היי בת דודה שלי הלוותה לי את האדוונס שלה. אבל מה? היא הביאה לי שלושה משחקים. את Golden Sun (שלא שומר), את Golden Sun: The Lose Age ואת פוקימון קריסטל (שהיא לא מרשה לי לשמור בו ^_^) בקיצור, אני מחפש מישהו להחליף איתו, משחק GBC/A חביב שגם שומר, בעד משחק מחשב (ששווה כספית יותר ממנו).
לבחירתכם:
Starsky&Hutch, Delta Force: Black Hawk Down, Unreal Tournament 2003, Tactical Ops, Terminator 3 או RollerCoster Tycoon.
----------------- למען הסר ספק- הייתי חתול, ונשארתי חתול.
MZM פשוט עומד לשלוט,סוף סוף משחק מטרויד חדש על זבס...ה-9 לפברואר נראה כל כך רחוק :( זה גם אחלה שהם הוסיפו את מטרויד ה-1 המקורי ועוד יותר טוב סוף סוף עם אפשרות שמירה ולא עם הסיסמאות המעצבנות והארוכות האלה. זה יהיה המשחק הכי טוב לגיימבוי! אני רק מקווה שלא יהיה קצר מדי.
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /01 /24MZM פשוט עומד לשלוט,סוף סוף משחק מטרויד חדש על זבס...ה-9 לפברואר נראה כל כך רחוק :( זה גם אחלה שהם הוסיפו את מטרויד ה-1 המקורי ועוד יותר טוב סוף סוף עם אפשרות שמירה ולא עם הסיסמאות המעצבנות והארוכות האלה. זה יהיה המשחק הכי טוב לגיימבוי! אני רק מקווה שלא יהיה קצר מדי.
הבעיה שצריך את פיוז'ן כדי לפתוח את מטרויד 1
וקרייג אמר שהוא מקווה שתיהיה שמירה במטרויד 1, זה לא סגור (אבל אני מאמין שיש)
עכשיו אני צריך להשיג פיוז'ן
תיקון: לא צריך את פיוז'ן למטרויד 1, מספיק לסיים את המשחק
ציטוט: הכותב המקורי imris ב 2004 /01 /24MZM פשוט עומד לשלוט,סוף סוף משחק מטרויד חדש על זבס...ה-9 לפברואר נראה כל כך רחוק :( זה גם אחלה שהם הוסיפו את מטרויד ה-1 המקורי ועוד יותר טוב סוף סוף עם אפשרות שמירה ולא עם הסיסמאות המעצבנות והארוכות האלה. זה יהיה המשחק הכי טוב לגיימבוי! אני רק מקווה שלא יהיה קצר מדי.
הבעיה שצריך את פיוז'ן כדי לפתוח את מטרויד 1
וקרייג אמר שהוא מקווה שתיהיה שמירה במטרויד 1, זה לא סגור (אבל אני מאמין שיש)
עכשיו אני צריך להשיג פיוז'ן
תיקון: לא צריך את פיוז'ן למטרויד 1, מספיק לסיים את המשחק
יש לי חבר עם פיוז'ן,ועוד פיוז'ן של חבר אחר אצלי בבית,אני מסודר מבחינת הגלריות.