פיוז'ן היה נראה כל כך קצר בגלל שלא נתקעים בו אף פעם, ובחיים לא צריך לחשוב מה הדבר הבא שצריך לעשות כי אומרים לך כבר. זה מה שהיה כל כך שונה בו מבחינת הקודמים(ופריים). אם זירו מישן נאמן ל1 הרגיל אז לא יהיו הוראות מה לעשות.. 7-10 שעות לא נראות עד כדי כך קצרות בכלל ככה.
פיוז'ן היה נראה כל כך קצר בגלל שלא נתקעים בו אף פעם, ובחיים לא צריך לחשוב מה הדבר הבא שצריך לעשות כי אומרים לך כבר. זה מה שהיה כל כך שונה בו מבחינת הקודמים(ופריים). אם זירו מישן נאמן ל1 הרגיל אז לא יהיו הוראות מה לעשות.. 7-10 שעות לא נראות עד כדי כך קצרות בכלל ככה.
חושף כמה פרטים חדשים שהמפתיע מביניהם הוא שבשלב מסויים במשחק סאמוס תהיה שחיקה בלי החליפה!
זה היה ידוע לפני כמה שבועות
ליאור - לא, לא, לא שוב לא ולא. אין לזה שום קשר למטרויד המקורי ולא לג'סטין ביילי זה קטע חדש לגמרי במשחק (שוב במשחק! לא אחרי שמסיימים) שבו משחקים עם סאמוס ללא חליפה אני יודע פרטים אבל ממש לא כדי שאני יהרוס פה לאף אחד. ועוד משהו ליאור, המפתח אמר שלשחקן מנוסה, כזה שלא יתקע אפילו פעם אחת, יקח 6 שעות לסיים את המשחק לרגילים בינינו זה יקח 7-9 שעות, כמות זמן מאוד מכובדת למשחק מטרויד. ודיר באלק אתה אומר שסיימת ב5 שעות ומטה כי לעשות Save State באמולטור לא נחשב
א. אני יודע שאין קשר אבל היה צפוי שיהיה דרך להיות בלי חליפה
ב. הוא אמר שהמשחק הוא בערך 4-5 שעות ולשחקן ממוצע יקח 6 שעות פעם ראשונה.
אל תעוות את מה שאמרו.
זה בכל זאת יהיה משחק קצר כמו כל מטרויד דו מימדי. פשוט מכיוון שהוא לא לינארי כמו פיוז'ן הוא יקח יותר זמן.
obviously two or three hours or three or four hours would probably be impossible. So again, it's probably going to depend on the player. I would say that good players playing
through the first time could clear it in six hours or more.
ליאור אם משחק קצר זה לא בהכרח אומר שהוא לא משחק טוב,לפי איך שזה נראה זירו מישן עומד להיות המשחק הכי טוב לגיימבוי-לדעתי. וזה לא היה כל כך ברור שסאמוס תהיה שחיקה בלי החליפה,סך הכל במטרויד הראשון הוסיפו את זה בתור בונוס זה לא היה חלק מסויים במשחק שסאמוס בלי החליפה,פשוט הייתה אפשרות לשים קוד או כמו שאתה אומר לסיים את המשחק ואז אתה משחק את סאמוס בלי החליפה. בזירו מישן זה יהיה חלק ספציפי במשחק-חלק מסויים(בטח סוף המשחק) שבוא תהיה בלי החליפה,וכשאתה בלי החליפה אתה לא יכול להשתמש בכל היכולות שאספת,הוא אומר שראיון שכשסאמוס בלי החליפה היכולות שלה מצומצמות ומאד קשה לשרוד איתה.
לא אמרתי שהמשחק גרוע ולא אמרתי שלא הבנתי מה כתוב. אני יודע שזה חלק מסוים במשחק אני לא אידיוט.
רק אמרתי שבהיותו משחק מטרויד דו מימדי עם אורך חיים לא גבוה במיוחד לדעתי הוא לא שווה קניה
משחק מטרויד עם אורך חיים לא גבוה? @_@
ליאור, אני לא יודע על איזה פלנטה אתה חיי אבל משחקי מטרויד תמיד היו 4-6 שעות מינימום (פעם ראשונה של משחק) אז או שתפרוש לאיזה RPG של 74 שעות או שפשוט תפרוש לדוקים שזה גם יכול לקחת המווווווון זמן להוציא את השחור.
לא אמרתי שהמשחק גרוע ולא אמרתי שלא הבנתי מה כתוב. אני יודע שזה חלק מסוים במשחק אני לא אידיוט.
רק אמרתי שבהיותו משחק מטרויד דו מימדי עם אורך חיים לא גבוה במיוחד לדעתי הוא לא שווה קניה
ליאור, אני לא יודע על איזה פלנטה אתה חיי אבל משחקי מטרויד תמיד היו 4-6 שעות מינימום (פעם ראשונה של משחק) אז או שתפרוש לאיזה RPG של 74 שעות או שפשוט תפרוש לדוקים שזה גם יכול לקחת המווווווון זמן להוציא את השחור.
