ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2003 /12 /23הגרפיקה של זירו מישן פשוט מדהימה! ובכלל...מה שהם עשו לקרייד וכל זה...זה ענק! אני מקווה שיהיו גם אפגריידים חדשים שלא היו במשחקים הקודמים.
לפי מה שקראתי התוספת החדשה היחדיה שנחשפה היא לא בדיוק חדשה
א) זו חליפה חדשה
ב) הקטע שהיא מביא לסאמוס את היכולת לתפוס קצוות כמו בפיוז'ן, לא חדש אבל אין לך את היכולת מהתחלה
ד"א, רשום בNP שהדבר היחיד שZM דומה לראשון זה שצריך לרוץ כדי לקחת את הכדור
משם המשחק שונה לגמרי. נשמע מבטיח
מה הכוונה לרוץ בשביל לקחת את הכדור?יש דרך אחרת לקחת אותו? בכל מקרה,זה ברור שהוא יהיה שונה לגמרי,בגלל שמטרויד הראשון הוא- 1.קשה בטירוף,אין סיכוי שיוציאו עכשיו במשחק ברמת קושי כזאת. 2.בקושי יש גיוון,כל החדרים אותו הדבר,אין יותר מדי דברים סודיים לגלות(בקושי יש סודות של קירות שמפוצצים בעזרת פצצות וכו'). 3.חוסר אפגריידים בראשון(למרות שזה במילא ברור שהוסיפו עוד המון אפגריידים).
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2003 /12 /23מה הכוונה לרוץ בשביל לקחת את הכדור?יש דרך אחרת לקחת אותו? בכל מקרה,זה ברור שהוא יהיה שונה לגמרי,בגלל שמטרויד הראשון הוא- 1.קשה בטירוף,אין סיכוי שיוציאו עכשיו במשחק ברמת קושי כזאת. 2.בקושי יש גיוון,כל החדרים אותו הדבר,אין יותר מדי דברים סודיים לגלות(בקושי יש סודות של קירות שמפוצצים בעזרת פצצות וכו'). 3.חוסר אפגריידים בראשון(למרות שזה במילא ברור שהוסיפו עוד המון אפגריידים).
ציטוט: הכותב המקורי oferst ב 2003 /12 /24משחק שצריך לחסל בו רק 3 בוסים הוא לא ארוך...
אה אה, סליחה, הבנתי על מה אתה מדבר
בסדר זה אולי 3 בוסים, אבל כמה פעמים אתה מת לפני שאתה מגיע לראשון?
חוצמזה שאתה אבוד על הכוכב הזה
המשחק לא קצר..... לזמנו.
הוא גם לא משחק ממש קשה...לזמנו כמו שכתבתי לך בגיימר גם- אפילו שהמשחקים של פעם היו מאד מאד קשים ביחס למשחקים של היום,גם אז אני חושב שמטרויד 1 נחשב למאד קשה.
ציטוט: הכותב המקורי Twister ב 2003 /12 /25מה פתאום אליווד זה פשוט השם האמריקאי שלו, שיתאים יותר לסטייל ימי הביניים אמריקה..
*ספוילרים*
סורי, מה שאמרתי למעלה נכון, בדקתי, הפייר אמבלם הזה הוא השביעי בסדרה, הוא הPrequel של השישי, שמתרחש 20 שנה מאוחר יותר, ובו הגיבור הוא רוי (ומדהים לדעת מה השם של אביו)
-----------------
Somebody Set Up Us The Bomb - אף אחד לא הבין את המשמעות האמיתית של זה...
לפי דעתי נינטנדו צריכה לשבת עליהם ולא על כל מיני פורטים מעפנים כמו ניד פור ספיד שיצא מ-ע-פ-ן או מקס פיין שיצא חמוד אבל השליטה מציקה.
תוציאו כבר גולדן סאן 3!!!
תוציאו כבר מגמן 4!!
שטויות! מה זה הדברים האלה?! תראה כמה משחקי rpg יצאו בזמן האחרון ובכלל !
אני משתגע פה, חלאס עם המשחקים האלה איך יש לכם סבלנות לשחק בזה?! זה משעמם ת'תחת ולא זז משחקי אקשן זה הדבר ולדעתי מקס פיין משחק מצוין והשליטה לא מציקה ולא נעליים, אם כבר זה קל מידי וnfs באמת לא ממש כיפי אבל זה נראה מצוין על מה אתה מדבר?!
קוסומו עכשיו מתחילים להוציא מלא משחקי 128 אני משתגע!!