Ratchet and Clank
Ratchet and Clank 2
Ratchet and Clank 3
Tekken 5
Guilty Gear X2
SSX Tricky
SSX 3
Kingdom Hearts
Final Fantasy X
Sly 2: Band of Theives
ציטוט: הכותב המקורי ShadowBlade ב 2005 /12 /09למכירה משחקי פס2:
Ratchet and Clank Ratchet and Clank 2 Ratchet and Clank 3 Tekken 5 Guilty Gear X2 SSX Tricky SSX 3 Kingdom Hearts Final Fantasy X Sly 2: Band of Theives
עדיין לא ניסיתם את השער למזל? ? ? עכשיו זה הרגע...למי שזקוק/צריך/רוצה שינוי בחייו עכשיו יש פיתרון.רק כנסו לאתר www.gate2luck.area.co.il הוסיפו תגובה גם הקצרה ביותר והמזל בדרך אליכם.לא מאמינים?אז למה שלא תנסו ותיווכחו? "
צריכים שינוי?עכשיו זה הזמן לתת למזל לרדוף אחריכם...כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר www.gate2luck.area.co.il ולהוסיף תגובה קצרה.עוד מאפשר לכם האתר לקדם עניינכם לקראת הגשמתו תוך חתימה בספר האורחים באתר.לא מאמינים?כנסו,תגיבו ותיווכחו ! אל כל אלו המחפשים את השינוי בחייהם...כולי תקווה שחלומותיכם יתגשמו,עכשיו שתעברו בשער למזל לבטח תקדמו את מזלכם פי כמה.אבקשכם לשים לבכם לכך שמשאלותיכם צריכות להיות טהורות בכדי שיתגשמו.השער אינו מאפשר לאלו הרוצים בחטא לקיים רצונם דרכו.אינכם נדרשים לכל מחויבות או תשלום בעבור המעבר בשער.עלו והצליחו ! ! !
אנשים אתם חייבים לראות!!!!... יש אתר שאם נרשמים אליו אפשר להרוויח כסף על כל sms בשיטה שדומה לשיטת הפרמידה (למי שמכיר)... זה נשמע מטורף אבל זה עובד!!! אני קיבלתי כבר צ’’ק החודש... אז תכנסו.. תבינו אך זה עובד.. תרשמו.. תפיצו לכמה שיותר אנשים... והכי חשוב תרוויחו פול כסף!!!! הינה הכתובת: http://hadasdv.s4m.co.il/s4m.php
שלום לכולם אני קיבלתי את האקס בוקס 360 שלי לפני שבועיים ולצערי סיימתי את המשחק Perfect Dark Zero (שאני אומר לצערי אני מתכוון לזה כי זה משחק פשוט פצצה!) בכל מקרה אני מעוניין למכור את המשחק למי שמעוניין..
לPDZ קיימות 2 גירסאות גירסה בסיסית ופשוטה וגירסת אספנים. אני מוכר את גירסת האספנים שנקארת Perfect Dark Zero Limited Collector's Edition
החבילה כוללת מארז מיוחד של המשחק (שלפי דעתי אחד המארזים הכי יפים שראיתי אי פעם למשחק ממש מושקע) חוברת קומיקס של המשחק דיסק בונוס עם כל מיני שטויות עליו את המחשק עצמו כמובן ואיזה שהוא קלף מיוחד שמי שחובב PDZ כנראה יבין מה הוא שווה כי בשבילי הוא לא שווה הרבה.
מחפש לקנות משחקי DS - מאריו 64, אדוונס וורס, נינטנדוגס, ויוטיפול ג'ו או כל משחק אחר מומלץ (חוץ ממריו קארט) - בזול, באמת! אני יכול לקנות משחק חדש ב-150 ש"ח בארה"ב - אז מחירים זולים ונדיבים :)
למכירה מכשיר PS2 אירופאי אפור דק חדש באריזה. המכשיר כולל צ´יפ MARS לקריאת צרובים, 2 ג´ויסטיקים מקוריים וכרטיס זיכרון מקורי. בנוסף יצורפו עוד 5 משחקים צרובים על DVDלפי בחירה. מחיר מבוקש 1600. המכשיר נקנה לפני 3 חודשים ונשאר ארוז מאז. לפרטים: alonvax@yahoo.com