הצדק עם הבחור.
ליאור, ברוכים הבאים לכדור הארץ..את Super Metroid אפשר לסיים בפחות מ 3 שעות. מי שעושה זאת אפילו מקבל צ'ופר של סאמוס ללא חליפה. כל משחקי מטרואיד היו תמיד באורך הזה..חוץ מפריים. אז בעצם אתה אומר שאף משחק מטרואיד עד היום לא שווה קניה?....וואלה! ליאור צודק! חרא סדרה!!! Super Metroid ו Metroid Fusion בתחת שלי!! רוצו לקנות דרגון בול זי בודוקאי!!..........נו באמת.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
הצדק עם הבחור.
ליאור, ברוכים הבאים לכדור הארץ..את Super Metroid אפשר לסיים בפחות מ 3 שעות. מי שעושה זאת אפילו מקבל צ'ופר של סאמוס ללא חליפה. כל משחקי מטרואיד היו תמיד באורך הזה..חוץ מפריים. אז בעצם אתה אומר שאף משחק מטרואיד עד היום לא שווה קניה?....וואלה! ליאור צודק! חרא סדרה!!! Super Metroid ו Metroid Fusion בתחת שלי!! רוצו לקנות דרגון בול זי בודוקאי!!..........נו באמת.
תראה, זה לא בהכרח נכון. משחק, לא משנה כמה כיף הוא, אם הוא ממש ממש קצר, לא בהכרח שווה קניה. נכון, מעריצים של הסדרה, ואפילו סתם אנשים שמכירים ואוהבים אותה, יקנו את המשחק בלי להסס, אבל לשחקנים רגילים, זה לא בהכרח שווה. שמישהו קונה משחק, הוא מצפה לתמורה בשביל הכסף שלו, ושלוש שעות משחק, לא מספקות את זה לדעת הרבה אנשים. זה בדיוק כמו מקס פיין, המשחק ממש כיף,
בדיוק כמו מטרויד לצורך העניין. אבל, הוא ממש ממש קצר, ותראה שבגלל זה הרבה אנשים לא קנו אותו. וזה שכל הסדרה קצרה לא מספק תירוץ ללמה המשחק קצר. נכון, אם אני מעריץ עצום של הסדרה אז הקנייה לפעמים כן שווה, אבל לא בהכרח לשחקנים רגילים.
אם אני הייתי שחקן רגיל, והיה לי בחירה בין 2 משחקים, מטרויד, שמאוד כיף אבל נגמר ב3 שעות, או משחק אחר, שנגיד קצת פחות כיף, אבל נגמר ב40 שעות, הייתי הולך על המשחק של ה40. והרבה אנשים הם ככה.
הצדק עם הבחור.
תראה, זה לא בהכרח נכון. משחק, לא משנה כמה כיף הוא, אם הוא ממש ממש קצר, לא בהכרח שווה קניה. נכון, מעריצים של הסדרה, ואפילו סתם אנשים שמכירים ואוהבים אותה, יקנו את המשחק בלי להסס, אבל לשחקנים רגילים, זה לא בהכרח שווה. שמישהו קונה משחק, הוא מצפה לתמורה בשביל הכסף שלו, ושלוש שעות משחק, לא מספקות את זה לדעת הרבה אנשים. זה בדיוק כמו מקס פיין, המשחק ממש כיף,
בדיוק כמו מטרויד לצורך העניין. אבל, הוא ממש ממש קצר, ותראה שבגלל זה הרבה אנשים לא קנו אותו. וזה שכל הסדרה קצרה לא מספק תירוץ ללמה המשחק קצר. נכון, אם אני מעריץ עצום של הסדרה אז הקנייה לפעמים כן שווה, אבל לא בהכרח לשחקנים רגילים.
אם אני הייתי שחקן רגיל, והיה לי בחירה בין 2 משחקים, מטרויד, שמאוד כיף אבל נגמר ב3 שעות, או משחק אחר, שנגיד קצת פחות כיף, אבל נגמר ב40 שעות, הייתי הולך על המשחק של ה40. והרבה אנשים הם ככה.
בתיאוריה זה נכון עוז. אבל בפועל- כל משחקי מטרואיד עד היום היו רבי מכר. אז כנראה שזה לא גורם משפיע כשמדובר במשחקים בקליבר שכזה.
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
משחקי מטרויד תמיד היו קצרים ותמיד מעולים... תזכרו גם שזה לא כמו פיוז'ן שאומרים לך לאן ללכת ואתה גומר אותו מהר... זה מטרויד קלאסי רגיל (מן הסתם...) ככה שהפעם הראשונה תמיד רוב הזמן מתבזבז על "לאן אני צריך ללכת ומה לעשות"
בנוסף לפי מה שאמרו, יש למשחק כל מיני בונוסים ודברים שמשיגים מה שנותן למשחק עוד ריפליי וואליו...