מה זה הפורום הזה? אני מנסה לרשום הודעות וזה רושם לי לא חוקי.
סה"כ אמרתי שהעדפתי את הפורום הקודם כי היה פשוט ויותר מסודר ומאורגן.
----------------- Only when the Reich borders include the very last German, but can no longer guarantee his daily bread, will the moral right to acquire foreign soil arise from the distress of our own people. Their sword will become our plow, and from the tears of war the daily bread of future generations will grow.
Adolf Hitler,Mein Kampf,Volume One:Reckoning,Chapter One:In The House of My Parents
היי אני חדש בפורום הזה, אני ממש רוצה להשיג גיימקיוב, ואני עובד על זה, בתרד הקניו והמכירות אבל בינתיים אני סתם מסתובב פה, מישהו יכול להמליץ לי על איזה משחקי כדי לי לקנות?
ציטוט: הכותב המקורי the luggage ב 2003 /11 /09היי אני חדש בפורום הזה, אני ממש רוצה להשיג גיימקיוב, ואני עובד על זה, בתרד הקניו והמכירות אבל בינתיים אני סתם מסתובב פה, מישהו יכול להמליץ לי על איזה משחקי כדי לי לקנות?
כדאי שתגיד מה הסגנון האהוב עליך, אבל בהנחה שיש לך טעם אני אמליץ לך על משחקים טובים:
ציטוט: הכותב המקורי the luggage ב 2003 /11 /09היי אני חדש בפורום הזה, אני ממש רוצה להשיג גיימקיוב, ואני עובד על זה, בתרד הקניו והמכירות אבל בינתיים אני סתם מסתובב פה, מישהו יכול להמליץ לי על איזה משחקי כדי לי לקנות?
כדאי שתגיד מה הסגנון האהוב עליך, אבל בהנחה שיש לך טעם אני אמליץ לך על משחקים טובים:
Super Mario Sunshine
Metroid Prime
Eternal Darkness
Resident Evil/Resident Evil Zero
Pikmin
Skies of Arcadia: Legends
מה, אין זלדה? איך יכולת לשכוח זלדה? באמת הייתי חייב לציין שאני אוהב יותר משחקי הרפתקה כאלה של חרבות וזה, אבל בכל זאת, אני אוהב גם דברים אחרים
ציטוט: הכותב המקורי the luggage ב 2003 /11 /09מה, אין זלדה? איך יכולת לשכוח זלדה? באמת הייתי חייב לציין שאני אוהב יותר משחקי הרפתקה כאלה של חרבות וזה, אבל בכל זאת, אני אוהב גם דברים אחרים
אני לא יכול להמליץ לך על משחק שאני בעצמי לא שיחקתי בו יותר משעתיים! אבל אני מוכרח להבטיח לך שכל המשחקים שציינתי הם משחקים מעולים.
"דף ונייר", איחוליי, רצית לפתוח טופיק גיימקיוב והנה, ההזדמנות באה אליך מהדלת האחורית.
רבותיי, אני אומר לכם, לאחר צפייה חוזרת בסרטוני מריו קארט החדשים אני מתרשם שאין שני לו! הוא כל מה שהיה המשחק הקודם בסידרה ואף יותר, בהרבה יותר!
המשחקים שהזמנתי (אף-זירו, ויוטיפול ג'ו) כנראה תקועים במכס. האם קרה בעבר למישהו מכם שהזמין מ-therage.com והמשלוח נתקע במכס? בשיטת המשלוח (USPS (GPM, באמצעות מעטפה. אני כעת אשלח להם פקס, אני יודע בדיוק לאן, ואבקש יפה לשחרר לי אותה. אז, אני תמים?
אנשים, זה רעיון טוב להגדיל את הפונט, זה יחסוך ממני ומכולם להגדיל את המספר של המשקפיים (למרות שעדיין אין לי, אבל זה לא אומר שאינני צריך).
תהיו בריאים וחזקים.
-----------------
למכירה, הבא:
(ChuChu Rocket (GBA
יש רק שני דברים שהם אינסופיים, היקום והכסילות האנושית, אינני משוכנע לגבי ראשון. (אלברט איינשטיין)