אחרי שיקולים רבים ואין סופיים הגעתי למסקנה המתבקשת אני נפרד מהPS2 שלי.
יש לי PS2 שני שלטים ושני כרטיסי זכרון (הכל מקורי).
ו11 משחקים:
hack/infection
VF4
TMB
Getaway
Tekken 4
Silent hill 2
Silent hill 3
R&C
Dark cloud
Kingdom hearts
Godai
כולם מקוריים ובמצב טוב,
לכולם חוץ מDC יש חוברות אבל לSH3 יש חוברת בגרמנית אבל המשחק הוא באנגלית מלא (אני יודע סיימתי אותו והכל אנגלית).
עכשיו הבעיה
אני מעדיף מישהו שרוצה את הPS2 שלי בתמורה לקיוב עם 7 משחקים שני שלטים וכרטיס זכרון אחד לפחות.
אבל אם משיהו רוצה להציע כסף בתמורה סבבה. הכל תלוי כמה (אני אישית לא יודע כמה זה שווה כי יש פה כאלו שמציאים פחות ממני ורוצים הרבה כסף ולא מוכרים עזרה תתקבל בשמחה).
גיימקיוב אירופאי (לא להשתנק - יש פרילואדר, ומדובר בדיל לא רע חוץ מזה) בצבע שחור + 2 שלטים מקוריים + וייבירד בצבע פלטינום + כרטיס זיכרון 59 מקורי + כרטיס זיכרון 59 צד שלישי + 5 משחקים (Zelda: WW, Metroid Prime, Soul Calibur 2, Burnout 2, Naruto: Gekitou Ninja Taisen 2) + Freeloader 1.06B.
הנארוטו יפני.
בן שנתיים במצב טוב (אריזה מקורית אפילו! למרות שהיא עצמה לא במצב הכי טוב. X_X), כולל חיבור מתח למערכת החשמל הישראלית (טוב נו, אירופאי). כל החבילה ב1000 ש"ח (אפשרות למיקוח - אבל לא להגזים). החבילה כוללת כבל RGB בצבע סגול בנוסף לכבל AV המקורי (לא שזה משנה הרבה מלבד
חיבור לScart) בחינם. בנוסף, Tales אמריקאי ב90 שקל. (שימו לב! הסיבה שהTales האמריקאי לא נכלל בחבילה היא כי הוא לא עובד הכי טוב עם הFreeloader). אפשרות למכירת פרטים בודדים (דבר שיוריד את מחיר החבילה
הכללית עבור אחרים).
הGBA ואיתו Super Smash Bros Melee נמכרו - הפחתתי מבחיר חבילת הקיוב כתוצאה. פרטים בודדים עדיין למכירה.
מי שמעוניין, צרו קשר באימייל: tamirwig@gmail.com, אייסיקיו (18894103 - כדאי לשלוח הודעה בכל זאת, כי אני בInvisible רוב הזמן), או מסנג'ר (אימייל של המסנג'ר: Tamir_wig@hotmail.com).
עריכה: גר בחיפה. אפשרות למשלוח גוביינא בדואר, נא לציין את מקום מגוריכם! תוכלו גם להשאיר הודעה בת'רד, אני בודק אותו מדי יום.
אנשים הביעו עניין באדבנס עד כה, אבל אני מתחנן שמישהו יקח ממני את החבילה של הקיוב... המצב הכלכלי האישי שלי לא טוב - ואני זקוק לכסף לפני הגיוס על מנת לסגור את המינוס - עזרו לבחור עני כמוני. P:
נ.ב - אם לא שכנעתי אתכם עד עכשיו, היום יום ההולדת ה-19 שלי, עשו טובה לבחור יום הולדת אומלל. :(
או... דיסק עם דמואים של הנסיך הפרסי 2, גטאוואי 2, דימון סטון, דנסינג סטייג' פיוז'ן, איזה משחק של אייטוי ועוד מלא סרטונים ממשחקים שעוד לא יצאו (ארופאי לפס2)
----------------- "You really must be joking. What names were rejected, that something like Wii remained vertical at the end of it?"