חלק מהדברים השתנו, חלק נמכרו, אז הנה ההצעה העכשווית:
למכירה: GameCube אמריקאי, עם שני שלטים וכרטיס זכרון. והמשחקים הבאים:
Super Monkey Ball
Super Monkey Ball 2
PIkmin
Metroid Prime
Zelda: The Wind Waker
Super Smash Brothers Melee
Rogue Leader: RS II
NBA 2K2
2002 Fifa world Cup
המשחקים ניתנים גם לרכישה בנפרד.
בנוסף:
ה GBA נמכר אז הוא כבר לא מוצב למכירה.
אבל אפשר לקנות את:
Super Mario World ל GBA עם הקופסא המקורית, מקורי ..אל דאגה בקשר לכך.
לכל המעוניינים- פנו לאייסיקיו- 172296404.
ראוי לציין שמי שרוצה לקנות- רק באיזור תל אביב, אני לא יכול להרשות לעצמי לסוע רחוק עכשיו, ואני לא דוגל בשליחות בדואר. אז רק למכירה למי שרוצה להגיע לאיזור תל אביב
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
למכירה מכשיר Gamecube אמריקאי שחור, במצב מצוין, כולל 2 שלטים מקוריים, כרטיס זיכרון 251 מקורי, שנאי לחשמל, מחבר S-Video ומשחק Super Smash Bros. Melee במצב כמו חדש.
כל החבילה ב-1000 ש"ח. אפשרות למשחקים נוספים בתשלום.
ב-FF עדיין לא שיחקתי, קניתי בשביל לשחק בו בטיול שאני עומד לצאת, כשאני אחזור אני אמכור אותו(עוד כ-3 שבועות).
150 יהיה מחיר טוב?
אם הוא מקורי אז כן בכיף
רק תזכיר לי עוד שלושה שבועות
ציטוט: הכותב המקורי Skully ב 2004 /07 /19
PIkmin
Metroid Prime
כמה אתה רוצה על אלו,
אני עושה קניה בחו"ל של קיוב ומשחקים לקנות משומשים אולי יצא יותר זול ואז אני אקנה משחקים אחרים בחו"ל
אניגר בראשון אז אין לי בעיה להגיע אליך
מצוין. :]
על כל הארבעה יחד? או על כמה מהם בנפרד?
בכל מקרה, 450 ש"ח מתאים לך על ארבעתם יחד?
-----------------
Burn down Jerusalem light up and carpe diem hurry now we can't let them win Burn down Jerusalem The home of evil men It must burn and be cleansed from all sin
אוקיי אז ככה, הקיוב שלי נמכר. גם ה GBA, גם מאריו וורלד, גם מטרואיד פריים וגם מאריו סאנשיין.
מה שנשאר לקנות כרגע זה:
Super Monkey Ball
Super Monkey Ball 2
PIkmin
Rogue Leader: RS II
NBA 2K2
2002 Fifa world Cup
לכל המעוניינים- פנו לאייסיקיו- 172296404.
ו YdM..משום מה אתה כנראה לא מקבל חזרה הודעות ממני דרך הפורום, פשוט תפנה אליי לאייסיקיו וזהו.
-----------------