אתה יכול לפרט קצת על המשחק הזה? מאיפה הוא צץ פתאום? לא שמעתי עליו אף פעם. נו, טוב, כנראה בגלל שלא הייתי מעודכן לאחרונה. על כל פנים, 9.2 בגיימפסוט עם ציון 10 ב-Tilt זה משהו שכדאי לבדוק.
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
זה לא כזה משמח \: סתם מוסיף לעומס אני מתכנן לקנות גם את באטן קייטוס ומטרויד פריים 2 בנובמבר(גם את פייפר מריו 2 באוקטובר), הדחייה של רזי 4 וסטארפוקס 2 רק עזרה לי. קשה לי להאמין שאני אשיג כסף לעוד משחק, גם אם זה משחק יותר זול. אני אפילו לא בטוח שאני אשיג כסף ל-MP2 ו-BK. :X
מה?! זלדה החדש לGBA הולך לצאת השנה? פאק אין כסף... יש לי לקנות לפס2 את סטאר אושן 3, שין מגאמי טנסיי 3, אונימושה 3, ויוטיפול ג'ו ולGBA את מאריו ולואיג'י ורציתי גם את מאריו פינבול שהוא יצא :X
ציטוט: הכותב המקורי Yuber ב 2004 /08 /18מה?! זלדה החדש לGBA הולך לצאת השנה? פאק אין כסף... יש לי לקנות לפס2 את סטאר אושן 3, שין מגאמי טנסיי 3, אונימושה 3, ויוטיפול ג'ו ולGBA את מאריו ולואיג'י ורציתי גם את מאריו פינבול שהוא יצא :X
הוא יהיה משחק זלדה קלאסי עם עלילה חדשה? או שזה יהיה איזשהו Spin-off? האם יהיו בו דברים שיבדילו אותו משאר הסדרה, בדומה לארבע החרבות - או שהוא יהיה זלדה מסורתי?
-----------------
Cowards die many time before their deathes. it's the valiant who never taste of death but once
ציטוט: הכותב המקורי White Hawk ב 2004 /08 /18הוא יהיה משחק זלדה קלאסי עם עלילה חדשה? או שזה יהיה איזשהו Spin-off? האם יהיו בו דברים שיבדילו אותו משאר הסדרה, בדומה לארבע החרבות - או שהוא יהיה זלדה מסורתי?
הוא יהיה כמו האורקלים והלינק'ס אווקנינג סייד-קווסט
אז זהו...שדיברתי בדיוק על מיניש קאפ,שבעיקרון קוראים לו זלדה: וכובע הקסמים\הכובע המכושף?...
הוא יוצא בנובמבר.השנה.באירופה(משמע גם בארה"ב) ות'אמת אם הוא היה יוצא ב-2005 כמו שהוכרז בהתחלה זה היה ממש מעצבן כי המשחק מפותח כבר לפחות 3+ שנים
הוא משחק חדש לגמריי בסדרה של זלדה,לא ספין אוף ולא כלום .. בדיוק כמו האורקלים,ווינד וואקר,והשאר....
כרגע הוא נשמע קצת ילדותי כמו ה-WW...מקווה שהוא ישמע יותר טוב כאשר ייחשף עוד מיידע.
-----------------
ניסויי הכימיים\ביולוגים\וואטאוור במנגה\אנימה\אחד מהם ... אתם מוזמנים להגיב >> קישור
ציטוט: הכותב המקורי B-M-X ב 2004 /08 /18אז זהו...שדיברתי בדיוק על מיניש קאפ,שבעיקרון קוראים לו זלדה: וכובע הקסמים\הכובע המכושף?... הוא יוצא בנובמבר.השנה.באירופה(משמע גם בארה"ב) ות'אמת אם הוא היה יוצא ב-2005 כמו שהוכרז בהתחלה זה היה ממש מעצבן כי המשחק מפותח כבר לפחות 3+ שנים
הוא משחק חדש לגמריי בסדרה של זלדה,לא ספין אוף ולא כלום .. בדיוק כמו האורקלים,ווינד וואקר,והשאר....
כרגע הוא נשמע קצת ילדותי כמו ה-WW...מקווה שהוא ישמע יותר טוב כאשר ייחשף עוד מיידע.
ילדותי כמו WW O.o; טוב....... נגיד........ ולפי האתר של נינטנדו: Release Date: 2005