Presentation Intriguing premise, slick interface and a respectable amount of technical options, but the title's story lacks in presentation thanks to no FMVs or voices. And the load times can be cumbersome.
9.0
Graphics Beautiful in most respects. Huge, sprawling environments, lots of architecture on-screen, great animation, lighting and texture effects, and more. Some occasionally blurry textures. Poor battle camera
6.0
Sound Great sound effects and decent music. But what happened to all of the voices?
8.0
Gameplay Fun. Feels somewhat like Zelda. Huge quest. Great weapons/items system. Lots to do and see. No lock-on camera in battles hurts. Some tedious fetch quests.
8.0
Lasting Appeal A long, satisfying quest will keep gamers busy for a good while. But once it's done, it's done.
8.5
OVERALL: (out of 10 / not an average)
אגב, אני לא מבין מה כל ההמולה סביב הציון של מאריו קארט. אישית ציפיתי לציון שסובב סביב ה8, לא ציפיתי ליותר לפי ביקורות של האתרים ממשחקי הדור הזה שדומים באופן מסוים למאריו קארט.
Shreky, ההמולה נובעת (לפחות מהחלק שלי) מכך שIGN עשו למשחק הייפ לא נורמאלי. הכניסו הרבה מאוד התלהבות: דיברו על המשחק כל הזמן בכתבות, העלו עשרות סרטים מהמשחק וכתבו עליו הרבה חדשות יחסית. אחרי כל זה, היה סביר מאוד להניח שהמשחק יביא אותה באיזה 90 יפה. העובדה שהוא לא הגיע אפילו ל80 היא די מבהילה בשביל מעריצי הסידרה (שאני מכיר, לפחות). לאחר צפייה בכתבת הוידאו של GS, נרגעתי לגמרי- המשחק נראה אדיר ככל האפשר, ואני בטוח שהוא יספק את כל הציפיות שפיתחתי מאז ימיו של הכותר הקודם בסידרה.
Shreky, ההמולה נובעת (לפחות מהחלק שלי) מכך שIGN עשו למשחק הייפ לא נורמאלי. הכניסו הרבה מאוד התלהבות: דיברו על המשחק כל הזמן בכתבות, העלו עשרות סרטים מהמשחק וכתבו עליו הרבה חדשות יחסית. אחרי כל זה, היה סביר מאוד להניח שהמשחק יביא אותה באיזה 90 יפה. העובדה שהוא לא הגיע אפילו ל80 היא די מבהילה בשביל מעריצי הסידרה (שאני מכיר, לפחות). לאחר צפייה בכתבת הוידאו של GS, נרגעתי לגמרי- המשחק נראה אדיר ככל האפשר, ואני בטוח שהוא יספק את כל הציפיות שפיתחתי מאז ימיו של הכותר הקודם בסידרה.
לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב. באמת פראן שיבח את המשחק כל יום עד הביקורת עצמה. אז מה בדיוק השתנה? אין לי שמץ.
ובקשר לספינקס, אני שמעתי מכמה אנשים שהוא לא טוב ממה שעושים ממנו כך שאני אסתפק בפופ.
The much anticipated Zelda bonus disc contains several games from the Zelda series; The Legend of Zelda, Zelda II: Adventures of Link, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Majora's Mask and a 20-minute demo of The Legend of Zelda: The Wind Waker.
Each game has their own save file and the block amount that they take up can be found below.
The Legend of Zelda- 3 Zelda II: Adventures of Link- 3 The Legend of Zelda: Ocarina of Time- 9 The Legend of Zelda: Majora's Mask- 21
The Legend of Zelda: The Wind Waker does not save and a 20-minute demo can be played in The first dungeon, the fortress or on Windmill Island. It should also be noted that the Ocarina of Time save file is different to that found with the bonus disc with The Wind Waker.
