למכירה או החלפה Animal Crossing. אני מוכן לקבל כמעט כל דבר, העיקר שתקחו את הדבר הזה ממני. זה כולל כרטיס זיכרון שבא עם המשחק. מוכן להחליף גם משחקי אדבנס למיניהם אם אתם רוצים, או שוקולד למריחה, מה זה משנה, קחו את זה כבר.
למכירה או החלפה Animal Crossing. אני מוכן לקבל כמעט כל דבר, העיקר שתקחו את הדבר הזה ממני. זה כולל כרטיס זיכרון שבא עם המשחק. מוכן להחליף גם משחקי אדבנס למיניהם אם אתם רוצים, או שוקולד למריחה, מה זה משנה, קחו את זה כבר.
כמה אתה לוקח על שוקולד למריחה?
כרגע החלטתי שהוא שווה 3 יחידות של שוקולד שחר למריחה, אז אם את המוכן להביא 3 יחידות כאלו, תקבל את אנימל קרוסינג.
Tekken 4 (כן, דניאל, אני זוכר שסיכמתי איתך, אני צריך עוד )
GTA: Vice City
Final Fantasy X
Jak & Daxter
Marvel Vs Capcom 2
Guilty Gear X 2
Devil May Cry
Shinobi
מי שיש לו משהו מהם למכירה/החלפה - בבקשה דברו איתי באייסיקיו (3050590).
אני מציע זיכויים בחנות שלי בסכומים יחסית לא גבוהים, אז ההצעה מיועדת יותר לכאלה שהמשחקים מעלים אצלהם אבק והם מחפשים להפטר מהם מאשר לכאלה שמחפשים לעשות קופה ממכירת המשחק.
Tekken 4 (כן, דניאל, אני זוכר שסיכמתי איתך, אני צריך עוד )
GTA: Vice City
Final Fantasy X
Jak & Daxter
Marvel Vs Capcom 2
Guilty Gear X 2
Devil May Cry
Shinobi
מי שיש לו משהו מהם למכירה/החלפה - בבקשה דברו איתי באייסיקיו (3050590).
אני מציע זיכויים בחנות שלי בסכומים יחסית לא גבוהים, אז ההצעה מיועדת יותר לכאלה שהמשחקים מעלים אצלהם אבק והם מחפשים להפטר מהם מאשר לכאלה שמחפשים לעשות קופה ממכירת המשחק.
לפני שתקנה את Marvel Vs. Capcom 2 אתה מוזמן לבוא אליי לבדוק את המשחק באקסבוקס שלי ;) שחק נגדי , קבל קומבו משולש .
ציטוט: הכותב המקורי SaLvaToR v.2 ב 2003 /11 /24לפני שתקנה את Marvel Vs. Capcom 2 אתה מוזמן לבוא אליי לבדוק את המשחק באקסבוקס שלי ;) שחק נגדי , קבל קומבו משולש .
אני לא חושב שעידו רוצה את המשחק כדי לשחק, אלא יותר כדי למכור לאנשים אחרים.
ואגב, יש לי מהמשחקים רק את FFX אבל אני לא מוכר אותו עידו, וגם לא את GGX2. יש אפשרות לCapcom vs. SNK 2?
ציטוט: הכותב המקורי SaLvaToR v.2 ב 2003 /11 /24לפני שתקנה את Marvel Vs. Capcom 2 אתה מוזמן לבוא אליי לבדוק את המשחק באקסבוקס שלי ;) שחק נגדי , קבל קומבו משולש .
אני לא חושב שעידו רוצה את המשחק כדי לשחק, אלא יותר כדי למכור לאנשים אחרים.
ואגב, יש לי מהמשחקים רק את FFX אבל אני לא מוכר אותו עידו, וגם לא את GGX2. יש אפשרות לCapcom vs. SNK 2?
כן, אני צריך את כל המשחקים האלה למכירה, לא בשביל לשחק בהם.
על כל מקרה - תודה, אבל יש לי כבר עותק של Capcom Vs SNK 2.
עידו אני יכול להשיג לך דוויל מאי קריי במצב טוב(אמור להיות במצב טוב) אירופאי
חוץ מזה גם פפ10 אולי אני יוכל להביא לך
ואני מאוד הייתי רוצה להחליף עם מישהו (זמנית בלבד!!!) פס2 תמורת קיוב רק שהפס2 שלי אירופאי אבל בקרוב יהיה לי כמות חביבה של משחקים וזה גם פלוס משחקי פס1 ומולטי טאפים וכו'