (חוץ מהקיוב, וואלה, sucks) ולאופטי? מה קרה לפס2? קומפוננט קקה?
יש כבר סראונד? אני לא אתנגד לאיזה היילו קוויקי ב5.1
הקיוב ממש לא נורא,אני דווקא מאוד נהנה עם האס-וידאו
הפס2 קומפוננט ממש לא קקה,פשוט לא עובד עם שלי משום מה,אבל זה לא ממש לא נורא,קיבלתי אותו וכבל אופטי נוסף חינם אז אני פשוט אחליף לאס וידאו לפס2 ואשאיר את האופטי שלו
ככה סתם לא הייתי קונה קומפוננט ואופטי לפס2,לא שווה את ההשקעה,אבל קיבלתי את שניהם חינם אז אני לא מתלונן
הפס2 קומפוננט ממש לא קקה,פשוט לא עובד עם שלי משום מה,אבל זה לא ממש לא נורא,קיבלתי אותו וכבל אופטי נוסף חינם אז אני פשוט אחליף לאס וידאו לפס2 ואשאיר את האופטי שלו
ככה סתם לא הייתי קונה קומפוננט ואופטי לפס2,לא שווה את ההשקעה,אבל קיבלתי את שניהם חינם אז אני לא מתלונן
כן לבוקס יש אופטי
שיעור מהיר בערבית אגב:
איווה = כן
לה = לא
אני הבנתי מה רשמת בערבית, 4 שנות לימוד ערבית זה לא הולך ברגל -_-
רגע, אז אם לבוקס יש קומפוננט... משמע משחקים עובדים בפרוגרסיב?! *נמס*
כן לבוקס יש אופטי
שיעור מהיר בערבית אגב:
איווה = כן
לה = לא
אני הבנתי מה רשמת בערבית, 4 שנות לימוד ערבית זה לא הולך ברגל -_-
רגע, אז אם לבוקס יש קומפוננט... משמע משחקים עובדים בפרוגרסיב?! *נמס*
שלום! בקרוב אני מזמין עותקים של מטרויד פריים 2 ובאטן קייטוס לי ולחבר. אשמח להביא גם לכם בתמורה לרווח כספי קטן. אמכור כל משחק ב239 שקל. מי שמעוניין שישלח בבקשה הודעה לicq מספר 257423004 או לאימייל eladdddgani@hotmail.com עם שם ומספר טלפון (אני מזמין רק אחרי שאני מסכם טלפונית עם הבנאדם) אני גר בהוד השרון ברחוב הבנים ומשם תוכלו לאסוף את המשחק. מי שגר רחוק אפשר אולי לשלוח בדואר שבו משלמים בזמן קבלת החבילה.