The Legend of Zelda and Zelda II: Adventures of Link have had slight graphical updates. Ocarina of Time has an improved framerate and a better control system then the Wind Waker bonus disc. Majora's Mask's screen resolution has also been improved
-----------------
וופא אנטישמים אבל הם ישלמו על הכל - אירופה צהובה !!!!
מה אתם מתלהבים לי מערימה של פורטים? זה מראה כמה אתם שטחיים אלוהים, אז זרקו לכם עוד זלדות מימי ה-8 ביט ואת מאג'ורה, די כבר.
תמונות של Baten Kaitos:
ועכשיו לחדשות מעולות - מקור שנחשב מאוד אמין מדווח שהולך לצאת עוד Resident Evil לגיימקיוב מלבד Resident Evil 4. אם החדשות יתבררו כנכונות, אני אצא בחגיגות וצהלולים עד אור הירח.
According to the Japanese magazine Game Laboratory, Capcom would be working on a new episode of Biohazard on GameCube other than Biohazard 4 ! Information was published in the Rumeurs heading of this magazine which is regarded as rather reliable. Nothing official for the moment.
מה קשור!?? יש אנשים שלא שיחקו במשחקים האלה ורוצים לשחק,כמוני. מה גם שאלו גירסאות משופרות קצת אז בכלל סבבה.
אני חייב להסכים עם אורי לחלוטין בקטע הזה. כמה שהתלהבתי מקבלת הבונוס דיסק של אוקרינה והמסטר קווסט ביחד עם ווינד וויקר בקושי נגעתי בו. הספיק לי לסיים את המשחק בערך 3 וחצי פעמים ב-N64. נכון, גם אני לא שיחקתי בכל הזלדות אבל בטח שאני לא אקנה דיסק בונוס שכולל את הזלדה הראשונה או השנייה. אם הם היו משקיעים בזה כסף וזמן ועושים רימייק אז בטוח שהייתי קונה את המשחק, אבל סתם לזרוק כסף על עוד זלדה מהמאה הקודמת לא נראה לי הגיוני.
אור - אני שיחקתי בהם, היה לי אותם. היום זה פשוט זבל של משחקים. הם לא שווים כלום. למעשה, אם היה יוצא היום משחק ברמה שלהם לאדבנס, הוא היה מקבל חמישיות. אז זאת הייתה פריצת דרך, היום זה זבל גמור. מדובר במשחקים עם עלילה מינימלית ואקשן דו מימדי שטחי.
רק A Link to The Past עובר את מבחן הזמן, והוא לא נמצא בדיסק הזה בכלל! בקשר למאג'ורה ואוקרינה, הם היו בדור הקודם....
ציטוט: הכותב המקורי lord of destruction ב 2003 /11 /16
ציטוט: הכותב המקורי nfanboy_TM ב 2003 /11 /16
מה קשור!?? יש אנשים שלא שיחקו במשחקים האלה ורוצים לשחק,כמוני. מה גם שאלו גירסאות משופרות קצת אז בכלל סבבה.
אני חייב להסכים עם אורי לחלוטין בקטע הזה. כמה שהתלהבתי מקבלת הבונוס דיסק של אוקרינה והמסטר קווסט ביחד עם ווינד וויקר בקושי נגעתי בו. הספיק לי לסיים את המשחק בערך 3 וחצי פעמים ב-N64. נכון, גם אני לא שיחקתי בכל הזלדות אבל בטח שאני לא אקנה דיסק בונוס שכולל את הזלדה הראשונה או השנייה. אם הם היו משקיעים בזה כסף וזמן ועושים רימייק אז בטוח שהייתי קונה את המשחק, אבל סתם לזרוק כסף על עוד זלדה מהמאה הקודמת לא נראה לי הגיוני.
אבל אני לא שיחקתי בMM בכלל ובטח שלא סיימתי אותו 3 פעמים, ואני כן רוצה לשחק בו, שני המשחקים האחרים מה-NES הם בתור בונוס בשבילי.
-----------------
וופא אנטישמים אבל הם ישלמו על הכל - אירופה צהובה !!!!